- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
Ay canım inşallah vardır ya ben de çok heyecan yaptım sana şimdi.Daha gitmedim arkadaşımı bekliyorum ama yarım saatlik idrarla tekrar test yaptım şimdi ondada görüyorum damlatır damlatmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canım inşallah vardır ya ben de çok heyecan yaptım sana şimdi.Daha gitmedim arkadaşımı bekliyorum ama yarım saatlik idrarla tekrar test yaptım şimdi ondada görüyorum damlatır damlatmaz
Amin inşallah sonuç çıkınca yazacağımİnşallah kuzum. Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın stres iyi degil ama. Hayırlısı neyse hakkımızda onu yaşıyoruz zaten. İçini ferah tut Rabbim kabul olmayacak duayı ettirmez
İnşallah vardır arkadaşımı bekliyorum gelse bi titriyorum suanAy canım inşallah vardır ya ben de çok heyecan yaptım sana şimdi.
Genelde bende fazla akıntım olmaz..bu günde her ay olduğu gibi çok az varAkıntın varmı
Anldım canım ben bu ovu testini cok anlamadım koyuya yakın gibi ben bu ay hep gün aşırı gitmiştim o yüzdenGenelde bende fazla akıntım olmaz..bu günde her ay olduğu gibi çok az var
İnşallah vardırİnşallah vardır arkadaşımı bekliyorum gelse bi titriyorum suan
Evet innovita çok silik çıkarmıyor ama pikide çok koyu gosterıyorGenelde evet çok silik çıkmaz..ama yumurtalık olunca çok koyu gösterir..ondan tam anlayamadım..bence yarın daha çok koyu olucak sanırım.Dediğim gibi yapmıcaktım işte ürün kullandığım için yaptım
Canım gözün aydın olsun sevindim adına ❤çok sağol kuzum, darısı isteyen herkesin başına inşallah.
Benim bu günkü testim bundan öncekilere çok benziyor ondan bence yarın daha koyu olucak..valla riske gidicem..sanki 2 sene yumurtlama günü denedik ne oldu..Anldım canım ben bu ovu testini cok anlamadım koyuya yakın gibi ben bu ay hep gün aşırı gitmiştim o yüzden
Aynen tamda öyle ondan bu gün boş..ne olursa olsun diyorumEvet innovita çok silik çıkarmıyor ama pikide çok koyu gosterıyor
Doğru
anım sahte çizgiymiş. Cuma günü tekrar test yapıp deneyeceğim onda da çıkmazsa reglimi bekleyeceğim.Canım gözün aydın olsun sevindim adına ❤
Cnm 3. Testte pike çok yakın gibiOvu yapan kızlar yorumlarınızı alayım..ben bu ay 3 2 3 2 olarak devam ediyorum..ovu testini de yapmak istemiyordum..ama bal polen kullandığım için mecbur yaptım..onu kullanan yumurtayı gördüğü an bırakmalı..Bu gün en sonuncu aşağda olan
Aynen canım 3 testle çok benziyor..3 2 devam edicem..yarın daha koyu olursa gün aşırı ederimCnm 3. Testte pike çok yakın gibi
Son yaptıgında yakın
Bnce 3-2 devam et
Yada akıntı falan olursa gün aşırıya dön
Aynen canımAaa görüntüleme merkezi di mi samsunda vardı sanırım öyle bir yer teşekkürler canim
Hmm hadi yaa kusura kuzum ben geriden geliyorum bu ara giremedim buralara malum yaşananlardan etkileniyor insan. Üzülme her şeyde bir hayır var sağlık olsun geri kalan herşey yerini bulur inşallah kuzum. ❤anım sahte çizgiymiş. Cuma günü tekrar test yapıp deneyeceğim onda da çıkmazsa reglimi bekleyeceğim.
Bence sen hamilesin canım. Bu kadar da test azizliği olamazBuda böyle oldu 3-4 dk oluyor yapalı bide beklemiş idrar değil 1 su bardağı su içtim öyle yaptım
Değilse birleşip dava açalım firmaya. Çok saçma yoksa.Bence sen hamilesin canım. Bu kadar da test azizliği olamaz
bebekheyecani konuşmuştu artimed yetkilisiyle. Bi sonuca varılmadı maalesef. Ama cans16 in kullandığı testlerin biriyle öğrendim hamileliğimi ben de. Bence bu kadar da değildir ya sahtelik. Testim aşağıda görselde artimeddi bu daDeğilse birleşip dava açalım firmaya. Çok saçma yoksa.
Ooo kuzum senin baya kırmızı çıkmış bir de.bebekheyecani konuşmuştu artimed yetkilisiyle. Bi sonuca varılmadı maalesef. Ama cans16 in kullandığı testlerin biriyle öğrendim hamileliğimi ben de. Bence bu kadar da değildir ya sahtelik. Testim aşağıda görselde artimeddi bu da