- 1 Nisan 2022
- 12.514
- 15.399
Kuzum bizde sorun yok yine olmuyor..sen boş durmuyorsunki eşin bence bir şey kullanıyor..etki etmiş ola bilirEvet aşkım tek sorun sperm yavaşlığı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum bizde sorun yok yine olmuyor..sen boş durmuyorsunki eşin bence bir şey kullanıyor..etki etmiş ola bilirEvet aşkım tek sorun sperm yavaşlığı
Adetiniz gecikmedimi oyle oluncaBende pko yok, 30-32 günde olurum bu ay 27. günde çatladı yumurtam
Evet ilaç verdi doktor bakalım artık inşallah yaramıştır işe. Gerçi düzenli içmiyor kızdırıyor beniKuzum bizde sorun yok yine olmuyor..sen boş durmuyorsunki eşin bence bir şey kullanıyor..etki etmiş ola bilir
Bgunde yumrtlama hic yok 17. Gun ozaman 21 e kadar bekleyeyim bakalm sonrada olabiliyor demekkiCanım ben 21.gün yumurtlama gördüm
Erkekler hepsi aynı..benimkide diyor bizde sorun yok neden kullanıyorum..anlatamıyorumki tüp bebek yapılmadan önce hazırlıkli olmak gerekir .Evet ilaç verdi doktor bakalım artık inşallah yaramıştır işe. Gerçi düzenli içmiyor kızdırıyor beni
Hiç canınızı sıkmayın ben de 10 senedir hipotiroit var ilaç kullanıyorum muhtemelen ömür boyu da kullancam , bana da öyle dendi sonra doktorum ilaç içtiğin kontrol altında olduğu sürece sıkıntı olmayacak korkma dediHipertiroidi çıktı bende bu ay. Gebeliğe engel ve düşüğe sebep oluyormuş onun için thyromazol diye bir ilaç kullanıyorum değerimi normale çekmek için
Insllah çıkarYap yap atarız buraya
Kesinlikle evet onceden banada oldu adetm bir hafta geciktiMerhaba kizlar, Bende bat 20subat, yumurtlamanin gec olmasi adetide gecikdirirmi? bence dongumun 23. gunu oldu yumurtlama
Dis gebelikte okdr beklenmez zaten tehlikeli baska dr a gidin bnceBelki hatırlarsınız kızlar daha önce yazmıştım yurtdışındayım testim pozitif doktor bulamıyoruz diye , tam 8 gün geçti bat üstünden bugün Farklı şehirde bi doktor bulduk gittik alttan ultrasonla baktı ve kese görünmüyor dedi daha küçük olduğu için olabilir Allah korusun dış gebelik istemeyiz dedi kan verdim idrar verdim ama bir sonraki randevu tam 1 ay sonra ben bir ay boyunca acaba dış gebelik mi diye kendimi yiyeceğim
Aynen banada öyle söyledi kontrol altında olduğu sürece sıkıntı yok dedi. Yeni başladık tedaviye İnşAllah kısa sürede normale dönerde sağlıklı gebelik yaşayabilirimHiç canınızı sıkmayın ben de 10 senedir hipotiroit var ilaç kullanıyorum muhtemelen ömür boyu da kullancam , bana da öyle dendi sonra doktorum ilaç içtiğin kontrol altında olduğu sürece sıkıntı olmayacak korkma dedi
Kabul etmiyorlar herkes doluymuş yeni hasta almıyoruz diyorlarDis gebelikte okdr beklenmez zaten tehlikeli baska dr a gidin bnce
Başka bir doktor daha bulup gitsen? Özel hastane flnBelki hatırlarsınız kızlar daha önce yazmıştım yurtdışındayım testim pozitif doktor bulamıyoruz diye , tam 8 gün geçti bat üstünden bugün Farklı şehirde bi doktor bulduk gittik alttan ultrasonla baktı ve kese görünmüyor dedi daha küçük olduğu için olabilir Allah korusun dış gebelik istemeyiz dedi kan verdim idrar verdim ama bir sonraki randevu tam 1 ay sonra ben bir ay boyunca acaba dış gebelik mi diye kendimi yiyeceğim
Gerekirse Türkiye’ye gel.bir ay bekletmek nedir? Bir günün yolda geçer en fazlaKabul etmiyorlar herkes doluymuş yeni hasta almıyoruz diyorlar
İnşallah öyle olacak inanıyorumAynen banada öyle söyledi kontrol altında olduğu sürece sıkıntı yok dedi. Yeni başladık tedaviye İnşAllah kısa sürede normale dönerde sağlıklı gebelik yaşayabilirim
2 hafta sonra randevusuz pat diye gidelim diyorum çirkinleşmeden olmayacak gibi hoş bugün ramdevuluyduk 12 deki randevuya 2de girdik ama yine de ya rabbi şükür diyoruzGerekirse Türkiye’ye gel.bir ay bekletmek nedir? Bir günün yolda geçer en fazla
Kekikli suda açıyormuş canım dene istersenEvet cnm dogru
Bn bu ay laboquik yapıcam bakalım nasıl olcak,
adetimi beklıyorum
Tarlusal içtim 6 gün boyunca
Halaa regl olmadım
Yurt dışında neden bu kadar zor oluyorsa. Hep aynı şeyler söyleniyor çok can sıkıcı. Sen hangi ülkedesin canım?2 hafta sonra randevusuz pat diye gidelim diyorum çirkinleşmeden olmayacak gibi hoş bugün ramdevuluyduk 12 deki randevuya 2de girdik ama yine de ya rabbi şükür diyoruz
Çok üzüldüm gerçekten ya hayırlısı buymuş demekki ne diyimYuhhh artık kaset testlerede mi güvenemicez biz yaaaa
Resmen oynuyorlar bizle
Üzülme canım