- 30 Ocak 2023
- 122
- 203
- 18
Akıntım oldu bnde geçen pazar bı iki damla pembe ama sanki yok ya testte yaptım geleceğimden berraktiBende de çok açlık oluyordu ne kadar yersem yiyeyim sürekli açtım adete 1 hafta kala. Sürekli akıntım oluyordu ve bel ve baş ağrısı çok oluyordu. Dahaca kan testi vermedim ama pozitif çıktı. Ben de adet olacağım sanıyordum hatta küçük bir kırmızılıkta oldu. Umudunuzu kaybetmeyin
Rabb'im sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahBende de çok açlık oluyordu ne kadar yersem yiyeyim sürekli açtım adete 1 hafta kala. Sürekli akıntım oluyordu ve bel ve baş ağrısı çok oluyordu. Dahaca kan testi vermedim ama pozitif çıktı. Ben de adet olacağım sanıyordum hatta küçük bir kırmızılıkta oldu. Umudunuzu kaybetmeyin
Bende çekindim anestezi ile mutlaka baktır bencede aklımda soru işareti vardı kalmadıTamamdır canım
Adet gününüze varsa bekleyin.Akıntım oldu bnde geçen pazar bı iki damla pembe ama sanki yok ya testte yaptım geleceğimden berrakti
Amin inşallahRabb'im sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sat 13subat 26gunde bı oluyorum hadi 1gun geç oldu de 27de 14subata denk geliyorAdet gününüze varsa bekleyin.
Amin inşallah
Adet günü deneyin bir de inşallah olur hayırlısıyla.Sat 13subat 26gunde bı oluyorum hadi 1gun geç oldu de 27de 14subata denk geliyor
Pek umudum yok ama desteğin için çok saolAdet günü deneyin bir de inşallah olur hayırlısıyla.
Amin canım aynı gündük seninle 31 inde iğne oldmumutlubiri1 canımmdikkat et kendine elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz yardım anlamında ama yaşayanların psikolojisine bişey yapamıyoruz eğer iğneden değilse Allahım verir kolaylığını kaç gün geçti üstünden
Adet oncesı degılde asıl sonrasında cogaldı canım benım farkettıgımCanım ya sana bişey sormak istiyorum galiba seninde beyaz akıntın olmuştu nasıldı bugün çoğaldı adet öncesinden biraz farklı geldi bana merak ettim
Kan verdınmi, bat kac gun gectı canımO zaman beklemeliyim. Yoksa hemen alttan bakmaya çalışıyorlar.
Canım selam kaçıncı günü iğnenin? Benim 15ci günüm öncekiler iğne etkisi silik çıkıyordu 9 cu gün negatife döndü.. adet ağrılarım var göğüs hassasiyetide varKızlar selam.umarım herkes iyidir tabiki okuyamadım sayfaları bugun sarj edebildim telefonu.depremde cok hasar yedik.sancılarım artınca test yaptm pozitif cıktı sabah. İğne etkisi mi bilmiyorum ama bu yaşadıklarımızdan sonra o bebeğin tutunabileceğini de düşünmüyorum o kafar yıprandımki
Çok sevindim inan benim yok gibi rabbim bağışlasın darısı bizeAmin canım aynı gündük seninle 31 inde iğne oldm
Ben orda silik çizgi görüyorumEvwt gördüğünüz gibi bunay da olmadı ne diyeyim tek başıma çabamla bu kadar rabbim hayırlısını nasip etsin
Pazartesi vereceğim 9 şubattıKan verdınmi, bat kac gun gectı canım
Bitkisel karışım 2 gün geçkmeli oldum regl cok agrılı 3 ay kullanacak bakalımC LİFE NE OLUYOR TAM OLARAK.İLACIN VE İĞNENİN ETKİSİ BIRAKINCA DA DEVAM EDİYOR Bİ AY DİYORLAR DOĞRU MU ACABA.NE ZMN TEST YAPACAKSINIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?