2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Merhaba benimde altıncı gün embriyosu siz transferden kaç gün sonra idrar testi yaptınız acaba
6 güzel bi sayı bence 10. Gün bile net değil benden tavsiye acele etme öğrenip öğrenmemek embriyoya rahme hiç bi fayda vermiyo sadece beynine şu komutu var ben iyim embrıyom kaliteli hayırla bana güven ve tutun günlerce yiyip bitirir insanı bu duygu hiç gerek yok

Hayır piakolojik değil bazen ağrımıyo diyosun işte olur bence tutundu kaçıncı gün
5. Günüm bugün 2 tane 5aa embriyo transfer ettiler. Yarın adet günüm o yüzden bugün daha çok ağrım var. İlk transferim olduğu içinde çok korkuyorum. Allah razı olsun sizler sayesinde birşeyler ögreniyorum...

7. Günde bhcg baktıran var mı? Nasıldı sonuçlarınız ? Bir de kaçıncı gün embriyosu ?

5. Günüm bugün 2 tane 5aa embriyo transfer ettiler. Yarın adet günüm o yüzden bugün daha çok ağrım var. İlk transferim olduğu içinde çok korkuyorum. Allah razı olsun sizler sayesinde birşeyler ögreniyorum...
Geç koymuşlar embriyoyu sanki sana yani 10 gün önceden koyuluyordu benim bildiğim kadarıyla yaşın 30 üstü o zaman 2 embriyoysa benim 4. Gün sol tarafım falan belim ağrımaya başlamıştı ve aralıklarla devam etti hala devam ediyo ilk tüp bebeğimde hiç bişey hissetmedim tutmadı bunda böle oldu düşükte olsa belirti aldım hep diyorum ben yapmayo bilmiyorum mutlu olun okuyqn herkes için MUTLU OLUN bütün bedeni beyin yönetiyo ben mutsuzum sizde kötü olun diyormuş piskoloğum demişti

Geç koymuşlar embriyoyu sanki sana yani 10 gün önceden koyuluyordu benim bildiğim kadarıyla yaşın 30 üstü o zaman 2 embriyoysa benim 4. Gün sol tarafım falan belim ağrımaya başlamıştı ve aralıklarla devam etti hala devam ediyo ilk tüp bebeğimde hiç bişey hissetmedim tutmadı bunda böle oldu düşükte olsa belirti aldım hep diyorum ben yapmayo bilmiyorum mutlu olun okuyqn herkes için MUTLU OLUN bütün bedeni beyin yönetiyo ben mutsuzum sizde kötü olun diyormuş piskoloğum demişti
Ağustosta 30 olucam 20. Gün transfer oldum transfer gününü saymıyoruz değil mi?

Allah razı olsun canım keşke sağ Salim hepimiz evlatlarımızı kucagimiza alsak su mübarek 3 aylar yüzü suyu hürmetine 🤲🤲🤲 maddi manevi yıprandık hem bu süreç hem ülke olarak yaşadığımız şeyler 😔😔
İlaçlarınızı düzenli kullanın siz sağlıksız gebelikse yapacak bir şey yok ama tutunma ihtimali varsa bunun için sağlığınıza dikkat etmeniz gerekir

Transfer gününü saymadan 4. Günden başlayarak bugüne kadar günlük test yaptım hepsi elhamdülillah pozitifti pazartesi kan tahlili var inş
Ben dün transfer oldum en erken hangi gün yapsam çıkar acaba ya Salı günü varsa çıkar mı acaba çok heyecanlı yorucu bir süreç ya

X