- 7 Kasım 2022
- 3.126
- 5.788
Hayırlısı olsun canım hep birlikte martta inşallah artıkCanim bugun regli oldum ben, bu ay da nasip degilmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım hep birlikte martta inşallah artıkCanim bugun regli oldum ben, bu ay da nasip degilmis
Bekliyorum canım bana da bulabilirsen atarsınTabi hatırlıyorum bizden sonra eşimin arkadaşına da yaptırdık o kürü 2yillik evliler çocukları olmuyormuş sonra iki oğlu oldu peşpeşe bulup atayim
Çok araştırdım Şişlide Bahçeci Fulya tüp bebek merkezine karar aldım..tam olarak bende bilmiyorum ne söyler..ilk konuşmak için gidiyorum..Çok istedim tüp bebek olmasın ama mecburumNerden aldn nasıl işlemler oluyormuş heyecanlı gerçekten
Tamam canım çok sağol ekran görüntüsü aldım en kosa xamanda toparlıycam bakalım bunu da deneyelim içindekilerin bazılarını yapıyoruz aslında ama böyle yapayım bir desevayd
** 100 gr çakşır kökü,
- 3 kg organik bal,
- 100 gr keçiboynuzu (harnup) pekmezi,
- 100 gr zencefil,
- 100 gr zerdeçal,
- 100 gr çam fıstığı,
- 100 gr çoban çökerten,
- 100 gr üzüm çekirdeği,
- 100 gr polen,
- 100 gr ceviz,
- 100 gr fıstık, içine bir tutamda kırmızı ginserg.
Normalde tarifte kırmızı ginserg yok onu ben eklemiştim bunların hepsini aktardan al cam bı kavanozda tahta kaşıkla karistir 3 yada 3,5 kavanoz çıkıyor sabah aç karna 1tahta kaşığı akşam yatmadan yarım saat önce 1tahta kaşığı asla metal değmeyecek tadı biraz kötü gibi ve bu kürü sen asla yeme kırmızı ginserg erkeklere özel sperm arttırıcı kadınlarda kötü etki yapıyor bilindik bı aktardan almak gerekiyor diğer yaptığım şeyleri de sana şimdi yazarım şifa olsun
Ahhh şifa olsun büyük cam meyve kasesine hepsini koyup karistirTamam canım çok sağol ekran görüntüsü aldım en kosa xamanda toparlıycam bakalım bunu da deneyelim içindekilerin bazılarını yapıyoruz aslında ama böyle yapayım bir de
Hakiki bal donar cnmŞekersiz bal donar diyorlar.hangisi doğru acaba? Balparmak donmuyor ama hakiki diye aldığımız donuyo
Tamam canım öyle yapacağım teşekkür ederimmAhhh şifa olsun büyük cam meyve kasesine hepsini koyup karistir
İşte rabbim koruyor ömrü olanlarıbu gun haberlerde gordum deprem olunca adam 9 aylık karısıni 1ci katta yaşıyolarmıs balkondan atmıs, kadın diyor dusdum bebek oldu sandım, dogum yapmıs iki gun once, tam cıkmıslar bina deprilmiş
Bende hemen yerimi aldım o zamanBekliyorum canım bana da bulabilirsen atarsın
Hayırlısı olsun canm Allah rast getirsinÇok araştırdım Şişlide Bahçeci Fulya tüp bebek merkezine karar aldım..tam olarak bende bilmiyorum ne söyler..ilk konuşmak için gidiyorum..Çok istedim tüp bebek olmasın ama mecburum
Amin Allah canımHayırlısı olsun canm Allah rast getirsin
Teşekkür ederim canım10 gün canım
Kuzum kayb etdiğini bilmiyorlarmı?Az önce küçük kuzenim geldi elinde metreyle karnımın ölçüsünü alıyor çocuğun ölçüsü kaç metre bakalım dedi.içim bir tuhaf oldu
Biliyorda çocuk işteKuzum kayb etdiğini bilmiyorlarmı?
Ben 3 ay ust uste denemistimKıızlaar iki ay üst üste Ovitrelle klomen oluyor mu tedavi yoksa bir ay ara mı veriyorlar doktorlar ?
Üzülme kuzum..ben ondan hamile kalınca yeğenlerime demedim..çünkü onlar çocuk sorucaklar sonda biz üzülüyoruzBiliyorda çocuk işte