- 1 Nisan 2022
- 12.527
- 15.402
Değerlendiricem tabi ama olmadı bu ayÇatladiktan sonra 12-24 saat var canım daha umudunu kesme bugünü mutlaka değerlendirin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değerlendiricem tabi ama olmadı bu ayÇatladiktan sonra 12-24 saat var canım daha umudunu kesme bugünü mutlaka değerlendirin
Off kuzum bilemedim ya..bu ay dedim salıcam iyice saldım ben..kafama soktumki 3 2 değerlendiricem pik olsa bile..ben öyle hamile kalmıştım teste bakmadan..şimdide görünce üzüldüm..gelen ay test yapmıcam kesinAslında dün yarın yumurtlayacaksın demek istiyormuş. Yumurta çatlaması dediğimiz şey tıbbi terim olarak yumurtanın yumurtalıktan dışarı atılması aslında. 1 gün yaşayabiliyor. Mutlaka bugünü değerlendirin :)
Bugün değerlendirmelisin bence asıl önemli gün bugün ve sonrasında gün aşırı devam etmek
Adetin kaçıncı günü başladınız canım.bide kaç gün ne sıklıkta aldınMerhaba, ben kullanıyorum canım. Doktor verdi. Hem regl düzenliyor hem de gebelik oluşursa tutunmayı sağlıyormuş
Tamam kuzumBugün değerlendirmelisin bence asıl önemli gün bugün ve sonrasında gün aşırı devam etmek
Genelde yumurtlama günü diyorlar sonrada çatlama günü benim gibi zor hamile kalanlara tabi bir günle olmuyorbugün değerlendir o zaman asıl çatlama günü değilmi önemli olan
öyle deme negatif düşünme hiç belli olmaz o genelde pik günü silik gün sonra gün aşırı diyorlarGenelde yumurtlama günü diyorlar sonrada çatlama günü benim gibi zor hamile kalanlara tabi bir günle olmuyor
Aşılama bile tutmamış bende..ondan pozitif düşünemiyorumilk defa bu ay pik çok göstermedi ondan şaşırdım genelde çok koyu gösterir..hayırlısı artıköyle deme negatif düşünme hiç belli olmaz o genelde pik günü silik gün sonra gün aşırı diyorlar
Yaptığın saate sıvı alımına bağlıdır benceAşılama bile tutmamış bende..ondan pozitif düşünemiyorumilk defa bu ay pik çok göstermedi ondan şaşırdım genelde çok koyu gösterir..hayırlısı artık
o dönem dönem değişiyor bence bazı aylar direk koyu pik gösteriyor ve ertesi gün çatlıuor bazı aylarda koyu olmuyor 2 3 gün sürüyor pik hiç ummadığın anda bir bakmişsın tüm güzellikler önünde :)Aşılama bile tutmamış bende..ondan pozitif düşünemiyorumilk defa bu ay pik çok göstermedi ondan şaşırdım genelde çok koyu gösterir..hayırlısı artık
Amin inşallah Çok sağolun yarın tahlil sonucu mail gelecek bakalımAnladim ozaman dediginiz yontemden baska bir care yok. Ama kotu sistemi var daha oncede duydum baskalarindan yani orda surec çok sıkıntılı Rabbim yardimciniz olsun insaallah hersy yolunda gider sorun oldugunu sanmam Rabbim saglikla nasip etsin
Adetin kaçıncı günü başladınız canım.bide kaç gün ne sıklıkta aldın
Yok kuzum o konuda çok dikkatlıyım yapmadan önce 2 saat yemek bile yemiyorumYaptığın saate sıvı alımına bağlıdır bence
Mesela ben 7 ay ovu deniyorum ilk defa bu ay şaşırdım kaldım...ay kuzum yoruldum bıktım..eminim çok bekleyenler her kes öyle..bu günümüze şüküro dönem dönem değişiyor bence bazı aylar direk koyu pik gösteriyor ve ertesi gün çatlıuor bazı aylarda koyu olmuyor 2 3 gün sürüyor pik hiç ummadığın anda bir bakmişsın tüm güzellikler önünde :)
İnşallah öylexir kuzum10 20 dk dayanabiliyorum ancak yani yarım saat gibi bir süreç yeterli hatta dr göre o bile gereksiz giden gidiyor akanlar başka sıvılar aslinda akmasi normal
Hadi ya acaba kan testi yaptırsam mı çıkar mı şimdi, bazen adetten bir hfta bekleyin diyorlar benim 2. günümde olmam lazım ilk kez oldu böyle bazen bir gün geç geldiği olur da karnım içi de bir değişik böyleCnm bnde 13unde olmalıydim olmadım bugün test yaptım şükür güzel sonuç aldım aldığın eczaneye test bozuk de yenisini veriyorlar
Bişey olmaz canım ne farkedersevayd benim bat 13 subatmis uygulama otomatik 16 yapmış daha sonradan farkettim bende
Eğer varsa testte çıkar büyük ihtimalHadi ya acaba kan testi yaptırsam mı çıkar mı şimdi, bazen adetten bir hfta bekleyin diyorlar benim 2. günümde olmam lazım ilk kez oldu böyle bazen bir gün geç geldiği olur da karnım içi de bir değişik böyle