- 18 Ocak 2023
- 89
- 146
- 30
Tam sormaya gelmiştim erkek gebelik miratech varmış sadece aldım mecbur ama o zaman çok güvenmeyeyimMiratech benim moralimi asiri bozmustu silik cikarsada uzulme sakin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam sormaya gelmiştim erkek gebelik miratech varmış sadece aldım mecbur ama o zaman çok güvenmeyeyimMiratech benim moralimi asiri bozmustu silik cikarsada uzulme sakin
Yok erken gebeligini bilemiyorum kaset testi bende cok silik cikarmisti.Tam sormaya gelmiştim erkek gebelik miratech varmış sadece aldım mecbur ama o zaman çok güvenmeyeyim
Kuzu bu Beyaz cızgı renk yok kasetın buKızlar bu testin kendi çizgisimiş ? 2 dk oldu yapalı daha
2. De beş dk sonra
Geçen ay adetim geç oldu ve 20 gün kadar sürdü enfeksiyon varmış ilaç tedavisi oldum. Takvimde bat 9 şubat gösteriyordu ama olmadıcans16 tabloda 4 şubat yazıyor ama doğrumu öyleyse çok günün gecmiş oluyor
Eczaneden öyle denk geldi biraz önce nöbetçi eczane önünden geçiyorduk alim hadi dedim. Merak edip açtım ambalajını T1 T2 li.Canim kasettede artimed t1 t2 li olani tavsiye ederim. Digerleri asiri silik cikariyor
Pcos yüzünden dengesizdi. Ovulasyon testleri ile takip ettim ama biz yine de boş geçmemeye çalıştık. Teşekkür ederim, amin canım. Darısı herkesin başına inşallah. 20 Şubat yazıyor Bat için uygulamada ancak geçen ay 1 gün erken geldi Duphaston sayesinde ve hala kullanıyorum o yüzden 19 Şubat Bat.Tebrik ederim canım baya erken yumurtlamışsın galiba batın benden sonraydı sağlıkla ilerlesin inşallah
Bende oğlumda enfeksiyon kapmıştım hamile kalmadan önceki ay sonra mart'ta hamile olduğumu öğrenmiştim belki seninki de öyledirGeçen ay adetim geç oldu ve 20 gün kadar sürdü enfeksiyon varmış ilaç tedavisi oldum. Takvimde bat 9 şubat gösteriyordu ama olmadı
Hamile misin canım? Benim dünden beri öyle.Karnım sanki yarılıyor gibi acı hissi var bu normal mi acaba
Benimde öyle adet oldum sanıyorum ama yok yarın kanda belli olur artıkHamile misin canım? Benim dünden beri öyle.
Testte pozitif gördüm yarın kan vereceğim. Bir kaç gündür böyle ama bugün daha çok var acıHamile misin canım? Benim dünden beri öyle.
Aynen verin bakalım kan, belki idrara yansımamıştır. İnşallah vardır.Benimde öyle adet oldum sanıyorum ama yok yarın kanda belli olur artık
Hayırlısı artık inşallah çıkarAynen verin bakalım kan, belki idrara yansımamıştır. İnşallah vardır.
İnşallah öyledir sabah ilk idrarla yapcağım bakalımBende oğlumda enfeksiyon kapmıştım hamile kalmadan önceki ay sonra mart'ta hamile olduğumu öğrenmiştim belki seninki de öyledir
Geldi mi canım seninBen de aynı mantıkla 14 yazdım ama 11 inde oldum dün yani)) bu ay da nasip değilmiş .bu iğne etkisiydi demekki tam yerleşme denecek zamanda aşırı bel ağrım vardı 2 3 gün ondan ötürü ilk kez bir umutlanmıştım ama elimde patladı yine bu ay ne yapçam ya da bişey yapçam mı henüz bilmiyorum karar vermedim hevesim de kalmadı zaten artık
Yarin guzel haberlerini bekliyoruz sbahtanEczaneden öyle denk geldi biraz önce nöbetçi eczane önünden geçiyorduk alim hadi dedim. Merak edip açtım ambalajını T1 T2 li.
Canım hamilesin galiba hayırlı olsunCanım ovulasyon tetslerimi paylaştım aşağıda Papatyamaviss
Bence tam anlamıyla 7 sinde oldu gibi geliyor ama bilemiyorum. 8 inde de sabah pik devam ediyordu öğleden sonra silikleşti.
Sağol kuzum. Valla inşallah öyledir. Predictor ile test yaptım çizgi çıktı. Yarın sabah tekrar yapıcam test predictor ile, bakalım. Yine çizgi çıakrsa diğer günler kaset test ile takibini yapıcam koyuluğun.Canım hamilesin galiba hayırlı olsun
İnşallah vardır canım yaa bata daha var galiba senin anladığım kadarıyla darısı bizlerin başına az kaldı günler geçmiyor artıkSağol kuzum. Valla inşallah öyledir. Predictor ile test yaptım çizgi çıktı. Yarın sabah tekrar yapıcam test predictor ile, bakalım. Yine çizgi çıakrsa diğer günler kaset test ile takibini yapıcam koyuluğun.