- 30 Ocak 2023
- 122
- 203
Aminnn ins. İyi dileklerin için çok tşklerÇok geçmiş olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşAllah bu gebeliğinide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn ins. İyi dileklerin için çok tşklerÇok geçmiş olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşAllah bu gebeliğinide
Aynen öyleÖyle canım kabullenmekten başka çaremiz yok çok şükür ki neyin ne olduğunun farkında olan insanlarız Acısı büyük ödülü de büyük olacak İnşAllah inanıyorum. Bu sadece kayıp yaşayanlar için de değil sabreden herkes için böyle olacağına inanıyorum. Gecikiyorsa güzelleşiyordur
Amin saol Geçen pazar yaptim bişey çıkmadı 13unde olmam lazımdı olmadm bugün yaptım çıktıMaşallah hayırlı uğurlu olsun,kaçıncı günde kaset test yaptınız acaba
Tsh mı kuzum ben yaklaşık 15 yıldır ilaç kullanıyorum hiptroidi varBenim triot değerim 2.70 gibi bir şey çıktı bana ilaç verdi Trioidim 2.50 olsun diye troidim düştü HCG artmadi Triod hcgyi destekliyormus sonra hamile olan 4 5 arkadaşimla konuştum 3.50 ye bile gerek yok ilaca demişler takdir i ilahi
Evet canım benim sorunum yoktu gebelikle troid artiyormus zaten Triod hcgyi destekliyormus size de çok geçmiş olsunTsh mı kuzum ben yaklaşık 15 yıldır ilaç kullanıyorum hiptroidi var
Sıcak su öldürüyormuş canım spermi ilişki öncesindede yapmak iyi degilmişevet sabaha kadar yatın duş almadan ama en geç 45 dakika 1 saat sonra kalkıp idrarınızı yapın diyorlar
Şu deprem korkusuyla gel de yat sabaha kadar duş almadanSıcak su öldürüyormuş canım spermi ilişki öncesindede yapmak iyi degilmiş
tabi canm sıcak iyi değil ama 1 2 saat sonra duş alınabilirSıcak su öldürüyormuş canım spermi ilişki öncesindede yapmak iyi degilmiş
Ben 15 30dk arası kalkiyordum duş aliyordum Toto altına ilişki esnasında kırlent koyuyordum öyle bekliyordum bı gün sadace o şekilde yattım düzenli de birliktelik olmadıŞu deprem korkusuyla gel de yat sabaha kadar duş almadan
Merhaba, ben kullanıyorum canım. Doktor verdi. Hem regl düzenliyor hem de gebelik oluşursa tutunmayı sağlıyormuşKızlar hepinizé merhaba .Herkese büyük geçmiş olsun.Bugün adetin 13.günü hastaneye gittim bugün.Doktor duphaston verdi bana.Adetin 15.günü başla.dedi.Bu ilaç adeti düzene sokmak için dedi.Daha önce aranızda kullanan oldu mu.Adeti düzene giren. Pco var bende .
Oda var tabi canım gerçekten sıkıntılı işŞu deprem korkusuyla gel de yat sabaha kadar duş almadan
Anladım canım inşallah tutar bu ay geçen ay kimyasal oldu pzt igne olmuştum dünde çatladı inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiztabi canm sıcak iyi değil ama 1 2 saat sonra duş alınabilir
10 20 dk dayanabiliyorum ancak yani yarım saat gibi bir süreç yeterli hatta dr göre o bile gereksiz giden gidiyor akanlar başka sıvılar aslinda akmasi normalKızlar ilişkiden ne kadar sonra tuvalete gidiyorsunuz. Ben 1.5 saat yattım sonra gitmek zorunda kaldım umarım birşey olmaz bide çatlama günümdü
Çatladiktan sonra 12-24 saat var canım daha umudunu kesme bugünü mutlaka değerlendirinOvu testini yaptım çatlamış .dün demek yumurtmaymış..bu ayımda böyle gitdi
Ben kullanıyorum canım. Beni 16. günümde başlatıyor doktorum ve sabah 1 akşam 1 tok karnına alıyorum. 10 gün sonunda ilaç bitiyor ve 3 gün sonra da reglim geldi. Bu ilaç hem adeti düzene sokmak için hem de hamile kalırsan bebeğin tutunmasına yardımcı olmak için destekleyici dedi doktorum. Bende de pcos var.Kızlar hepinizé merhaba .Herkese büyük geçmiş olsun.Bugün adetin 13.günü hastaneye gittim bugün.Doktor duphaston verdi bana.Adetin 15.günü başla.dedi.Bu ilaç adeti düzene sokmak için dedi.Daha önce aranızda kullanan oldu mu.Adeti düzene giren. Pco var bende .
Aslında dün yarın yumurtlayacaksın demek istiyormuş. Yumurta çatlaması dediğimiz şey tıbbi terim olarak yumurtanın yumurtalıktan dışarı atılması aslında. 1 gün yaşayabiliyor. Mutlaka bugünü değerlendirin :)Ovu testini yaptım çatlamış .dün demek yumurtmaymış..bu ayımda böyle gitdi