2023 Şubat gebelik planlayanlar🌺🌺

Sogan kürü falan denedin mi kistleri temizlemek için diyorlar tanıdığım o şekilde hamile kalmıştı
Tabiki canım ayıpsın hele onu keyfe keder yaptım hatta gün mün tutmadım yani bikere adet gelsin diye yaptım bi kerede kist için 3 5 gün birinde 10 gün birinde ne kadar sabrettiysem yani

bal çörek otu incir bunların hepsi fazla büyütürmü acaba yumurtayı
Valla benim ilaç çok fazla etki etti çok büyüdü belki de takviyelerinde etkisi olmuştur 11.günde 24 mm yumurta nedir ya nitekim hormonlu olduğundan olsa gerek herhalde ki tutmuyor da mübarek

Bende öyle sanıyordum, düşünün 5 6 ay boyunca yumurtlama gününden bile haberim yoktu alakasız günlerde kan veriyordum işte şans eseri ağustosta hamile kalınca öğrendim buradan

Valla benim ilaç çok fazla etki etti çok büyüdü belki de takviyelerinde etkisi olmuştur 11.günde 24 mm yumurta nedir ya nitekim hormonlu olduğundan olsa gerek herhalde ki tutmuyor da mübarek
İşte bende bilemedm iyi birsey yapalım derken kötü yapmayalım birde

Bende kararsz kaldm kürler icin iyi yapalm derken abartmayalım birde

Bende kararsz kaldm kürler icin iyi yapalm derken abartmayalım birde
Gecen ay kendi kendime bu ay ovulasyonla takip etcem nasıl olsa yumurtlamama bakayım eğer geç olursa bı dahaki ay denerim demiştim şimdi denicem galiba ya eşim keçiboynuzu özü almıştı zaten, ona da bu kürü kullandirtcam erkeklerde de sperm için ise yariyormus

Bı süt maydanoz kaldı herhalde o da gerçekten tam üşenmelik ya
Yok yani düşündüm taşındım mümkün değil bişeye koyacam üstüne çömelecem bekliycem falan gözümde canlandırmaya bile üşendim şuan bide etrafıma pelerin mi çevircem
Ama kimdi biri onu yaptığı ay hamile kaldı ya , bakalım artık gerekirse olur napalım

Sanırım gıttın artık, dırek farklı bı test yapıp ondada cıkarsa gıtmenı tavsıye ederdım ams sonucları bızımlede paylaş
Daha gitmedim arkadaşımı bekliyorum ama yarım saatlik idrarla tekrar test yaptım şimdi ondada görüyorum damlatır damlatmaz

Eklentiler

• image.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar benim iğneden sonraki 7 ncı günüm. Sabah sol kaşığın aşırı derece de batma yaptı, ağrısından yürümek bile zulüm geldi. Şimdide göğsüm patlicak gibi ağrıyor. İğne etkisi devam ediyordur daha dimi? Etkiyi testlerle takip etsem mi ki acaba

Lütfen dua edin nerdeyse 1 yıldır bu anı bekliyorum inşallah kanda dapozitifi görürüm yatar kalkar hepimiz için dua ederim
İnşallah kuzum. Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın stres iyi degil ama. Hayırlısı neyse hakkımızda onu yaşıyoruz zaten. İçini ferah tut Rabbim kabul olmayacak duayı ettirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…