- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Teşekkürler canım. Benim reglim 19 Şubatta gelmesi gerekiyor. Bekelemden yaptım. Ama benim ne zaman yumurtladığım meçhul.Beklemek çok zor oluyor ama bekleyeyim, sol kasiğimda ince sizi şeklinde sancılar oluyor ondan heyecanlıyım gerçi gebelik istediğim diğer aylarda da aynı belirtileri yaşadım ama sonuç hüsran oldu bu ay inşaallah olur
Seni de tebrik ediyorum sen test yapmak için regli beklemiş mıydın canım
Var canım baya gözüküyor. Tebrikler.Kızlar bi daha baksanıza ya ışıkta var dimi çizgi
Canım ben şimdi okuyabildim ama senin ağrıların aynı benim ağrılarıma benziyordu okurken acaba hamile mi diye geçirmiştim içimden hayırlı olsun canımKızlarrrr Hamileyim
Elim ayağım titriyor şu anda. Dayanamayıp gittim predictor erken gebelik testi alıp yaptım. 1. Dk da bu çizgi oluştu.
Eki Görüntüle 3205627
Teşekkür ederim canımVar canım baya gözüküyor. Tebrikler.
Aaa evet sen bayağı erken yumurtlamissin o zaman testlerle takip etmeyi ihmal etmeTeşekkürler canım. Benim reglim 19 Şubatta gelmesi gerekiyor. Bekelemden yaptım. Ama benim ne zaman yumurtladığım meçhul.
Sağol kuzum. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah.Canım ben şimdi okuyabildim ama senin ağrıların aynı benim ağrılarıma benziyordu okurken acaba hamile mi diye geçirmiştim içimden hayırlı olsun canım
Bu arada bence ağrılar hala devam ediyor az önce girdi bir kere sağ kasığıma zonklama tarzıSağol kuzum. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah.
canım ocakta kullandım, sonrakı ay adette olgun yumurtalar vardı, doktor klomen kullandırtmadı kıste doner diye, onlar kiste dönüşmüşO nasıl oluyor ki
Yaa çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallahKızlarrrr Hamileyim
Elim ayağım titriyor şu anda. Dayanamayıp gittim predictor erken gebelik testi alıp yaptım. 1. Dk da bu çizgi oluştu.
Eki Görüntüle 3205627
Canım ben dün verdim 500 dü doktoru iyi değer dedi 2 hafta sonra muayeneye bekliyorum dedi
Bir gün boş bir gün dolu şeklinde mi ilerledinix yoksa her gün müEneeee ben şu an şok. Çok mutlu oldum
Evet canım, ben bu hafta bir kaset test takibi yapıcam çünkü aslında daha çoook erken. 20 Şubat Pazartesiden önce kan vermeyim diyorum. hem tam Bat'a denk gelmiş olacak ya. Kesinleşsin tamamen
Canım aşağıda takvimimi paylaşıyorum. X,AM ve PM'ler ilişki olduğu günler.Bir gün boş bir gün dolu şeklinde mi ilerledinix yoksa her gün mü
Teşekkür ederim
Allah isterse hersey mümkün hayırlı olsun inşallah canımEvet canım bendim. Doktorum geçen ay bu yumurtalıkla yumurtlaman mümkün değil zaten demişti üstelik. Hep dua ettim. Allahım isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?