- 15 Mayıs 2022
- 3.449
- 2.857
- 28
EvetArtımed paketinden çıkan test mi canım bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetArtımed paketinden çıkan test mi canım bu
bu sabah yaptınmı kuzum
Burda düzgün yapacaklarını düşünmüyorum zaten iyice hevesim kaçtıAma şu da var canım en azından aşılama da en hareketli spermler alınıyor ve direk yumurtalara en yakın yere bırakılıyor onun için bende adetimde iğne ile aşılama olacağım
Yaptım simdi ama buda bozuk çıktıbu sabah yaptınmı kuzum
gecikmen varsa kan ver canımYaptım simdi ama buda bozuk çıktı
vay anasını satıyım ya fndnın dedıgı gıbı at sen bu testlerı kuzum baska marka bakYaptım simdi ama buda bozuk çıktı
Allah razı olsun canım benim çok şükür zaten bu milletin nasıl birlik içinde olduğunu bu süreçte daha iyi görmüş olduk Allah milletimize zeval vermesincanım Rabbim yardımcınız olsun.Hepimiz çok üzgünüz ne denir onu da bilmiyorum.neye ihtiyacınız varsa burdayız hepimiz elimizden ne gelirse.
Amin inşallah canım benim Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimize sabırlar versinAh canım biz bu sekilde uzaktan perisan olduk birde olaya bizzat şahit olan sevdiklerini kaybedenlere rabbim sabırlar versin tek teselli hepsi şehit mertebesinde bu imtihandan da kalkacağız Allahin izniyle
Kan sonucu en net sonuç oluyor ama için rahat etmiyorsa ultrasonla da baksınlar rahminin kalınlığı fln nasıl diye.İnşAllah sevineceğin bir mucize olurBende bugün kan verdim umudum yok idrar testi yaptım negatif tek umudum 8 gün geçmesi yada benim idrar testlerinde çıkmıyomu acaba olabilirmi böyle birşey
Carşamba gününe kadın doğuma sıra aldım sonuç ne çıkarsa artık gıdecem mecbur belkide kist oluştu teşekkür ederim canım sağol inşallah sende sevinirsin guzel haberlerleKan sonucu en net sonuç oluyor ama için rahat etmiyorsa ultrasonla da baksınlar rahminin kalınlığı fln nasıl diye.İnşAllah sevineceğin bir mucize olur
çok şükür kendi adıma iyiyim ama bende pek giremedim malum durumlar hepimizin psikolojısini bozdu allah bir daha göstermesin bu ayda olmadı gibi geliyor bana pek degerlendiremedim ateşimde düşmeye başladı sen nasılsınNasılsınız arkadaşlar epeydir düzgün giremiyorum annemlerde yaşıyorum eve dönemedik hala. Hamile olan arkadaşlar gördüm ilk sayfadan hepinize hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşAllah
Çarşamba günü benimde 12.gün oluyor o gün test yapıcam.gebelik beklentim yok bu aydan ama ilaç kullandığım için bat geçmeden öğrenip eğer hamileysem ilacı değiştirmek gerekiyormuş. Ne olur ne olmaz diye yapıcam.Hayırlısı olsun İnşAllah hepimiz için.
merhaba ,Kızlar maalesef iyi haberle gelemedim... 5+4üm ama betam sağlıklı artmıyor kese bile görünmedi 1000lere gelemedi doktor kese de görmedi rahim içi kalın dış gebelik olmayabilir ama sağlıksız gebelik kürtaj dedi ilaçla mı kürtajla mı düşürtmeliyim yardım edin lütfen acil karar lazım ptesi iş başı yapmadan... siz ne yaptınız başına gelen var mı, benim ilk gebeliğimdi kürtaj sakıncalı olur mu rahiö düzenini etkiler mi hamileliği zorlaştırır mı kafamda çok soru var
Cnm garanti olsun dıye oyle demişKızlar çatlatma ignesini oldumm hayırla sonuçlanır inşallah doktorum bana igneden bir gün önce yani dün akşam ilişki demişti ama olmadı sıkıntı olmaz demi kızlar
Son ilişkinin üstunden kaç gun gecmiş ti cnm senın? 8 gün mü?Bende bugün kan verdim umudum yok idrar testi yaptım negatif tek umudum 8 gün geçmesi yada benim idrar testlerinde çıkmıyomu acaba olabilirmi böyle birşey
Amin inşAllah tekrar böyle bir afet ile karşı karşıya kalmayız Bende aynı düşüncedeyim bu ay olmadı.hiç takipte yapmadım. Aslında iyi değilim ama iyi olmaya çalışıyorum. Gece uyuyamıyorum en ufak şeyde gözlerim açılıyor hala korkuyu yaşıyoruz.Günlük yaşama dönmeye çalışıyoruz ailece.ama pek mümkün olmuyor gözümüz hep haberlerde sürekli dua ediyoruzçok şükür kendi adıma iyiyim ama bende pek giremedim malum durumlar hepimizin psikolojısini bozdu allah bir daha göstermesin bu ayda olmadı gibi geliyor bana pek degerlendiremedim ateşimde düşmeye başladı sen nasılsın
ülkece zor bir felaket gecirdik aynen bizde sürekli dua ediyoruz ve iyi olmaya çalışıyoruzAmin inşAllah tekrar böyle bir afet ile karşı karşıya kalmayız Bende aynı düşüncedeyim bu ay olmadı.hiç takipte yapmadım. Aslında iyi değilim ama iyi olmaya çalışıyorum. Gece uyuyamıyorum en ufak şeyde gözlerim açılıyor hala korkuyu yaşıyoruz.Günlük yaşama dönmeye çalışıyoruz ailece.ama pek mümkün olmuyor gözümüz hep haberlerde sürekli dua ediyoruz