- 10 Aralık 2021
- 1.910
- 1.739
merak içindeyiz ama sakince bekleyeceğiz minnoşlarımızla :)Canım benimde ki bugün 5+1 doktor 4 mm e yakın dedi. Bakalım hayırlısı inşallah bana hala sanki Küçük gibi geliyor galiba kalp atışına kadar merak edeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merak içindeyiz ama sakince bekleyeceğiz minnoşlarımızla :)Canım benimde ki bugün 5+1 doktor 4 mm e yakın dedi. Bakalım hayırlısı inşallah bana hala sanki Küçük gibi geliyor galiba kalp atışına kadar merak edeceğim
Hayırlısı olsun inşallah canım benim taze transfer mi oldun dondurulmusmu bende de pkos varMerhaba bende varım ben 22 Şubat'ta transfer oldum pkos vardı 32 yumurta toplandı ve 26 tanesi döllendi dedi doktorum ama en kalitelileri için 1 hafta beklenmesi gerekiyormuş sanırım 2 hafta sonrası 15 tane sağlıklı olduğunu söyledi doktorum ve 22 Şubat'ta trasfer oldum 2 tane koyuldu bekliyorum hayırlısı bakalım ama aşırı bir şekilde miğde bulantım bacaklarımda ağrı ve kasıklarım hafif ağrılar oluyor bugün 2. Günüm
Senin çok çok iyi çıkmış,3.gün dondurulmuş embriyom da 13.günde 67çıkmıştı,bugün tekrar teste gittim 397çıktı,ama kasık ağrım arttı normal mi onu bilmiyorumKızlar değerleriniz nasıl çıkıyor gün gün benim 9. Gün 122 çıktı yarın yine test yapacağım insallah artmistir
Benim kasıklarım regl olacak gibi ağrımıştı, regl dönemi geçene kadar ağrıdı şimdi azaldı şükür çok nadir ağrıyorArkadaşlar bugün benim transferin 10. Günü çok fazla bel ve kasık ağrım var sizde de oldu mu ?
Aynen benim de öyle sanki her an regl olacakmış gibi hissediyorum korkuyorumBenim kasıklarım regl olacak gibi ağrımıştı, regl dönemi geçene kadar ağrıdı şimdi azaldı şükür çok nadir ağrıyor
Tek embriyo mu çift miKızlar ben Hamileyim rabime bin şükür 10gun kan deyerim 297 çıktı nasıl iyimi sizce deyerim
Amin inşallah Dondurulmuş 5. Gün canımHayırlısı olsun inşallah canım benim taze transfer mi oldun dondurulmusmu bende de pkos var
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bence çok çok güzel bir sonuç şükürler olsunKızlar ben Hamileyim rabime bin şükür 10gun kan deyerim 297 çıktı nasıl iyimi sizce deyerim
Amin inşallah canım dondurulmuş 5. GünHayırlısı olsun inşallah canım benim taze transfer mi oldun dondurulmusmu bende de pkos var
2tane dondurulmuş embiroyoTek embriyo mu çift mi
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bence çok çok güzel bir sonuç şükürler olsun
2tane dondurulmuş embiroyoTek embriyo mu çift mi
Çok sağol canım Allah'ım isteyen herkeze versin..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bence çok çok güzel bir sonuç şükürler olsun
Amin inşallah canım benim2tane dondurulmuş embiroyo
Çok sağol canım Allah'ım isteyen herkeze versin..
Ben bişey sormak istiyorum acaba tüp bebek öncesi kaç aylık ilaç tedavisi uygulanıyor. Ramazanda sıkıntı yaşarmıyım acaba gitsemArkadaşlar Şubat ayında muhtemelen transferim olucak tabiki bu süre içinde ister istemez stres oluyor gelin burda hep beraber birbirimize destek olalım
Canım belirtilerin varmiydi kasık ağrısı bacak ağrısı falan2tane dondurulmuş embiroyo
Çok sağol canım Allah'ım isteyen herkeze versin..
Benim bu 2. Denemem ilk denememde kasıklarım belim çok ağrıdı ama negatif sonuç aldım bu 2. Denemem hiç bir yerim ağrımadı hatta 7 günde idral testi yaptım ve negatif çıktı bu sayfaya her gün bakıyordum herkeze Bir belirti var bende yok bu seferde olmadı diye düşünüyordum amma herkeste bir olmuyormuş her şeyin başı Allah inan bizede mucize olduCanım belirtilerin varmiydi kasık ağrısı bacak ağrısı falan
Ama benim 5. Gün diye öyle herhaldeSenin çok çok iyi çıkmış,3.gün dondurulmuş embriyom da 13.günde 67çıkmıştı,bugün tekrar teste gittim 397çıktı,ama kasık ağrım arttı normal mi onu bilmiyorum