- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Ayyy ne dogru ne guzel dedın ama haklısın arkadasımOlmaz canım rabbim nasip ederse hic bir şey olmaz oğlumda zatureydim ben öksürmekten artık nefes alamiyordum hastanede tuplerle aliyordum nefesi oyle diyim ben kesin duser diye bekliyodum hatta ama oğlum doğdu büyüdü rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin
Keşke olsamSana da hiç belli olmaz hayatım. Bir bakmışsın bu ay hamişsinAteşi bilmiyorum ya hep tek atışta ölçtüğüm için bilemedim o konuda hangisini baz almalısın. Ama düşmemiştir o kadar bence
Her sabah aynı saatte yataktan çıkmadan ayaklarını yere basmadan dil altından ateşini ölçeceksin programda o güne tıklayıp ateşini kaydedeceksinİndirdim canım nasıl ölçücem ateşimi tam bilmiyorum da
Teşekkür ederimmHer sabah aynı saatte yataktan çıkmadan ayaklarını yere basmadan dil altından ateşini ölçeceksin programda o güne tıklayıp ateşini kaydedeceksin
PCos tedavisi nasıl oluyorsunHanımlar selamlar benide alın aranıza pkos tedavisi görüyorum şuan kimyasa gebelik yaşıyorum adet oldum sat 27 ocak Bat 1 mart gibi sanırım ateş takib yapmıyorum ama alıp yapıcam onun için program önerirmisiniz
Klomen kullandım canım ovitrelle çatlatma ignesi oldum kimyasal oldu bu ay yine başlıycaz inşallahPCos tedavisi nasıl oluyorsun
Geçmiş olsun canım bende klomen kullandım ama kontrol yarın inşallahKlomen kullandım canım ovitrelle çatlatma ignesi oldum kimyasal oldu bu ay yine başlıycaz inşallah
Yumurtlama üstünden kaç gün geçti canim ?Eki Görüntüle 3199081 arkadaşlar simdi test yaptim burda hayalet cizgi gorebilenler vardir diye geldim reglima 5 gun var sizce var mi ben silik bi cizgi goruyorum ama
Tam yumurtlama günümü bilmiyorum ama 20 si diye takvimde yazıyordu canımYumurtlama üstünden kaç gün geçti canim ?
Evet silik cizgi varEki Görüntüle 3199081 arkadaşlar simdi test yaptim burda hayalet cizgi gorebilenler vardir diye geldim reglima 5 gun var sizce var mi ben silik bi cizgi goruyorum ama
Canim o tkvimler tutmuyor hiç.Tam yumurtlama günümü bilmiyorum ama 20 si diye takvimde yazıyordu canım
Takvime uymadım zaten yani relax takılmıştım sanki silik çizgi gördüm ben ama bilemedim tabi canımCanim o tkvimler tutmuyor hiç.
Ben çizgi göremedim. Sen çok erken yapmışsın zaten bir kac gün sonra tekrarla testi bence.
Eger ılk 5 dkka ıcınde cektıysen alttakınde gordum benEki Görüntüle 3199081 arkadaşlar simdi test yaptim burda hayalet cizgi gorebilenler vardir diye geldim reglima 5 gun var sizce var mi ben silik bi cizgi goruyorum ama
Evet canım 5 dakika bile geçmeden çektim bi de regle 5 gün var dahaEger ılk 5 dkka ıcınde cektıysen alttakınde gordum ben
Kızlar nolur yardım edin akşam yine tuvalete gidince kanama gördüm günlük pedim koyu kahverengi olmuştu neden ola bilir?? Bat 12şubatYumurtlama kanaması olabilir cnim
Canim benim telefon cozunurlugu iyi değil snirim. Buradakilerim gördüğü çizgileri ben göremiyorumTakvime uymadım zaten yani relax takılmıştım sanki silik çizgi gördüm ben ama bilemedim tabi canım
Canım zaten çok silik ondandır ya bu testler yanıltıcı da olabiliyor ben ondan umitlenmiyorum regl günüm geçsin o zaman kesinleşir eğer varsaCanim benim telefon cozunurlugu iyi değil snirim. Buradakilerim gördüğü çizgileri ben göremiyorum
Canim şaşırtıcıKızlar nolur yardım edin akşam yine tuvalete gidince kanama gördüm günlük pedim koyu kahverengi olmuştu neden ola bilir?? Bat 12şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?