- 15 Mayıs 2022
- 3.448
- 2.856
- 28
Evet artımedArkadaşlar bu test artimed miydi bendede olan gebeliği çıkarmamıştı diğer testlerde bariz varken eğer oysa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet artımedArkadaşlar bu test artimed miydi bendede olan gebeliği çıkarmamıştı diğer testlerde bariz varken eğer oysa
Malesef kuzum o yuzden dedım baska bı test daha dene dıye , burda arkadasımız regl ıken yaptı o bıle sılık cıktıYok artık ya
Bende inciri bilmiyordum..zaten sabahlar yiyorum bırakmayi hiç düşünmüyordum kabız olmuyorum yiyerkenBende inciri bırakmak gerek diye biliyordum iyi oldu öğrendiğim
Ay bidaha asla almam artımedMalesef kuzum o yuzden dedım baska bı test daha dene dıye , burda arkadasımız regl ıken yaptı o bıle sılık cıktı
Şikayette bulun canımYok artık ya
Yapalım mı erken testi çok korkuyorum ya olmazsaBat 19 subat olan kizlar test yaptığınız mi
Yarın sabah yapıcam benBat 19 subat olan kizlar test yaptığınız mi
Çok üzgünüm canımAy bidaha asla almam artımed
Hangi marka test aldinzYarın sabah yapıcam ben
Bundan almıştımHangi marka test aldinz
Evet edeceğimŞikayette bulun canım
Git git anca beraber kanca beraberBende duramicam galiba sabah ilk işim eczaneye gitmek olacak sanirim
Benimde bat 19 ama garanti olsun diye 20 yazdırdımGit git anca beraber kanca beraber
Ben de çörekotunu ögütmeye çok üşendim sonra kendimi gaza getirdim ve öğüttüm bu sefer de bal donmuş eritmek lazım üşenmem için herşey oluyorYok yani düşündüm taşındım mümkün değil bişeye koyacam üstüne çömelecem bekliycem falan gözümde canlandırmaya bile üşendim şuan bide etrafıma pelerin mi çevircem
Ama kimdi biri onu yaptığı ay hamile kaldı ya , bakalım artık gerekirse olur napalım
Ne demişler üşenenın cocugu olmazmıs bosuna dememısler demekkıBen de çörekotunu ögütmeye çok üşendim sonra kendimi gaza getirdim ve öğüttüm bu sefer de bal donmuş eritmek lazım üşenmem için herşey oluyor
bi de onu dene bakalım
Yarin bende yapacağımYarın sabah yapıcam ben