İnşallah güzel sonuçlar alırız İnsan herseyden korkuyor daha sonuç salı günü belli olcakRegl olacakmıs hissi bende de var ilk transferimde de olmustu bende pozitif sonuçlanmıstı belirtiler benzer olabiliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah güzel sonuçlar alırız İnsan herseyden korkuyor daha sonuç salı günü belli olcakRegl olacakmıs hissi bende de var ilk transferimde de olmustu bende pozitif sonuçlanmıstı belirtiler benzer olabiliyor
Anladım canım bana 12 gün kullanicaksin dedi transferden sonda ne olur bilmiyorum önümüzdeki hafta inşallah olur transferim yaCanım merhaba ben de dün başladım estrofeme kontrolüm 8 Mart'ta sanırım transfer 13 Mart gibi olacak ben o güne kadar kullanacağım hatta sonrasında pozitifte bile devam ediliyormuş
Benim geçen ay polip çıktı o yüzden transfer iptal oldu bu sefer kist çıktı ama yumurtalıkta olduğu için dikkate almadılar yapılacak herhalde transfer bu sefer inşallahAnladım canım bana 12 gün kullanicaksin dedi transferden sonda ne olur bilmiyorum önümüzdeki hafta inşallah olur transferim ya
İnşallah canımAnladım canım bana 12 gün kullanicaksin dedi transferden sonda ne olur bilmiyorum önümüzdeki hafta inşallah olur transferim ya
Hayirlisi olsun inşallah canım benim ilaca başlatmadan önce bakıyor zaten sorun olduğunu görse baslatmazdi estrofeme diye düşünüyorum herşey yolunda gider inşallahBenim geçen ay polip çıktı o yüzden transfer iptal oldu bu sefer kist çıktı ama yumurtalıkta olduğu için dikkate almadılar yapılacak herhalde transfer bu sefer inşallah
Merhaba benimde pazartesi transferim olucak ilk denemem dun yumurtalar toplandi hayirilisiArkadaşlar Şubat ayında muhtemelen transferim olucak tabiki bu süre içinde ister istemez stres oluyor gelin burda hep beraber birbirimize destek olalım
Taze transfer oluyorsunuz demek inşallah hayırlısı olur sağlıcakla tutunurMerhaba benimde pazartesi transferim olucak ilk denemem dun yumurtalar toplandi hayirilisi
Hakimizda
İnşallah canım benim inşallahHayirlisi olsun inşallah canım benim ilaca başlatmadan önce bakıyor zaten sorun olduğunu görse baslatmazdi estrofeme diye düşünüyorum herşey yolunda gider inşallah
Benim de aynı şekilde oluyordu beta verdim çok şükür pozitifEki Görüntüle 3209469
Daha sonra da aradan yarım saat 1 saat geçiyor böyle oluyor, dün yaptığım üstteki bugünki alttakid
Doktorunuza sordunuz mu ne dediMerhaba 7şubatta 3.gün embriyosu transferim olmuştu,20sinde kan testim 67çıktı,24ü bugün tekrar vereceğim ,ilk çıkan değer çok mu düşük,2.değer 250falan mı çıkmalı
Benim transfer olduğum gün progesteron değerim 27 çıkmıştı ve dr iyi demişti, yani bunu karşılaştırın diye demiyorum kaç olması gerektiğini de bilmiyorum belki dr verdiği tedaviye göre iyi ya da değil diye kendince yorumluyordur. Ama mantıken yüksek olması lazım çünkü progesteron bebeğin tutunmasını gebeliğin devamını sağlayan bi hormon, bizim dr transferden 5 gün önce başlatıyor progesteron aldırmaya.Kizlaar lütfen bilen varsa cevap yazabilir mi bu ay dondurulmuş transfer olacağım salı günü transfer dün kan testinde progesteron 1.06
Estradiol 118 çıktı doktor hala transfer demiş bu şekilde tutar mı progesteron 1 aldinda olması mı gerekmiş
9. Gün idrar testinde böyleyse kanda da çıkar aslında içiniz daha rahat ederKızlar sizce var mı ya? Ardışık transfer oldum 3.gün emb.11 günü. 5.gün embriyosunun 9. Günü bugun
MERHABA BENDE 11 GÜN 87 ÇIKMIŞTI. DÜŞÜK DİYE ÜZÜLDÜM. SONRA GÜZEL KATLADI KESEYİDE GÖRDÜK. 3 GÜN EMBİRYOSU 5. GÜN EMBİRYOSU GİBİ YÜKSEK OLMUYOR GERİDEN GELDİĞİ İÇİN. 2 GÜN SONRA KATLADIYSA SORUN YOK DEMEKTİR. HAYIRLISI OLSUNMerhaba 7şubatta 3.gün embriyosu transferim olmuştu,20sinde kan testim 67çıktı,24ü bugün tekrar vereceğim ,ilk çıkan değer çok mu düşük,2.değer 250falan mı çıkmalı
PRPGESTERON 1,5 ALTI OLMASI GEREKİYOR. SORUN YOK.Kizlaar lütfen bilen varsa cevap yazabilir mi bu ay dondurulmuş transfer olacağım salı günü transfer dün kan testinde progesteron 1.06
Estradiol 118 çıktı doktor hala transfer demiş bu şekilde tutar mı progesteron 1 aldinda olması mı gerekmiş
canım 10 mart mı gidiyorsun doktorda beni 3 mart çağırdı inşallah kalp atışlarını duyarız canımPRPGESTERON 1,5 ALTI OLMASI GEREKİYOR. SORUN YOK.
EVET CANIM 10 MART. GİDİP 1 DEFADA GÖRÜP GELEYİM DAHA İYİ OLUYOR. BAZI KİŞİLERDE GEÇ DUYULABİLİYOR. DAHA İYİ OLUR BENİM AÇIMDAN. BU AŞAMAYA GELDİM YA ŞÜKÜRLER OLSUN BEKLERİM. ÖNDEN GÜZEL HABERİ SENDEN ALACAĞIZ. :)canım 10 mart mı gidiyorsun doktorda beni 3 mart çağırdı inşallah kalp atışlarını duyarız canım
İnşallah bakalım9. Gün idrar testinde böyleyse kanda da çıkar aslında içiniz daha rahat eder