Ne zaman öğrendiniz pekiKızlar merhaba,erken gebelik testiyle ilgili okuyunca yazmak istedim
Ben de ikizlerime hamileyken ilişkiden 7 gün sonra dolayısıyla adetten 7 gün önce olan testi denemiştim,silik çizgi bile çıkmadı.O zaman hamile değilim dedim,o kadar güvenmiştim sonuca ama hamileymişim hem de ikiz.
Boşuna moralinizi bozmayın
Canım ya sana bişey sormak istiyorum galiba seninde beyaz akıntın olmuştu nasıldı bugün çoğaldı adet öncesinden biraz farklı geldi bana merak ettimValla henuz bılmıyorum
Keşke öyle olsaBendede var canım o senin batta 15i değil mi belki yerleşme ağrısıdır bilemeyiz ki
Yumurtlama gununuzu biliyor muydunuz belki geç yumurtlama olmuş olabilir mi7 gün önce sonuç verir denilen testi 5 gün önce yapmıştım negatif çıkınca yok deyip bir daha da yapmadım.Reglim 6 gün gecikince yaptım kontrol çizgisinden önce T çizgisi çıktı batırır batırmaz.
Tamam canım hayırlısı olsun marta inşallah
Tamam canımKırmızı koy bana canısısevayd
Canım ben ovulasyon testi yapmadım ama 15-16-17.günü değerlendirmiştik ve 17 nin üstünden sayıp yaptım yani bat tan 5 gün önce çok iyi hatırlıyorum negatifti.Senin kaç gün geçti ovulasyondanYumurtlama gununuzu biliyor muydunuz belki geç yumurtlama olmuş olabilir mi
Beni kötü yollara sürüklüyorsun bakBen galiba 14 şubattqn itibaren her sabah tes yapıcam
Hayırlı haberlerini bekliyoruzSalıyı bekliyecem çarşamba zaten günüm
Canım sen 23 şubat bat demişsin çok erken olmuşsun di mi bir sıkıntı olmasın
Benim 1 şubatta çatlama oldu, 31'ini değerlendirmiştik. 15 şubatta bekliyorum 4 günüm kaldı, silik bile yokCanım ben ovulasyon testi yapmadım ama 15-16-17.günü değerlendirmiştik ve 17 nin üstünden sayıp yaptım yani bat tan 5 gün önce çok iyi hatırlıyorum negatifti.Senin kaç gün geçti ovulasyondan
Seni ümitlendirmek istemem ama aşağı yukarı aynı zamanda yapmışız,benim de tamamen negatifti.Ben son hamileliğimi bile bat günü erken gebelik testiyle sipsilik çizgiyle öğrendim.Herkes aynı olmuyor,bazı kadınların yumurtlaması erken olduğu gibi rahime yerleştirmesi de erken oluyorBenim 1 şubatta çatlama oldu, 31'ini değerlendirmiştik. 15 şubatta bekliyorum 4 günüm kaldı, silik bile yok
Regl geçene kadar yapmam zaten artık testiSeni ümitlendirmek istemem ama aşağı yukarı aynı zamanda yapmışız,benim de tamamen negatifti.Ben son hamileliğimi bile bat günü erken gebelik testiyle sipsilik çizgiyle öğrendim.Herkes aynı olmuyor,bazı kadınların yumurtlaması erken olduğu gibi rahime yerleştirmesi de erken oluyor
Regl geçene kadar yapmam zaten artık testişimdilik umudu kesip regl bekliyim umarım geç yerleşmedir yumurtlamam da aşırı geç olmuştu
Bende de çok açlık oluyordu ne kadar yersem yiyeyim sürekli açtım adete 1 hafta kala. Sürekli akıntım oluyordu ve bel ve baş ağrısı çok oluyordu. Dahaca kan testi vermedim ama pozitif çıktı. Ben de adet olacağım sanıyordum hatta küçük bir kırmızılıkta oldu. Umudunuzu kaybetmeyinBende elenlerden olucam sanırım akşam mide guruldamalari ağrılarım oldu sabaha karşı ıslaklık hissettim dedim batti ortalıkbu ay ikidir böyle oluyor neyse kendini belli ediyor 3te son bulacak
O zaman beklemeliyim. Yoksa hemen alttan bakmaya çalışıyorlar.Ilk olarak 5 hfta gıbı kese gozukebılır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?