- 15 Temmuz 2015
- 18.698
- 31.195
Hepsının bu tarz ıslerden kurtulmak ıcın fıx yalanı ınanmıyoruz boyle gunlere sevgı bı gune mı sıgdırılır bla blaSenin ve tüm kızların sevgililer günü kutlu olsun üzülme hepimiz aynıyız benim eşim hic sevmez aslinda ama bugun bana orkide almis baya baya sasirdim normalde dogum günümü bile zoraki kutlar inanmıyormus boyle saçma şeylere
Canim bende tv gordum valla onların yalancısıyım diyelim Haberlerde en sağlam şey camasir makinasi iste kazasında ates yakıyoruz kazanı cok sağlam üst kısmında birsey varmis cok sağlammış diye gösterildi bilemedim şimdi tabi kimseyi yanlışta yonlendirmiyim ama haberlerde oyle gordum hatta eşimde diyo ben evde olmazsam oraya gidersin malum suan psikolojilerimiz cok etkindilendigi için hep bu tarz şeyler konuşuyoruz birde yatak kenarı cok iyi diye gösterdiler rabbim göstermesin tabi ama bilinçli ve sakin olup yaşam üçgeni oluşturmak onemli rabbim bir daha yaşatmasın hic bir neslehayır hayır sakın beyaz eşyalara güvenmeyin. Ahbap ta çalışan tanıdığımız var beyaz eşyalar tost gibi oluyor dedi depremde. Buzdolabını bilemem ne kadar korur,ama çamaşır makinası bulaşık makinası teneke sonuçta dedi.
Benimde gerek kalmadan bugün adet oldum üzüntüden dolayı geciktim sanırımBnımde bugun gecikmede 13. Gunum
Kan testi falan vermedim
Zaten bu kdr gecikmeye kaset testte mutlaka çıkardı
Gecen ay zırt pırt kan testi vermiştim
Hamiştim Çunku
Kollarımı delik deşik etmem Bı daha
Hahahahhaa ya vallahi hepsi aynı demek ben bitek seçmece bende diyordum aslinda benimki duygusal olacakmis son anda olmamisHepsının bu tarz ıslerden kurtulmak ıcın fıx yalanı ınanmıyoruz boyle gunlere sevgı bı gune mı sıgdırılır bla bla
Bizim yatakla dolap karşılıklı, dolap yatağa devrilirse arada boşluk oluyo hemen oraya saklan diyo eşim de. Ve bende de panik atak, dar alan korkusu ne ararsan varCanim bende tv gordum valla onların yalancısıyım diyelim Haberlerde en sağlam şey camasir makinasi iste kazasında ates yakıyoruz kazanı cok sağlam üst kısmında birsey varmis cok sağlammış diye gösterildi bilemedim şimdi tabi kimseyi yanlışta yonlendirmiyim ama haberlerde oyle gordum hatta eşimde diyo ben evde olmazsam oraya gidersin malum suan psikolojilerimiz cok etkindilendigi için hep bu tarz şeyler konuşuyoruz birde yatak kenarı cok iyi diye gösterdiler rabbim göstermesin tabi ama bilinçli ve sakin olup yaşam üçgeni oluşturmak onemli rabbim bir daha yaşatmasın hic bir nesle
Bende öyleyim ya ben duşakabin kapağını tam kapatamam heycanlaninca panik yaparim zaten ben korku ve panik halinde ayaklarim tutmuyo kal geliyor resmen kucukken kalmis bir travma bu asla yuruyemiyorum oyle kalıyorumBizim yatakla dolap karşılıklı, dolap yatağa devrilirse arada boşluk oluyo hemen oraya saklan diyo eşim de. Ve bende de panik atak, dar alan korkusu ne ararsan varoff günlerdir olası deprem senaryoları düşünüyorum hep
Yaa insanlarin ne dedigini umarsamayi bosver canim. Ben ilk bebegimi kaybettigimde cok erken soyledin dediler. Allahin taktiri ha simdi ha sonra olacak olduktan sonraYa düşününce kötü bir şey değil yaptığımız da. İnsan bir an önce öğrenmek istiyor ister istemez. Açıkçası ben kimseye kızmıyorum erken gebelik testi yaptı ya da çok erken test yapmaya başladı diye. İnsanlar kendini avutacak bir şeyler peşinde. Kim bilir kim özel hayatında neler yaşıyor içinde de kalkıp bu hamilelik testleriyle kendini oyalıyor.
