2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Hanımlar transferin 9.gnundeyim kabız olduğum için ikinmak zorunda kaldım bunun bir zararı olur mu bilgisi olan var mı
Tutunsa öyle şeylerden düşmez ama çok yatma aç karnına kuru kayısı 2 tane su iç hemen çıkarsın ıkınma kendin için diyorum böle kaygı yaşamaman için

kızlar ben 3. Gün embriyosu transferin 6. Günü beta verdim ve 1 çıktı çok pişman oldum o günden sonra çok yıkıldım mucizemi bekliyorum ama yıkık umutsuz
Ama 6. Gün çok erken bide 3. Gün embriyosu belki gerçekten tutu betaya geçmedi erken hemde çok üzülme

Kızlar merhaba.Dün 3 günlük bir embriyo transferi oldum.Bugün kahve rengi jel gibi bir akıntım oldu.Normal mi?Transfer sonrası başına böyle bişey gelmiş olan var mı?
Bende de oldu o transfer akşamı ve ertesi gün kahve jel gibi akıntı ardından sıyah oldu iki gün sürdü sonra geçti

Tutunsa öyle şeylerden düşmez ama çok yatma aç karnına kuru kayısı 2 tane su iç hemen çıkarsın ıkınma kendin için diyorum böle kaygı yaşamaman için
Kaygilandim çok. İnşallah zarar vermemistir. Sizin için de en kısa zamanda hayırlı haberler olur inşallah

Merhaba kızlar benim bugün transferimin 5. Günü kasık ağrısı ve bel ağrısı var başkada bir belirti yok böyle olup tutan var mı???

Bende de oldu o transfer akşamı ve ertesi gün kahve jel gibi akıntı ardından sıyah oldu iki gün sürdü sonra geçti
Siyah akıntı gelmeden önce pembe çok az bir kanaman oldu mu?Dün bende çok az iki kere açık renk bir kanama oldu.Sonra siyah akıntım var?Sende de oldu mu?

merhabalar, bende 15 şubatta transfer oldum henüz keseyi görmeye gitmedim ama beta değerlerim iyidi. Siz kendinizde nasıl değişiklikler hissediyorsunuz? Benim biraz bel ağrım var. Biraz sulu yemek canım istemiyor gibi midem bulanmıyor ama bulanacakmış gibi falan. Umarım hepimiz bir an önce yavrularımıza kavuşuruz

Siyah akıntı gelmeden önce pembe çok az bir kanaman oldu mu?Dün bende çok az iki kere açık renk bir kanama oldu.Sonra siyah akıntım var?Sende de oldu mu?
Kahve oldu bende. Yani rahimden veya vajinadan geliyordur. Ne kadar kan içeride kalırsa o kadar koyulaşır renk. İlk başta doktor transfer yaparken içeriye kanül sokuyor muhtemelen o rahşmde bir yere değmiştir omdan dolayı kan gelmiştir. Aksini düşünmek istemiyorum. Bir de embriyoyu verdikleri sıvı da kırmızı renkli bir sıvı belki o gelmiştir.

İnşallah öyledir.Çok stresli bir dönemmiş.Rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın.

Benim hiç lekelenmem olmadı.Kızlar sizce normal mi? Bel ağrısı var ara ara kasık ağrısı çok hafif oluyor. Bugün uyku bastırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…