- 15 Temmuz 2015
- 18.698
- 31.196
Koyulugu nasıldı ovulasyon unBakmadan yapmışım sevindim bi an
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koyulugu nasıldı ovulasyon unBakmadan yapmışım sevindim bi an
Sağol kuzumA Afratafrac hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bebişin
Amin canım inşallahA Afratafrac canım seni gördüm çok sevindim inşallah koyulastıgını da beraber görücez
Geldi canım gelmez mi hiç bırakmaz peşimiGeldi mi canım senin
Üzüldüm canım ya görünce bırakacak bırakmalı artık yaaGeldi canım gelmez mi hiç bırakmaz peşimi
Ben çok inanmıştım senden güzel haber alacağımızaGeldi canım gelmez mi hiç bırakmaz peşimi
Bende yerleşme olacak zamandaki bel ağrısından umutlanmıştım ama iğnenin oyunuymuş demekkiBen çok inanmıştım senden güzel haber alacağımıza
Normal adet gibi mi canım ya senin yaa inşallah canım salıyı bekliyorum test için çarşamba günüm zaten göğüs hassasiyeti ve dolgunluk var bulantı var bugün çok az ağır koku oluncaBende yerleşme olacak zamandaki bel ağrısından umutlanmıştım ama iğnenin oyunuymuş demekki
Sağlık olsun canım senin için seviniriz inşallah hala batı gelmeyenlere seviniriz inşallah
Belki salınca gelecek nasipte olan. O yüzden elinizden geleni yapın gerisini Allaha bırakınHamiş kalan kızlar tebrik ederim..sağ salim kucağınıza almayı Allah nasip etsinBende aşılamadan sonra saldım resmen..aklımda tüp bebek malesef
Elimizden gelenini fazlasıyla yaptık ve yapıyoruz..ama olmayıncada olmuyor..kısmetBelki salınca gelecek nasipte olan. O yüzden elinizden geleni yapın gerisini Allaha bırakın
Öyle tabi ki kısmet demekki en güzel zaman gelmemiş öyle düşününElimizden gelenini fazlasıyla yaptık ve yapıyoruz..ama olmayıncada olmuyor..kısmet
İnşallah canım ben zaten vücudumu dinlemem fazla şimdiye kadar sadece iki ay belirti gördüm kendimde ikisi de fos çıktı daha da belirti olsada dinlemem günü geldiğinde test yaparım sadece.Normal adet gibi mi canım ya senin yaa inşallah canım salıyı bekliyorum test için çarşamba günüm zaten göğüs hassasiyeti ve dolgunluk var bulantı var bugün çok az ağır koku olunca
Valla canım uyku yok uyuyamıyorum ekran başında bir can daha çıksın umuduyla bekliyorum. Yakınlarımızdan sevdiklerimizden kayıplarımız oldu çok ağladık ağlıyoruz üzülüyoruz ama elden bir şey gelmiyor dua ediyoruz Allahım rahmet eylesin hepimize sabır versin inşallah yaralarımızı sarabiliriz Allah razı olsun canım benim iyi ki varsınfnd_50 canım nasılsın nasil oldun insallah iyisindir hep aklımdasın senin için girip ara bakınıyorum
Ah canım biz bu sekilde uzaktan perisan olduk birde olaya bizzat şahit olan sevdiklerini kaybedenlere rabbim sabırlar versin tek teselli hepsi şehit mertebesinde bu imtihandan da kalkacağız Allahin izniyleValla canım uyku yok uyuyamıyorum ekran başında bir can daha çıksın umuduyla bekliyorum. Yakınlarımızdan sevdiklerimizden kayıplarımız oldu çok ağladık ağlıyoruz üzülüyoruz ama elden bir şey gelmiyor dua ediyoruz Allahım rahmet eylesin hepimize sabır versin inşallah yaralarımızı sarabiliriz Allah razı olsun canım benim iyi ki varsın
Koyulugu nasıldı ovulasyon un
canım Rabbim yardımcınız olsun.Hepimiz çok üzgünüz ne denir onu da bilmiyorum.neye ihtiyacınız varsa burdayız hepimiz elimizden ne gelirse.Valla canım uyku yok uyuyamıyorum ekran başında bir can daha çıksın umuduyla bekliyorum. Yakınlarımızdan sevdiklerimizden kayıplarımız oldu çok ağladık ağlıyoruz üzülüyoruz ama elden bir şey gelmiyor dua ediyoruz Allahım rahmet eylesin hepimize sabır versin inşallah yaralarımızı sarabiliriz Allah razı olsun canım benim iyi ki varsın