2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Benim transfer 23 Şubattı. 2 adet 5.gün embriyosu.. Bana kan tahlili için 6 Mart dediler.. azim ve sabırla bekliyorum. Hayırlısı gün yaklaştıkça gerginlik artıyor, günde 3 estrofem, 3 fitil, folik asit ve 1 adet Prolutex iğnem var. Daha öncede tüp bebek operasyonum olmuştu. 3 şansımın biri tutmuştu ama maalesef sonuçlanmadı. Bu yepyeni bir tüp bebek denemesinin ilk operasyonu. Sinirler gerdin ama umudum var.. yaşım 39

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun umarım herşey yolunda gider

Ya çok guzel çok teşekkür ederim umarım herşey yolunda gider

İnşallah çok teşekkür ederim kotu bir sonda abim var ondan çok çekiniyorum

Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Hala ağladığıma inanamicaksın durduramadığım bi göz yaşı
Çok iyi anlıyorum canım .hepimiz geçtik senin geçtiğin yerden halende geçiyoruz ,fakat senin için mevlam hayırlıysa betanı yükseltir.negatife dönerse üzülmemeye çalış, Allah böylesini uygun görmüş,

kızlar ben 3. Gün embriyosu transferin 6. Günü beta verdim ve 1 çıktı çok pişman oldum o günden sonra çok yıkıldım mucizemi bekliyorum ama yıkık umutsuz

Daha belki çok erken benim de gebelik testim negatif çıktı 7. gün bugün . Umudumuzu kaybetmeyelim.her şey bebeklerimiz için.

Hanımlar transferin 9.gnundeyim kabız olduğum için ikinmak zorunda kaldım bunun bir zararı olur mu bilgisi olan var mı

Öyle geçsin bu zamanlar biraz olsun mutlu olduğum günlere gidim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…