Bir hanım arkadaşımızda bana yazmış bugün. Mizacı sert geldi mesela. "Ben demiştim sana ama sen kalkıp böyle dedin bana" gibi cümlelere de gerek yok bence. Ben çevrem beni yargılar diye buraya yazıyorum hislerimi mesela. Burada da yargılanacaksam rahat olmayacaksam bulunmanın da alemi yok gibi burada.
Benimkinin de bahanesi cocuk olayindan soku atamamis ustunden o yuzden aklina gelmiyormus seneye bebisle beraber aliriz diyorSenin ve tüm kızların sevgililer günü kutlu olsun üzülme hepimiz aynıyız benim eşim hic sevmez aslinda ama bugun bana orkide almis baya baya sasirdim normalde dogum günümü bile zoraki kutlar inanmıyormus boyle saçma şeylere
Doğru söylüyorsun canım. Benim de hassas bir günüm bugün sanırım biraz takıldım arkadaşa. Yoksa o da kötü niyetli değil.Yaa insanlarin ne dedigini umarsamayi bosver canim. Ben ilk bebegimi kaybettigimde cok erken soyledin dediler. Allahin taktiri ha simdi ha sonra olacak olduktan sonra
Kendin icin yasa inan ki bak. Surec yipratici hersey oluyor takma kafana mutlu olDoğru söylüyorsun canım. Benim de hassas bir günüm bugün sanırım biraz takıldım arkadaşa. Yoksa o da kötü niyetli değil.
Ozaman devam edeym demek bu ara olablr tsk edermCanım ben 16-17. günde gördüm.
İnciri yapmiyim dedim bu yüzden. Sadece çörekotu bal tarçın yapayım dedim. Bir de yumurtlama masajı. Yumurtlama masajı kan akışını düzenliyormuş, bu yüzden yumurtalar daha sağlıklı oluyormus. Kürler konusunda da ne yapsam bilemedim yabenmde aklıma o takılıyor bal çörek otu incir hepsi bir çok büyütürmü yumurtayı
Bende pko yok, 30-32 günde olurum bu ay 27. günde çatladı yumurtamMerhaba arkadaşlar
Benim suan 16. Gunum hala pik goremedim kacinci gunde pik gordunuz pcolular adetlerim 28-30 nadiren 32 gunleri arasi oluyorum
Canım ben 21.gün yumurtlama gördümMerhaba arkadaşlar
Benim suan 16. Gunum hala pik goremedim kacinci gunde pik gordunuz pcolular adetlerim 28-30 nadiren 32 gunleri arasi oluyorum
NeeeeMelosss ben daha hala hastaneye gıtmedım bılıyormusunnnn gel bırazda bana akıl verKafan dagılsın
Hep bahane iste arada akıllarına eserse alıyorlar bugun niye aldın dedim şaşırdım sevgililer günü için almadim mutlu ol diye aldım diyo neyse Allah razi olsunBenimkinin de bahanesi cocuk olayindan soku atamamis ustunden o yuzden aklina gelmiyormus seneye bebisle beraber aliriz diyor
Hadi hayırlısıyla pozitifi görürüz İnşAllahÇok destekleyici ve moral yükseltici oldu yazdıkların. Teşekkür ederimCuma gününü beklicem telrar test yapmak için. O güne kadar test yapmıcam.
Kafa rahat olsa her şey olması gerektiği gibi olacakta biz aceleciyiz iştezaten klomene başlamadan yapıldı bütün testler herşey normal.ama dediğiniz gibi akışına bırakacağım olmazsa iki ayda yoruldum resmen
amh degerin gayet iyi neden tüp bebege yöneldin