2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Benim salaklıgım yanlış anlamışım hamileyim Allah’ıma bin şükür 🙏🏻
Şükürler olsun canım .Allah tamamına erdirsin inşallah..doktorun normalde 2 gün ara ile 3 tane kan testi yazması gerekirdi. Betanın yükselişini bakmak için.

Benim salaklıgım yanlış anlamışım hamileyim Allah’ıma bin şükür 🙏🏻
Hayırlı olsun inşallah. Bazı laboratuvarlarda pozitif yazmıyor anormal değer aralığında görünmesin diye ben farklı farklı hastanelerde kan verdiğimde fark etmiştim onu.

Canım alttan muayene ile mi gördüler ? Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah
Normalde batından bakıcaktı ama benim uterusum retrovert yani geriye doğru öyle olduğu için görünmüyo. Vajinal baktı o şekilde gördü

Şükürler olsun arkadaşlar kalp atışlarını duyduk, bekleyen herkese kolaylıkla nasip etsin rabbim 🤲🏻
Amin çok şükür bizde duyduk rabbim devamını getirsin sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻 kaç haftalık dedi sana canım son adet tarihin kaç senin

Amin çok şükür bizde duyduk rabbim devamını getirsin sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻 kaç haftalık dedi sana canım son adet tarihin kaç senin
17 ocaktı benim son adet. 6+3 dedi tam çıktı. Senin kaç dedi. Sağlıkla tamamlayalım inşallah

Kızlar merhaba yarın saat 11 de aksilik olmazsa transferim olucak ve ben çok heyecanlıyım stresliyim nelerle karsilisicam bana deneyimlerinizi anlatır mısınız. Birde sonda duydum onu herkesemi takıyorlar acaba
Ben yurtdisinda yasiorum
Burda yaptirdim 3-5 dakikalik bir islem bende tansiom dusdu boyle seylere gelemiyorum😬 kan gorunce bile fenalasan biri olunca ☺️ sonra odaya gecip uzandim 15 dakika sonra lavobaya gitim kan gelior diye pet verdiler 2 gun geldi az geldi normal
Hayatima geri dondum korkucak hicbirsey yok bende heycanliydim embrioyu yerlestirdiklerinde onu gorunce ultraschallde cok mutluydum

Oturdum bi otobanın kenarına içim çıkana kadar ağlıyorum evde belli etmiyorum evdede çok beni düşünen yokta rahatlıyorum 16.02 bence ben yaşamicam çok yoruldum

Kızlar merhaba yarın saat 11 de aksilik olmazsa transferim olucak ve ben çok heyecanlıyım stresliyim nelerle karsilisicam bana deneyimlerinizi anlatır mısınız. Birde sonda duydum onu herkesemi takıyorlar acaba
Sondayı bazı merkezler takıyor ama bence her yer takmalı aşırı gerekli bir şey, benim tedavi gördüğüm yerde takıyorlarmış zaten idrara sıkışık yatmak çok zor iyi ki de takıyorlar çok konforlu oluyor hiç kalkmadan 2 saat yatmış oluyorsunuz, tabi buna gerek yok diyen merkezler de var ama insanın içi daha rahat ediyor bu şekilde biraz yakıyo sadece ama sonra geçiyo 🥰 transfer heycanlı sonrası daha heycanlı o günler nasıl geçti bilmiyorum 🥰 inşallah güzel sonuçlarınız olsun

17 ocaktı benim son adet. 6+3 dedi tam çıktı. Senin kaç dedi. Sağlıkla tamamlayalım inşallah
Benimde 11 ocak 7+2 çıktı canım hatta dedim ki hocam ultrason kağıdında böyle yazıyor 7+2 demi dedim evet dedi.
Amin inşallah canım 🤲🏻

Oturdum bi otobanın kenarına içim çıkana kadar ağlıyorum evde belli etmiyorum evdede çok beni düşünen yokta rahatlıyorum 16.02 bence ben yaşamicam çok yoruldum
Kız saçmalama isyan ediyorsun şuan sanki. Hadi bebek tutundu sakat oldu ilerde belki diyeceksin keşke tutunmasaydı diye. Allah ne verirse hayırlısı be sağlıklısından versin lütfen canım toparlamaya çalış yani ❤️

Şükürler olsun canım .Allah tamamına erdirsin inşallah..doktorun normalde 2 gün ara ile 3 tane kan testi yazması gerekirdi. Betanın yükselişini bakmak için.
Allah razı olsun canım benim senin de inşallah pozitif haberlerin gelsin pazartesi, evet pazartesi tekrar kan vericem benim kağıtta pozitif olursa cevap 48 saat sonra tekrarlanacak diye yazılmıştı

Üzülme lütfen geçmiş olsun dünyanın sonu deyil lütfen ben buralara ne zorluklarla geldim düşünsene pes etseydim şuanda burada olamıcaktım bizler güçlü kadınlarız yapma lütfen toparlan çabuk doktorunla iletişime geç en kısa sürede tekrar başlat tedavini canım bellanın da dediği gibi senin için hayırlısı buymuş Allah korusun olupta düşseydi ya da bir hastalığı olsaydı daha kötü olurdu lütfen yıpratma kendini ❤️

Hayırlı olsun inşallah. Bazı laboratuvarlarda pozitif yazmıyor anormal değer aralığında görünmesin diye ben farklı farklı hastanelerde kan verdiğimde fark etmiştim onu.
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun senden evet pozitif yazmıyordu altda negatif yazıyordu ama 0.6 dan aşagı sonuç çıkıyorsa negatif miş ben de cevap negatif sandım pozitif yazısını görmeyince 🥹

Kız saçmalama isyan ediyorsun şuan sanki. Hadi bebek tutundu sakat oldu ilerde belki diyeceksin keşke tutunmasaydı diye. Allah ne verirse hayırlısı be sağlıklısından versin lütfen canım toparlamaya çalış yani ❤️
Hala ağladığıma inanamicaksın durduramadığım bi göz yaşı

Üzülme lütfen geçmiş olsun dünyanın sonu deyil lütfen ben buralara ne zorluklarla geldim düşünsene pes etseydim şuanda burada olamıcaktım bizler güçlü kadınlarız yapma lütfen toparlan çabuk doktorunla iletişime geç en kısa sürede tekrar başlat tedavini canım bellanın da dediği gibi senin için hayırlısı buymuş Allah korusun olupta düşseydi ya da bir hastalığı olsaydı daha kötü olurdu lütfen yıpratma kendini ❤️
Ben kendime bunu hazırlamadım

X