Ben varım canım hem donuyorum hem ateş basıyor bi tuhafKızlar yerleşme zamanında üşüme yaşayan oldumu? Dün akşamdan beri evin içi sıcak ama ben üşüyorum, ara ara oluyor bir de sürekli değil. Parmaklarım morardı demin üşümekten oysak doğalgaz falan açık.
Cnm 19u bat daha varmışOfff 19 u bat ya. Acaba 14 şubatta yaptırsam diyorum.
Bnde gecen ay sabredip bat günü yaptımBen iyi sabretmişim daha kararsızım test yapmakta yarın için bat 15 şubat olmasına rağmen geçikse mi diye düşünüyorum çıkmaz diye
Ayyyyy evett inşallah buna işarettirCnm 19u bat daha varmış
Gerçi dün burdabi bayan batı 19 oldugu halde dün silik çizgi gordu.
Yanıltıcı olabılır dedik koyulaşmayı takip et dedik
Hayır ben eminim bebiş var dedi.
Üzülmemek için emin olmamak lazım
Bnce üzülmemek için Bi kaç gun daha bekle
Bılıyosun seni rüyamda görmüştüm
İnşallah bebeğimsana güveniyoruz hayırlı haberler inşallah
Ben de istiyorum Gizem ismimİkiz gebelik isteyen 5 kişi için dua etmek istiyorum böyle bir dileğim vardı bana 5 kişi ismini yazar mı
5 inde çatladı işte. 15 ine kadar bekliyim o wBende 10 gün kanda cikmadi 13 gün testte 29 çıktı kanda testtede çıkmıştı silik pembe yumurtlamama göre birde erken yumurtlama olmadıysa 12 günden önce yapmamak lazım
Hülya ismimİkiz gebelik isteyen 5 kişi için dua etmek istiyorum böyle bir dileğim vardı bana 5 kişi ismini yazar mı
Eger 14 şubat hediyesi olsun istiyorsan bir dene şansını yarin sabah ama üzülme sonra beklersin bir kaç gün daha5 inde çatladı işte. 15 ine kadar bekliyim o w
Sabrettim de inşallah vardır yaaBnde gecen ay sabredip bat günü yaptım
Hiç strese girmedim
Amiiin amin. Diyorum ki depremden önce ne kadar huzurlu bir hayatım varmış her acıya rağmen. Önceden benim içim yanardı şimdi milyonlarca insanınRabbım ulkecek yaralarımızı sarmayı nasıp etsın , insan iyiyim demeye bıle utanıyor kalbımız kırık melısam , Rabbım bu olaylara bızzat sahıt olmus deprezedelere orda gonullu gonulsuz calısan ınsanlara devlet calısanlarımıza işcileirmize madencilerimize askerimize herkese yardım etsın , Gönüllerine ferahlık versin acılarını dindirsin
Ya zaten üzülmem çok beklemiyorum aslında. Sperm yavaşlığı çıkmıştı eşimde geçen ay. Sanmıyorum olacağını zaten.Eger 14 şubat hediyesi olsun istiyorsan bir dene şansını yarin sabah ama üzülme sonra beklersin bir kaç gün daha
12 Şubat pik günün bence.8.gün derken adetin ilk gününden itibaren mi saydın yoksa bittikten sonra mı saymaya başladın?Eki Görüntüle 3205991
Bu da son iki günüm acaba dün mü pik olmuş anlamadım ben yoksa devam etmem mi lazım teste
Ay bende çok istiyorum ismim Ayferİkiz gebelik isteyen 5 kişi için dua etmek istiyorum böyle bir dileğim vardı bana 5 kişi ismini yazar mı
Amiiin amin. Bir gerginlik halim var ki sorma gitsinCanımcığım hoşgeldin inşallah hep iyi ol
Strip olansa. Benim betam yuksekken bile silik cikariyorduKIZLAR BENİM TEST POZİTİF ÇIKMIŞTI,DÜN AKŞAM ARTIMED SADECE ÇUBUK ŞEKLİNDE OLAN HİÇ GÜVEN VERMEYEN Bİ TEST YAPTIM NEGATİF ÇIKTI.KAN VERMEYE İZİN ALIP GİDEMEDİM.BU TESTLERDE SIKINTI OLABİİR Mİ? ARTIMED SABIKALI BİRAZ SANIRIM
Olmuyorsa zorlayacağız ki olacak . Elimizdeki tüm imkanları kullanıp isteyeceğiz tabiki. Rabbim nasip edecek İnşAllahBen de çarşamba gideceğim muhtemelen kovcak doktor git aşılama tüp ne halt yersen ye diye başından atçak bence artıkkasımdan beri yapıştım kadının yakasına ayda 3 kere görüşüyoruz olmuyorsa zorlama diye bir bakış atacağından eminim
Ben bebegimi kaybettikten sonra birdaha hic cocugum olmayacak hissine kapilmistim. Simdi de Allah bilir ama en azindan sukur tekrar kalabildim. Ve sizinde olacaki insallahOlmuyorsa zorlayacağız ki olacak . Elimizdeki tüm imkanları kullanıp isteyeceğiz tabiki. Rabbim nasip edecek İnşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?