Döngün eğer uzunsa 24 ü seç , kısaysa 28 den mesela 19 u seç olur başka şansın yok sonuçta21.gun progesteron için verilen kanı 19. ya da 24.gun versem olur mu ki bilgisi olan var mı 21de hastaneye gitme imkanım olmayacak da
BENİM İĞNENİN 9. GÜNÜ BAŞLADI HASSASİYET O YTÜZDEN ŞEYETTİM ACABA DİYE :)Yaptı canım hala devam ediyor ama ben iğnedendir diye düşünüyorum ben hele sabahları taş gibi oluyor
Çok teşekkür ederim Allahım mubarek gün gönlünüzden dilinize dökülen dökülemeyen duaları dilekleri kabul etsin.Ekliyorum uğurlu gelsin
Agrim ve akintim yanıltmıyorsa erken yumurtlama yaşıyorum yada yasiycam benim normal dongumde her zaman adetin 13 14 günlerinde olurdu ilk defa gecen ay 19 gün oldu bakalım belki döngum kısa olur bu ay hakkinizda hayırlısı olsun sizinde en kısa zamanda olur insallahbende de öyle olmuştu adet sonrası yumurtlama olmuşdu ama tutmadı
Canım nerede yaşıyorsun İstanbul'da isen sonemedi öneririm değilsen c kollu makineleri olan yeri tercih et bende senin gibi korka korka gittim inan ki muayneden farkı olmadı sıfır acı tuplerim acikti tabi inşallah seninde açıktır kapalı olsa da ne kadar sancı olabilir en fazla adet sancısı gibi diyorlar bende o da olmadı işlem sonrası oldu gün içinde oda bişey değilTıkalıysa diye korkuyorum ben de :) bugün smear verdim ona bile zor dayandım. 3-4 sene önce de kolposkopi yaptırdım anestezi olmadan, o da çok ağrılıydı, sonra ayağa kalktım tansiyonum düştü kendimi zor attım bir yere oturmak için,zor kendime geldim
Kadının biri regl gecikmesinin 17. gününde pozitif olduğunu öğrenmiş. Burada okumuştum, baya geç döllenme. Hatta kanda da çıkmış. Allahtan ümit kesilmez. Bekle bakalım.Kızlar bu gün benim regl günümde ama olmadım henüz sabah test yaptım hiç Bir şey çıkmadı pazartesiye kadar bekleyip kan verecem varmı yokmu cıkar. Acaba regl günü negatif görüp sonra hamile olduğunu öğrenen varmıdır
İstanbulda yaşıyorum,görüntüleme merkezilerini aradım özellikle c kollu kullananları araştırdım ben de ,ağrısız acısız diye söylüyorlar, bir şekilde yaptıracağız mecbur, dediğin yeri de değerlendiririm teşekkür ederimCanım nerede yaşıyorsun İstanbul'da isen sonemedi öneririm değilsen c kollu makineleri olan yeri tercih et bende senin gibi korka korka gittim inan ki muayneden farkı olmadı sıfır acı tuplerim acikti tabi inşallah seninde açıktır kapalı olsa da ne kadar sancı olabilir en fazla adet sancısı gibi diyorlar bende o da olmadı işlem sonrası oldu gün içinde oda bişey değil
Bendede akıntı başladı ama o yumurtlama ağrısını sancısi cok oluyor o daha olması belki o gün sadece test yaparim eşimde söz verdim amakuzum 6.gun reglim bitti yıkandım. 9.gün foşu foşur yumurta akı gordum , 9.gun sılıktı 10.gün birden koyulaştı tam olarak 11.gun sabah 9 dakı testım pikti kuzum.Yumurtlama gunumu bılmek ıstedım bende adet gununu netleştırmek ıcın , oncesınde ates olçmedım o ay ıkı gun olctum onlarda da hastalıktan atesım 38 cıvarıydı zaten.
12.gun 9 da sılıktı test.Bir doktor adetten 3-4 gun gecmelı dıyordu yumurtlama ıcın benımde o cıvarlarda oldu ıste kuzum. sonra zaten hastalıktan kendımı toparlamaya ona odaklandım sadece
Tesekkur ederimDöngün eğer uzunsa 24 ü seç , kısaysa 28 den mesela 19 u seç olur başka şansın yok sonuçta
senı strese soacak bırsey yapma agrın var dıye dusunursen yap bıtane fıkır olusmus olur aklında koyuluguna gore , ama hıc yapmıcam dersende anlarım soz vermıssın sonucta :)Bendede akıntı başladı ama o yumurtlama ağrısını sancısi cok oluyor o daha olması belki o gün sadece test yaparim eşimde söz verdim amabenimde bu ay reglim bi garip oldu zaten yani son 2 gun regli sayilirmiydim bilmiyorum cok ufak leke vardi sadece o lekeler bittikten sonra 2 gun gecti iste bakalım o ağrıları net hissedersem yapicam test gecen 19 gun gördüm gec yumurtlama yasadim
2 kati artmış canım niye az geldikiKızlar çarşamba günü beta hcg 551di bugün yani cuma aynı saatte yaptırdım 1326 olmuş, az gibi geldi artış, bir sıkıntı olur mu
aynen c kollu olanlarda cektirin bende bayağa bi araştırmıştmİstanbulda yaşıyorum,görüntüleme merkezilerini aradım özellikle c kollu kullananları araştırdım ben de ,ağrısız acısız diye söylüyorlar, bir şekilde yaptıracağız mecbur, dediğin yeri de değerlendiririm teşekkür ederim
İnşallah ya benimde öyle olsa keşke beklemek artık cok yoruyorKadının biri regl gecikmesinin 17. gününde pozitif olduğunu öğrenmiş. Burada okumuştum, baya geç döllenme. Hatta kanda da çıkmış. Allahtan ümit kesilmez. Bekle bakalım.
Hsg için sonomed çok iyi canım Cevat hoca çok iyi ben anestezi teknikeriyim kendi hastanemde bile c kollu ile çekildimİstanbulda yaşıyorum,görüntüleme merkezilerini aradım özellikle c kollu kullananları araştırdım ben de ,ağrısız acısız diye söylüyorlar, bir şekilde yaptıracağız mecbur, dediğin yeri de değerlendiririm teşekkür ederim
yarın test yapsana :)Kızlar benim önce kremsi akıntım vardı bayağı fazla. Sonra hep sulu kokusuz süt beyaz bir akıntım olmaya başladı. Yani hiç bu kadar akıntım olduğunu hatırlamıyorum. Vajina girişini çok ileri gitmeden kontrol ettiğimde yumuşakti. Bı kaç gün sonra akıntım çok olmadı ve tekrar kontrol ettiğimde hafif sertti. Sonra tekrar sulu akıntım başladı yine girişi kontrol ettim yumuşaktı. Tekrar bir umut geldi acaba mi diye. Bugün akıntım yine az peceteyle iyice silince çok az var ve giriş yine sert. Psikopat gibi sürekli kontrol ettim ama hijyene dikkat ederek yaptım bir de çok ileri gitmedim zaten. Acaba ben sürekli yumurtlamis olabilir miyim bu arada sat 5 Ocak ve aşırı geç bı şekilde 1 şubatta çatladı yumurtam.
Yapmayı düşünüyorum da böyle de olunca moralim bozulduyarın test yapsana :)
Ülke durumları ıcın mı dıyorsunYapmayı düşünüyorum da böyle de olunca moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?