- 30 Ocak 2023
- 122
- 203
Sıcak suya koy kavanozu hemen açılırBen de çörekotunu ögütmeye çok üşendim sonra kendimi gaza getirdim ve öğüttüm bu sefer de bal donmuş eritmek lazım üşenmem için herşey oluyor
bi de onu dene bakalım
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıcak suya koy kavanozu hemen açılırBen de çörekotunu ögütmeye çok üşendim sonra kendimi gaza getirdim ve öğüttüm bu sefer de bal donmuş eritmek lazım üşenmem için herşey oluyor
bi de onu dene bakalım
Sabah koyarım dedim canım o yüzden bugünü es geçtim artıkSıcak suya koy kavanozu hemen açılır
Evet gecikti. 6 subatta olmam gerekiyordu, bugün oldumAdetiniz gecikmedimi oyle olunca
Valla usengeclikten mi olmadı acabaNe demişler üşenenın cocugu olmazmıs bosuna dememısler demekkı
Usengeclik yapma sabaha kadar çoktan çözülmüş olurSabah koyarım dedim canım o yüzden bugünü es geçtim artık
Sat ne zamandi sizin ? Kişiden kişiye değişebiliyor hormonlar kiminde hemen salgilanirken kiminde gecikmesine rağmen gözükmeye biliyor sabah ilk idrarla deneyin Rabb'im den umut kesilmez.Yumurtlamadan sonra 15. Günde kaset test sonuç verir mi acaba
Büyük ihtimalle verirYumurtlamadan sonra 15. Günde kaset test sonuç verir mi acaba
Eşim kavanozu kaba koyup kaynatarak yapıyordu ben sabah yaparim dedi kabul ettim ben deUsengeclik yapma sabaha kadar çoktan çözülmüş olur
Anladım. Ben öyle olunca çaydan kalma sıcak suya bı iki defa koydum 5dkda falan hemen çözüldüEşim kavanozu kaba koyup kaynatarak yapıyordu ben sabah yaparim dedi kabul ettim ben de
Ne bicim biyermis ulkemin gözünü seveyimKabul etmiyorlar herkes doluymuş yeni hasta almıyoruz diyorlar
Düzenli genelde 28günde bir oluyorumBgunde yumrtlama hic yok 17. Gun ozaman 21 e kadar bekleyeyim bakalm sonrada olabiliyor demekki
Sizin adetler duzenlimi 30 gun flan
Hiç bi fikrim yok ben de hayret ettim Almanyadayım canımYurt dışında neden bu kadar zor oluyorsa. Hep aynı şeyler söyleniyor çok can sıkıcı. Sen hangi ülkedesin canım?
Yok o da keyfi olmuyor doktor gerek görürse randevu veriyor gidiyorsun ben de artık çareyi 2 gün de bi idrar testiyle koyuluğu takip etmede buldum , içimi rahatlatıyor en azındanNe bicim biyermis ulkemin gözünü seveyim
Kan vermek keyfi oluyor ise iki günde bir kannverin zaten iki katina cikiyor ise ozmn ilk etapta sorun yk demektir yani kan verdini diyelim 20 cikti iki gun sonra kirk iki gun sonra 80 hep ortalama iki kat artis olmali birkere verdiniz zaten birkere daha versniz yeterli olur
Bu hafta ıcı acılır dıyede bekledım acılmadı kuzum Cumartesi ıcın aldım ozele randevuİyi sabrın varmış vallahi daha doğrusu zorla sabrettirilmişin. Vardır bunda da bir hayır. Kese kalp atışı hepsini toptan görürsün İnşAllah
Yani benimde eşim maraşa gitti yardıma kayınvalidem de kaliyirum bakalım ne zaman fırsat bulup ecznye gideblcğimbebekheyecani test yaptım negatif benimki İnsan hiç beklemediği ayda bile negatif görünce üzülüyor ya. Hayır ilişki yok ortada nasıl olacak bu çocuk? kendime anlatamıyorum
Kızz 1 kere bile ilişki olsa ümmitleniyor insan Olsun durmak yok yola devambebekheyecani test yaptım negatif benimki İnsan hiç beklemediği ayda bile negatif görünce üzülüyor ya. Hayır ilişki yok ortada nasıl olacak bu çocuk? kendime anlatamıyorum
Benim de negatif aşkımbebekheyecani test yaptım negatif benimki İnsan hiç beklemediği ayda bile negatif görünce üzülüyor ya. Hayır ilişki yok ortada nasıl olacak bu çocuk? kendime anlatamıyorum