Sabah mı vermiştiniz öğleden sonra mıTransfer günü dahil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah mı vermiştiniz öğleden sonra mıTransfer günü dahil.
Transferi akşam oldum kanı het defasında sabah verdimSabah mı vermiştiniz öğleden sonra mı
Ben de aynı ama hcg düşük çıkmış inşallah yükselirTransferi akşam oldum kanı het defasında sabah verdim
Bir sorun yoksa görünürde beklenir canım sakince lütfen şükürler olsun bugünümüzüÇok heyecanlı 3 hafta nasıl beklenir
Sonradan yükselen çok fazla kişi var umuduni kaybetme 2 gün sonra tekrarla artar inşallah. Benimki de bir çok kişiye göre azBen de aynı ama hcg düşük çıkmış inşallah yükselir
Stres değil de sanki heyecan gibi sabırsız gibiyimBir sorun yoksa görünürde beklenir canım sakince lütfen şükürler olsun bugünümüzü
İnşallah hayırlısı olur umarım değeriniz yükselirYok taze transfer değil dondurulmuş transfer oldum 1 Mart test günüm
İnşallah çok teşekkür ederimİnşallah hayırlısı olur umarım değeriniz yükselir
Erken gebelik testi ile mi yaptınız? bir de transferden önce çatlatma iğnesi olmus muydunuz?Eki Görüntüle 3209469
Daha sonra da aradan yarım saat 1 saat geçiyor böyle oluyor, dün yaptığım üstteki bugünki alttakid
Erken gebelik testi ile mi yaptınız? Çatlatma iğnesi olmus muydunuz transferden önce umarım saglıkla ilerler aynı gün transfer olmusuz sizle ben daha yapmadımEki Görüntüle 3209469
Daha sonra da aradan yarım saat 1 saat geçiyor böyle oluyor, dün yaptığım üstteki bugünki alttakid
Ben çatlatma iğnesini bi buçuk 2 ay önce oldum dondurulmuş transfer oldu bana sizin nasıl olduErken gebelik testi ile mi yaptınız? bir de transferden önce çatlatma iğnesi olmus muydunuz?
Erken gebelik testi ile mi yaptınız? Çatlatma iğnesi olmus muydunuz transferden önce umarım saglıkla ilerler aynı gün transfer olmusuz sizle ben daha yapmadım
İğne olmadıysanız kesin var gibi görünüyor inşallah yarına koyulasır içinizi ferah tutunBen çatlatma iğnesini bi buçuk 2 ay önce oldum dondurulmuş transfer oldu bana sizin nasıl oldu
Canım merhaba ben de dün başladım estrofeme kontrolüm 8 Mart'ta sanırım transfer 13 Mart gibi olacak ben o güne kadar kullanacağım hatta sonrasında pozitifte bile devam ediliyormuşKızlar merhaba neler yapıyorsunuz ben şuan rahim kalınlaştırmadayim estrofem kullanıyorum pazartesi kontrol var ilacım cumartesi bitiyor. İlaç bittikten kaç gün sonra transferi oluyo bilen varmı
İnşallah işte adet olmakmış gibi bi yandan hissediyorum nebilim insan karamsarlığa kapılıyorİğne olmadıysanız kesin var gibi görünüyor inşallah yarına koyulasır içinizi ferah tutun
Ben çatlatma iğnesini bi buçuk 2 ay önce oldum dondurulmuş transfer oldu bana
Regl olacakmıs hissi bende de var ilk transferimde de olmustu bende pozitif sonuçlanmıstı belirtiler benzer olabiliyorİnşallah işte adet olmakmış gibi bi yandan hissediyorum nebilim insan karamsarlığa kapılıyor