- 26 Temmuz 2021
- 28
- 17
- 28
Nasıl geçti randevunuz hayırlı haberler almışsnzdır inşallahRandevu akşama
İki kese gördük, umarım sağlıkla devam ederlerNasıl geçti randevunuz hayırlı haberler almışsnzdır inşallah
Maşallah darısı bize inşİki kese gördük, umarım sağlıkla devam ederler
İnşAllah bitanem. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinMaşallah darısı bize inş
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun umarım herşey yolunda giderÖncelikle çok sakin olmalısın. Korkacak bişe yok. Eşinle gidiyorsun ilk önce transfer için gerekli resmî evrakları imzalatıyorlar sonra seni bir odaya alacaklar. O odada idrara sıkışık olmanı bekleyecekler. Hekimin de sırayla içeri sizi alacak. İşlem çok basit maksimum 2-3 dk sürüyor. Daha sonra yerinden kaldırmadan seni tekrar odaya alacaklar. 1 saat kadar yine kalkmanı istemiyorlar. Eğer çok sıkışık hissedersen sürgü isteyebilirsin. İşlem sırasında bol bol dua oku. Ayetel kürsü okudum ben de kaç tane bilmiyorumdaha sonra ilk gün evde dinlenirsin. 3. Günden sonra normal hayatıma döndüm ben. Hiç stres yapma benim 3. Transferim oldu. Emin ol ağrı yok acı yok. Bol bol dua. Allahım gönlüne göre versin inşallah
Ya çok guzel çok teşekkür ederim umarım herşey yolunda giderBen yurtdisinda yasiorum
Burda yaptirdim 3-5 dakikalik bir islem bende tansiom dusdu boyle seylere gelemiyorumkan gorunce bile fenalasan biri olunca sonra odaya gecip uzandim 15 dakika sonra lavobaya gitim kan gelior diye pet verdiler 2 gun geldi az geldi normal
Hayatima geri dondum korkucak hicbirsey yok bende heycanliydim embrioyu yerlestirdiklerinde onu gorunce ultraschallde cok mutluydum
İnşallah çok teşekkür ederim kotu bir sonda abim var ondan çok çekiniyorumSondayı bazı merkezler takıyor ama bence her yer takmalı aşırı gerekli bir şey, benim tedavi gördüğüm yerde takıyorlarmış zaten idrara sıkışık yatmak çok zor iyi ki de takıyorlar çok konforlu oluyor hiç kalkmadan 2 saat yatmış oluyorsunuz, tabi buna gerek yok diyen merkezler de var ama insanın içi daha rahat ediyor bu şekilde biraz yakıyo sadece ama sonra geçiyotransfer heycanlı sonrası daha heycanlı o günler nasıl geçti bilmiyorum inşallah güzel sonuçlarınız olsun
Oy maşallah Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinİki kese gördük, umarım sağlıkla devam ederler
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallahBenim transfer 23 Şubattı. 2 adet 5.gün embriyosu.. Bana kan tahlili için 6 Mart dediler.. azim ve sabırla bekliyorum. Hayırlısıgün yaklaştıkça gerginlik artıyor, günde 3 estrofem, 3 fitil, folik asit ve 1 adet Prolutex iğnem var. Daha öncede tüp bebek operasyonum olmuştu. 3 şansımın biri tutmuştu ama maalesef sonuçlanmadı. Bu yepyeni bir tüp bebek denemesinin ilk operasyonu. Sinirler gerdin ama umudum var..
Çok teşekkürlerOy maşallah Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Maşallah, Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip eylesin...İki kese gördük, umarım sağlıkla devam ederler
Çok teşekkürlerMaşallah, Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip eylesin...
Çok iyi anlıyorum canım .hepimiz geçtik senin geçtiğin yerden halende geçiyoruz ,fakat senin için mevlam hayırlıysa betanı yükseltir.negatife dönerse üzülmemeye çalış, Allah böylesini uygun görmüş,Hala ağladığıma inanamicaksın durduramadığım bi göz yaşı
6. Günde çizgi var mıEki Görüntüle 3206616
Üstteki 6.gün alttaki 7.gün umarım sende en yakın zamanda güzel haberler verirsin
Hadi insallah6. Günde çizgi var mı
Öyle geçsin bu zamanlar biraz olsun mutlu olduğum günlere gidimÇok iyi anlıyorum canım .hepimiz geçtik senin geçtiğin yerden halende geçiyoruz ,fakat senin için mevlam hayırlıysa betanı yükseltir.negatife dönerse üzülmemeye çalış, Allah böylesini uygun görmüş,