- 25 Şubat 2011
- 6.337
- 7.191
Yuhhh artık kaset testlerede mi güvenemicez biz yaaaaEvet edeceğim
Resmen oynuyorlar bizle
Üzülme canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yuhhh artık kaset testlerede mi güvenemicez biz yaaaaEvet edeceğim
Ben senden umutluyummelisaa93 aşkım sen ne zaman yapcaksın test bizim batlar aynı ben sabah yapıcam
İyi sabrın varmış vallahi daha doğrusu zorla sabrettirilmişin. Vardır bunda da bir hayır. Kese kalp atışı hepsini toptan görürsün İnşAllahRandevum ıptal edıldı , sonra bıdaha devlete randevu bulamadım yakın tarıhe ha bugun gecsın ha yarın gecsın dıye dıyeeeee geldık işte burdayız
Bende sabah yapıcam ama benim hiç umudum yok. Bu ay 2 kez ilişki oldu sadece en sonuncu da yumurtlamadan 2 gün önceydi.epeydir de ayrı kaldık eşimle deprem sebebiyle. Eğer gebelik varsa ilacımı değiştirmem gerekiyor. Sırf bunun için yapıcam yoksa bu ay yapmazdım bile İnşAllah senden güzel sonuçlar görürüz dualarım seninlemelisaa93 aşkım sen ne zaman yapcaksın test bizim batlar aynı ben sabah yapıcam
Yaaaaa ben de kendimden hep umutluyumBen senden umutluyum
Aşkım sen ne ilacı içiyorsun özel değilseBende sabah yapıcam ama benim hiç umudum yok. Bu ay 2 kez ilişki oldu sadece en sonuncu da yumurtlamadan 2 gün önceydi.epeydir de ayrı kaldık eşimle deprem sebebiyle. Eğer gebelik varsa ilacımı değiştirmem gerekiyor. Sırf bunun için yapıcam yoksa bu ay yapmazdım bile İnşAllah senden güzel sonuçlar görürüz dualarım seninle
Canımsın sen de benim dualarımdasınBende sabah yapıcam ama benim hiç umudum yok. Bu ay 2 kez ilişki oldu sadece en sonuncu da yumurtlamadan 2 gün önceydi.epeydir de ayrı kaldık eşimle deprem sebebiyle. Eğer gebelik varsa ilacımı değiştirmem gerekiyor. Sırf bunun için yapıcam yoksa bu ay yapmazdım bile İnşAllah senden güzel sonuçlar görürüz dualarım seninle
Hipertiroidi çıktı bende bu ay. Gebeliğe engel ve düşüğe sebep oluyormuş onun için thyromazol diye bir ilaç kullanıyorum değerimi normale çekmek içinAşkım sen ne ilacı içiyorsun özel değilse
Öyle sessiz sedasız yok sabah o test buraya gelecekBenimde bat 19 ama garanti olsun diye 20 yazdırdım
Burda sessiz sedasız dolanıyorum ama okuyorum tüm msjlari
Ben de 3 tane antidepresan kullanıyorum aşkım. Gebeliği erken öğrenip bırakmam gerekicek ilaçlarıHipertiroidi çıktı bende bu ay. Gebeliğe engel ve düşüğe sebep oluyormuş onun için thyromazol diye bir ilaç kullanıyorum değerimi normale çekmek için
Yap yap atarız burayaYarin bende yapacağım
Aynen benim de battan önce öğrenmem gerekiyor varsa İnşAllah bebişler varsa kendilerini erkenden gösterirlerBen de 3 tane antidepresan kullanıyorum aşkım. Gebeliği erken öğrenip bırakmam gerekicek ilaçları
Hep umutlu ol canım..senden en çok neden umutluyum sen yeni başlamışsın denemeye..hamiş ola bilirsinYaaaaa ben de kendimden hep umutluyum
İnşallah aşkım ya. Hakkımızda hayırlısı inşallahAynen benim de battan önce öğrenmem gerekiyor varsa İnşAllah bebişler varsa kendilerini erkenden gösterirler
Evet aşkım tek sorun sperm yavaşlığıHep umutlu ol canım..senden en çok neden umutluyum sen yeni başlamışsın denemeye..hamiş ola bilirsin
İnşallah bu ay bebiş olur Çok taktım kafaya bu araOndan kaynaklıdır canm 2 ayda geçiyor ilk ay bütün belirtileri ysşıyorsun 2. Ay o kadar olmuyor