Tabiki canım ayıpsınSogan kürü falan denedin mi kistleri temizlemek için diyorlar tanıdığım o şekilde hamile kalmıştı
Bı süt maydanoz kaldı herhaldeTabiki canım ayıpsınhele onu keyfe keder yaptım hatta gün mün tutmadım yani bikere adet gelsin diye yaptım bi kerede kist için 3 5 gün birinde 10 gün birinde ne kadar sabrettiysem yani
Valla benim ilaç çok fazla etki etti çok büyüdü belki de takviyelerinde etkisi olmuştur 11.günde 24 mm yumurta nedir yabal çörek otu incir bunların hepsi fazla büyütürmü acaba yumurtayı
Bende öyle sanıyordum, düşünün 5 6 ay boyunca yumurtlama gününden bile haberim yoktu alakasız günlerde kan veriyordumBugün adet günüm olmadım daha ama öğlen kahve gibi bir akıntı geldi hala bir umuttur bekliyorumhayırlısı tabi böyle şeyler ama çocuk yapmak da zormuş ya işin içine girmeyince ben ha diyince oluyor sanıyordum ne yalan söyleyeyim
İşte bende bilemedm iyi birsey yapalım derken kötü yapmayalım birdeValla benim ilaç çok fazla etki etti çok büyüdü belki de takviyelerinde etkisi olmuştur 11.günde 24 mm yumurta nedir yanitekim hormonlu olduğundan olsa gerek herhalde ki tutmuyor da mübarek
Bende kararsz kaldm kürler icin iyi yapalm derken abartmayalım birdeİnciri yapmiyim dedim bu yüzden. Sadece çörekotu bal tarçın yapayım dedim. Bir de yumurtlama masajı. Yumurtlama masajı kan akışını düzenliyormuş, bu yüzden yumurtalar daha sağlıklı oluyormus. Kürler konusunda da ne yapsam bilemedim ya
Gecen ay kendi kendime bu ay ovulasyonla takip etcem nasıl olsa yumurtlamama bakayım eğer geç olursa bı dahaki ay denerim demiştim şimdi denicem galiba yaBende kararsz kaldm kürler icin iyi yapalm derken abartmayalım birde
Bı süt maydanoz kaldı herhaldeo da gerçekten tam üşenmelik ya
Sanırım gıttın artık, dırek farklı bı test yapıp ondada cıkarsa gıtmenı tavsıye ederdım ams sonucları bızımlede paylaşOf korkuyorum ya ya boşuna kan veriyosam
Bende bilemedim ya..Yarın daha koyu olsa yarın ilişki olması daha iyi olurdu ama silikleşirse diye düşündüm
Sabsh yaptıysan 8 gıbı bıdaha yap fıkır olusurBende bilemedim ya..
Öğlen yaptım..kasık ağrılarım varSabsh yaptıysan 8 gıbı bıdaha yap fıkır olusur
Daha gitmedim arkadaşımı bekliyorum ama yarım saatlik idrarla tekrar test yaptım şimdi ondada görüyorum damlatır damlatmazSanırım gıttın artık, dırek farklı bı test yapıp ondada cıkarsa gıtmenı tavsıye ederdım ams sonucları bızımlede paylaş
Yaaaa kan da kesin çıkar o zamanDaha gitmedim arkadaşımı bekliyorum ama yarım saatlik idrarla tekrar test yaptım şimdi ondada görüyorum damlatır damlatmaz
Lütfen dua edin nerdeyse 1 yıldır bu anı bekliyorum inşallah kanda dapozitifi görürüm yatar kalkar hepimiz için dua ederimYaaaa kan da kesin çıkar o zamaninşallah güzel haber verirsin canım bizlere
İnşallah kuzum. Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasınLütfen dua edin nerdeyse 1 yıldır bu anı bekliyorum inşallah kanda dapozitifi görürüm yatar kalkar hepimiz için dua ederim
Buda böyle oldu 3-4 dk oluyor yapalı bide beklemiş idrar değil 1 su bardağı su içtim öyle yaptımYaaaa kan da kesin çıkar o zamaninşallah güzel haber verirsin canım bizlere