2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

kızlar transfer hariç 7.gün tekrar test yaptım ve ilk dakikalar da çok hafif gördüm gibi sonra 10 15 dk sonra daha çok belirginleşiyo Anlayamadım sizce negatif olsa bu şekilde olma ihtimali varmı ?
ACE48427-3B8D-4D89-B826-CDD86029D132.jpeg

Eki Görüntüle 3209469
Daha sonra da aradan yarım saat 1 saat geçiyor böyle oluyor, dün yaptığım üstteki bugünki alttakid
Erken gebelik testi ile mi yaptınız? bir de transferden önce çatlatma iğnesi olmus muydunuz?
Eki Görüntüle 3209469
Daha sonra da aradan yarım saat 1 saat geçiyor böyle oluyor, dün yaptığım üstteki bugünki alttakid
Erken gebelik testi ile mi yaptınız? Çatlatma iğnesi olmus muydunuz transferden önce umarım saglıkla ilerler aynı gün transfer olmusuz sizle ben daha yapmadım

Erken gebelik testi ile mi yaptınız? bir de transferden önce çatlatma iğnesi olmus muydunuz?

Erken gebelik testi ile mi yaptınız? Çatlatma iğnesi olmus muydunuz transferden önce umarım saglıkla ilerler aynı gün transfer olmusuz sizle ben daha yapmadım
Ben çatlatma iğnesini bi buçuk 2 ay önce oldum dondurulmuş transfer oldu bana sizin nasıl oldu

Kızlar merhaba neler yapıyorsunuz ben şuan rahim kalınlaştırmadayim estrofem kullanıyorum pazartesi kontrol var ilacım cumartesi bitiyor. İlaç bittikten kaç gün sonra transferi oluyo bilen varmı ☺️
Canım merhaba ben de dün başladım estrofeme kontrolüm 8 Mart'ta sanırım transfer 13 Mart gibi olacak ben o güne kadar kullanacağım hatta sonrasında pozitifte bile devam ediliyormuş

Kizlar merhaba. Yatar halde kedimin yanımdan anı gecmesiyle anı kokrtum irkildim btransfere zararı olur mu.ilk günüm bu arada.

Arkadaslar kknudan bagimsiz birsey sormak istiyorum yumurta toplama islemi sonrasi adetten bitiminden sonra cinsel iliskide agri yasadiniz mi:KK43:20 gun oluyo yumurta toplanali ve benim oramda acayip bir agri var:KK43:

Merhaba, salı günü transferimin 10.günü testin 162 çıkmıştı. Bugün 325, İki katı aslında ama sizce nasıl acaba değerler 😇

X