:) e tamam o zman panik yok enfeksiyon bir şekilde kendini belli eder zatenHım anladım cnm
Akıntım falan yok çok şukur
2 aydır kupkuruyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) e tamam o zman panik yok enfeksiyon bir şekilde kendini belli eder zatenHım anladım cnm
Akıntım falan yok çok şukur
2 aydır kupkuruyum
1 sene sabaha kadar kalkmadım ben..sonra enfeksiyon oluştu..şimdi 1 saat yatıyorum bir şey yok çok şükürevet sabaha kadar yatın duş almadan ama en geç 45 dakika 1 saat sonra kalkıp idrarınızı yapın diyorlar
Yanmam yokYanma renginde tuhaflık fln var mı?
2-3 arasında olması normal diye biliyorum. Bir sıkıntı da yokmuş bence. Zaten ömrü olan her türlü yaşıyor. Bende kaybettim demek ki vakti o kadarmış diyorum.çünkü görüyorum etrafımda neler neler yaşayan insanların bebekleri sağlıkla doğuyorBenim triot değerim 2.70 gibi bir şey çıktı bana ilaç verdi Trioidim 2.50 olsun diye troidim düştü HCG artmadi Triod hcgyi destekliyormus sonra hamile olan 4 5 arkadaşimla konuştum 3.50 ye bile gerek yok ilaca demişler takdir i ilahi
İyi ol tabiki Bebişin senin duygularınla beslenecek huzurlu bir ortam sağlamalısın onaŞimdi daha iyiyim canım burası çok iyi geldi bana yoksa kafamda kurardım
bende garanti olsun diye saatlerce yattım :) şimdi en fazla 45 dakika falan1 sene sabaha kadar kalkmadım ben..sonra enfeksiyon oluştu..şimdi 1 saat yatıyorum bir şey yok çok şükür
İyi iyi çok şükür bilinçlisin takiptesin bu konudaYanmam yok
Rengide normal
Kontrol edıyorum zten ben o konularda hassasım
Dışkımı bıle kontrol ederım
Eylülde kolonoskopi olmuştum
İbs (hassas bağırsak sendromu) var bnde
Dönem dönem atakları oluyo
Bayaadır yok çok sukur
İshal, kabızlık, sık idrara cıkma, şiddetli kasık agrısı, karın ağrısı vs...
Doktorlarda gdım muayene oldum
Bısey çıkmadı çok sukur
Doğrudur canın acelem yok aile hekimi var takip için nasılsaDoktorların çoğu deprem bölgesine gidiyormuş o yüzden randevu sıkıntısı oluyormuş.yani Kayseri’de öyle
İyiyim canım çok şükür daha rahatım elişi başladım iyi geliyor bana küçük kızım yanımda onlarda neler yaşadığımı hatırlayınca şükrediyorum şuanİyi ol tabiki Bebişin senin duygularınla beslenecek huzurlu bir ortam sağlamalısın ona
Evet Allah ömür vermeyince vesile oluyor ama o ilac yüzünden olduğunu düşünüyorum hala aradığımızda şüpheniz varsa kullanmayın dedi. HCG düzenli arttı kesesi her şeyi göründü ilacı kullandığım günün akşamı HCG çok yavaşladı leke geldi doçente falan gittim ilacı bıraktım zaten 12. Haftaya kadar geldik sonra kaybettim Allah herkese sağlıklı hayırlı hamilelik verip bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin2-3 arasında olması normal diye biliyorum. Bir sıkıntı da yokmuş bence. Zaten ömrü olan her türlü yaşıyor. Bende kaybettim demek ki vakti o kadarmış diyorum.çünkü görüyorum etrafımda neler neler yaşayan insanların bebekleri sağlıkla doğuyor
Öncede geliyordu bugün çok fazla gelince bnde merak ettimOluyordu canım hala daha oluyor hatta bı gunu sakır şakır attı ay dedım noluyo olabılır
Yanma kaşıntı ne bileyim koyu idrarın falan varsa enfeksiyon olmuş demektir. Yoksa sıkıntı yapma. İçim rahat etsin diyorsan yaptır bebeğimAyy ben gitmiyorum wc ye sabaha kadar
Acaba enfeksiyon var mı?
Öncesinde Bi idrar tahlılı mı yaptırsam
Sendende canımAllah razı olsun canım benim
Her şey güzel olacak İnşAllahİyiyim canım çok şükür daha rahatım elişi başladım iyi geliyor bana küçük kızım yanımda onlarda neler yaşadığımı hatırlayınca şükrediyorum şuan
İnşallah canımHer şey güzel olacak İnşAllah
Amin amin canım İnşAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız bebeklerimizi Bende doğuma yakın sebepsiz kaybettim.plasenta ayrıldı oksijensiz kaldı bebeğim. Ömrü o kadarmış bebeğimin yapacak bir şey yok. Rabbim verdi rabbim aldı bu da bizim sınavımız oldu. Sabır göstereceğiz ki sağlıklı bebişlerle ödüllendirilelim 7,5 ay olmuş daha ama ardıma bakıyorum sanki bir ömür geçmişEvet Allah ömür vermeyince vesile oluyor ama o ilac yüzünden olduğunu düşünüyorum hala aradığımızda şüpheniz varsa kullanmayın dedi. HCG düzenli arttı kesesi her şeyi göründü ilacı kullandığım günün akşamı HCG çok yavaşladı leke geldi doçente falan gittim ilacı bıraktım zaten 12. Haftaya kadar geldik sonra kaybettim Allah herkese sağlıklı hayırlı hamilelik verip bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Çok çok geçmiş olsun insanın elinden hiçbir şey gelmiyorAmin amin canım İnşAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız bebeklerimizi Bende doğuma yakın sebepsiz kaybettim.plasenta ayrıldı oksijensiz kaldı bebeğim. Ömrü o kadarmış bebeğimin yapacak bir şey yok. Rabbim verdi rabbim aldı bu da bizim sınavımız oldu. Sabır göstereceğiz ki sağlıklı bebişlerle ödüllendirilelim 7,5 ay olmuş daha ama ardıma bakıyorum sanki bir ömür geçmiş
Maşallah hayırlı uğurlu olsun,kaçıncı günde kaset test yaptınız acabaResim büyük diyor kirptim oldu ins.
Öyle canım kabullenmekten başka çaremiz yok çok şükür ki neyin ne olduğunun farkında olan insanlarız Acısı büyük ödülü de büyük olacak İnşAllah inanıyorum. Bu sadece kayıp yaşayanlar için de değil sabreden herkes için böyle olacağına inanıyorum. Gecikiyorsa güzelleşiyordurÇok çok geçmiş olsun insanın elinden hiçbir şey gelmiyor
Çok saol çoook tşkler darisi tüm isteyenlere ins.Tebrikleer saglikla kucagina al Insallah