- 2 Ocak 2023
- 356
- 171
- 34
hayırlısı olsun inşallah sabretmişsiniz Allah hepimize nasip etsin96 aydir :)))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı olsun inşallah sabretmişsiniz Allah hepimize nasip etsin96 aydir :)))))
Ben de yaptım canım benim de negatif çıktı Pazar gününe kadar beklemeyi düşünüyorum sonra kan testine gideceğim sanırım.Canım bugün de yaptım sabah test. Malesef negatif çıktı 14. gün bugün birebruli
İğnenin etkisi geçmiş canım ama birkaç gün sonra testini tekrarla şuan negatif gözüküyorKızlar ignemib 10.günü varmıdır acaba ya geçen ay 8.gün geçti etkisi
Pazartesi randevum var kuzum kan vericeİğnenin etkisi geçmiş canım ama birkaç gün sonra testini tekrarla şuan negatif gözüküyor
Pazartesi randevuöm var kan vericem inşallah vardırrEvet cnm iğne etkisi de olabılır
Benimde öyle çıktı canım mecbur günün gelmesini bekleyeceğimHamile arkadaşlar sağlıkla kucağınıza alın inşallah bize de dua edin
Bat 4 gün var sabah predictor erken test yaptım negatif benim bu ay da olmadı sanırım
Hayırlı sonuçların olsun inşallah canımPazartesi randevum var kuzum kan verice
İnşallah bebiş senınledirPazartesi randevuöm var kan vericem inşallah vardırr
Teşekkür ederim kuzum rabbim kucaklarımızı boş bırakmasınHayırlı sonuçların olsun inşallah canım
Allah razı olsun kuzumİnşallah bebiş senınledir
Amin canım haber ver mutlakaTeşekkür ederim kuzum rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
Merhaba benim bat 28 ama bel ağrısı ve çok hafif arada sol kasık ağrısı hissediyorum inşallah hamileyimdirKızlar sorum gebe oldugunu ögrenen ve belirtileri olanlara benim bat 27 şubat 2 gündür sol kasıgımda batma oluyor sanki orda bişey varmış gibi arada rahimde agrı rahimde birşey var şişmiş gibi sanki oturup kalkınca bel agrısı ve halsizlik var bide ilişkide normal olunca agrı olmuyor ama zorlanınca oluyor 2 gündür benim gibi bunları yaşayan varmı
İnşallah canım rabbim merhametiyle sevindirsin hepimiziMerhaba benim bat 28 ama bel ağrısı ve çok hafif arada sol kasık ağrısı hissediyorum inşallah hamileyimdir
Amin inşallah siz ne zamandır istiyorsunuzİnşallah canım rabbim merhametiyle sevindirsin hepimizi
8 aydır 3 kimyasal oldum 7yaşında bir kızım varAmin inşallah siz ne zamandır istiyorsunuz
Vericem kuzumAmin canım haber ver mutlaka
Benimde belim, gögüste çok az bir hassaslaşma ve arada ağrı saplanıyor karnım davul gibi, afadersin çok fazla gazım var, karnım ağrıyor + idrarımı yaparken sanki ağırlık var gibi geliyor hayırlısı olsun bu ay çok üstüne düşmedim daha 11 günüm var yumurtlamam ne zaman oldu bilmiyorumKızlar sorum gebe oldugunu ögrenen ve belirtileri olanlara benim bat 27 şubat 2 gündür sol kasıgımda batma oluyor sanki orda bişey varmış gibi arada rahimde agrı rahimde birşey var şişmiş gibi sanki oturup kalkınca bel agrısı ve halsizlik var bide ilişkide normal olunca agrı olmuyor ama zorlanınca oluyor 2 gündür benim gibi bunları yaşayan varmı
Benimde sol kasık ağrım ara ara oluyor. Bel ağrısı bazen şiddetleniyor ama bazen de çok hafif oluyor. Bugün sabah sol ve sağ kasığın ikisi ağrıdı ama çok uzun sürmedi. Bugün test yaptım negatif çıktı. Benim bat 26 ŞubatMerhaba benim bat 28 ama bel ağrısı ve çok hafif arada sol kasık ağrısı hissediyorum inşallah hamileyimdir