- 13 Ekim 2020
- 417
- 546
Mutlaka yazıcam cnm e nabıza düşer dedi şimdi verdim kanHayırlı sonuçlarını bekliyorum canım sonucunu alınca haber ver mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutlaka yazıcam cnm e nabıza düşer dedi şimdi verdim kanHayırlı sonuçlarını bekliyorum canım sonucunu alınca haber ver mutlaka
Hadi hayırlısı canımMutlaka yazıcam cnm e nabıza düşer dedi şimdi verdim kan
İnşallah kist değil bebiştendir ağrıların canım ama ihmal etme yinede kontrol ettirSuan uc gundur full agriyor ama zaten adet olmaz isem gidecegim kistim kuculmesse adet olmuorm cnku ve kistle hamilelik belirtileri birebir ayni migde bulantisina kadr benzer. Bakalm hakkimizda hayirlisi insaallah aminnn
Teşekkürler canım allahım en kısa zamanda sanada müjdeyi almayı nasip etsin mart ayı uğurlu gelsin inşallah bakalım benimkide güzel arttıysa artık hamileyim diyebilicem artmazsada kısmet marta diyelimKızlar hamile kalanların gözü aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz mini minnacık bebekleriniz olur. Hepimizin adına çok sevindim ben maalesef regli oldum şubat ayı yatar.
Kısmetse martta inşallah
Canım siz kaç aydır istiyorsunuzSuan uc gundur full agriyor ama zaten adet olmaz isem gidecegim kistim kuculmesse adet olmuorm cnku ve kistle hamilelik belirtileri birebir ayni migde bulantisina kadr benzer. Bakalm hakkimizda hayirlisi insaallah aminnn
İnsaallah.Kasik batmam yok maalesef ama sizde varsa hamileligin guclu belirtilerindenİnşallah güzel haber alırız kasık batması nasıl oluyor sende
96 aydir :)))))Canım siz kaç aydır istiyorsunuz
Canım bugün de yaptım sabah test. Malesef negatif çıktı 14. gün bugün birebruliİnşallah canım eğer testini tekrarlarsan yine yaz beni de etiketle hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah Allah
Cnm bence belli olmazKızlar ignemin 10 günü ve sanırım test yapıcam birazdan sizce belli olur mu testte geçen ay 8. gün etkisi gitmişti
Yaptım kuzum test pozitif çıktı tabi silik ama emin olamadım dedign gibi igne etkiside olabilirCnm bence belli olmaz
Olsada emin olamassın
Herkesin düştüğü ikileme düşme
Ama yınede sen bılırsın
İnşallah öyledir ama çok olmuyor çok nadir ve ince sızı hemen geçiyo anlık yaniİnsaallah.Kasik batmam yok maalesef ama sizde varsa hamileligin guclu belirtilerinden
Evet cnm iğne etkisi de olabılırYaptım kuzum test pozitif çıktı tabi silik ama emin olamadım dedign gibi igne etkiside olabilir