- 15 Mayıs 2022
- 3.448
- 2.855
- 28
Almadım canım maile atıcaz dedilerÖzel se 1 saate çıkar. Barkodu aldıysan internetten de öğrenirsin kuzum sonucu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Almadım canım maile atıcaz dedilerÖzel se 1 saate çıkar. Barkodu aldıysan internetten de öğrenirsin kuzum sonucu
Benim böyle çıkmıştı. Ne zaman çıkacak kan sonucunİnşallah yanıltmıyodur ya iki tane yaptım arka arkaya ikisindede gördüm ama bilmiyorum kan sonucu çıksın belli olur artık hayırlısı
Of bilmiyorum ya suan. 1 saate çıkarBenim böyle çıkmıştı. Ne zaman çıkacak kan sonucun
Bazen daha bile erken çıkıyor bu saatlerde. Ben rahatsızlandım acilde kan verdim 20 dk sonra sonucum çıkmıştı. Sen arada refresh yap kontrol et :)İnşallah vardır ya verdim test 1 saate çıkar herhalde
E-nabıza düşüyor aslında sonuç.Almadım canım maile atıcaz dediler
Evet cnm dogruBence innovita boyle kimde görsem hep aynı hepsi pik gibi geliyor bana laboquike alıştığım için onda baya baya silik cikiyor pik günü koyu oluyo ama inovita pik olduğunda t cok cok koyu oluyor gözlemlediğim kadarıyla bu
En erken hastanenin İnternet sitesinden laboratuvar sonuçlarından öğrenılıyor.Almadım canım maile atıcaz dediler
Aynen canım bırakmak lazım..ben ondan ovu testi yaptımAa öyleymiş mi bnde kullaniyorm bal polen bırakmak mı gerekiyormus
Yok artık yaE-nabıza düşüyor aslında sonuç.
Gerçekten yok artık onca test hepsi mi sahte ya yuhh .Yok artık ya
Canım ne diyeyim bilmiyorum gerçekten. Bu firmalar resmen insanların duygularıyla oynayıp onlarla para kazanıyor başka hiç bir şey değil. Sıkma canını sakın.Yok artık ya
Ne diyeceğimi bilmiyorumCanım ne diyeyim bilmiyorum gerçekten. Bu firmalar resmen insanların duygularıyla oynayıp onlarla para kazanıyor başka hiç bir şey değil. Sıkma canını sakın.
Evet bir sürü yaptım bide hepsindede az çok gördüm. Beklemiş test olsa anlıcam yaptığım gibi çıktıGerçekten yok artık onca test hepsi mi sahte ya yuhh .
Anladım canım bir an yeni sandım25 hazirana ait kuzucum
Keşke hayırlısı artıkAnladım canım bir an yeni sandım
İnşallah kuzumKeşke hayırlısı artık