- 28 Mart 2019
- 45
- 62
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gün var gec yumurtluyor olabilirsinTamam cnm teste devam edeyim inş ama adetimede az kaldı
Diğer ikisi erken gebelik testi değilmi onlar daha hassas oldugu için kaset teste G öre koyu . İçinin rahat etmesi için erken gebelik testinden 1 kes daha yap en son yaptıgından daha da koyu çıkarKEki Görüntüle 3207517 ızlar selam. Adete 2 gün kala ve 1 gün kala erken gebelik testi yaptım bugğnnbat ve bebetime diye bir kaset test yaptım. Kaset testin bu kadar silik olması normal mi biraz moralim bozuldu
Şu an hissetiklern iğne etkisi tüm belirtileri yaşıyorsun canm. Regle bir iki gün kala yaşarsn o zamn Güzel haberler ala bilrsin. Ben iğnenin 13 gününe kadar yasadım tüm belirtileriAyy inşallah canım burdan okudukça umudum çok artıyor. Bat 26 Şubat yani bu belirtiler için erken mi diyorum bazen. İğnenin etkisi devam mı ediyor. İğneden mı diye düşünüyorum. Umutlanmakda istemiyorum bir yandan da
Canim moralin bozulmasin her testin algilamasi farklk oluyorKEki Görüntüle 3207517 ızlar selam. Adete 2 gün kala ve 1 gün kala erken gebelik testi yaptım bugğnnbat ve bebetime diye bir kaset test yaptım. Kaset testin bu kadar silik olması normal mi biraz moralim bozuldu
Bayaga bayaga var hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar herkese hayırlı sabahlar kandilin sabahında umutsuz bir şekilde test yaptım çünkü adet sancısı gibi sancım vardı biraz sicilli bir test olmasına rağmen aldığım için predictör ekspres yaptım dilerim Umutlarım sevince dönüşür dua edin ne olur çünkü ben hepinize dua ediyorum
Hayırlı olsun canım belirtilerin nelerdiKızlar herkese hayırlı sabahlar kandilin sabahında umutsuz bir şekilde test yaptım çünkü adet sancısı gibi sancım vardı biraz sicilli bir test olmasına rağmen aldığım için predictör ekspres yaptım dilerim Umutlarım sevince dönüşür dua edin ne olur çünkü ben hepinize dua ediyorum
Yoğun adet sancısı yaklaşık 5 gündür başka bir şey yoktu bende henüz inanmıyorum hafta sonu olmasa kan verirdim anca öyle içim rahatlar eğer varsa rabbim hepimize bu duyguyu yaşatsınHayırlı olsun canım belirtilerin nelerdi
Predictör mü üstteki bende onun ekspressini yaptım ondan inanamıyorumKEki Görüntüle 3207517 ızlar selam. Adete 2 gün kala ve 1 gün kala erken gebelik testi yaptım bugğnnbat ve bebetime diye bir kaset test yaptım. Kaset testin bu kadar silik olması normal mi biraz moralim bozuldu
teşekkür ederim aklıma gelmemişti :) ordan baktım prolaktin 30.38 yüksek çıkmışHormon 4 saatte cikiyor ama e nabiza gec düşebilir hastanenin sonuç bakma yerinden bak ben.ordan bakıyorum hep
Yaniltici Değildir inşallah catlatma ignesi yapmıştın dimi
Bat ı bekleyecegım artık mecbur :) bu sabah vücut ve göğüs ağrısı ile uyandım bakalımHamile olabilirsin belki 2 ay önce 3 4 gün lekelenme yaşadım erken olucam sandim gebelik testinde kanda pozitifi gördüm lekeden 4 gün sonra filan yerleşme olabilir
Evet canım yapmıştım dün okudum 14 . Gün kanda çıkar denildi ben adet günümdeyim eğer gelmezse p tesi inşallah kan vercemYaniltici Değildir inşallah catlatma ignesi yapmıştın dimi
Başka test yaptınız mı ? Predictor beni korkutuyor yanılttı beni birkaç kez.umarım doğrudur sizin ki
Ben açtım aşkım gel beraber gidelimBu ay da olmadı sevayd canım kırmızılar 16 şubatta geldi şubata çarpı koyalım. Mart grubu açıldı mı?
İnşallah canım ben de buraya güzel haberlerle gelirimŞu an hissetiklern iğne etkisi tüm belirtileri yaşıyorsun canm. Regle bir iki gün kala yaşarsn o zamn Güzel haberler ala bilrsin. Ben iğnenin 13 gününe kadar yasadım tüm belirtileri