Korkma canım yerleştikten sonra zaten önce kana geçiyor sonra idrara geçiyor günümüze daha 5 gün varNegatifi gorcem diye korkuyordum görünce de hiç umudum kalmadı artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkma canım yerleştikten sonra zaten önce kana geçiyor sonra idrara geçiyor günümüze daha 5 gün varNegatifi gorcem diye korkuyordum görünce de hiç umudum kalmadı artık
Umut vermek istemem ama sanki var gibi çizgi ya kaçıncı dksı testijEvwt gördüğünüz gibi bunay da olmadı ne diyeyim tek başıma çabamla bu kadar rabbim hayırlısını nasip etsin
canım bende gölge gibi ikinci çizgi görüyorum kaçıncı dakikanın fotografı buEvwt gördüğünüz gibi bunay da olmadı ne diyeyim tek başıma çabamla bu kadar rabbim hayırlısını nasip etsin
Geçendede böyle çıktı kuzum dakika tutmadım ama bu silik çizgi tahminen 5/6 dk dır sanırımUmut vermek istemem ama sanki var gibi çizgi ya kaçıncı dksı testij
Ah bende görmek için çok çabaladım kuzum keşke daha net çıksaydı ama ilk 6 dk falancanım bende gölge gibi ikinci çizgi görüyorum kaçıncı dakikanın fotografı bu
İlişkiden 5 gün sonra düpedüz yalan bence zaten yerleşme en erken 6.günde başlıyor 12 ye kadar sürüyor yerleşmeden bikaç gün sonra ancak hcg salgılanmaya başlıyor da teste çıkabilsin yani en az 9 10 gün şazım ilişkidn ( çatlamadan) sonra görebilmek içinEki Görüntüle 3205421 Kullanan var mı acaba ? İlişkiden 5 gün sonra diyo ama ne kadar doğru. Biraz erken ama yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Ohoo daha 5 günüm var o zaman, bu zaman niye hiç geçmiyorİlişkiden 5 gün sonra düpedüz yalan bence zaten yerleşme en erken 6.günde başlıyor 12 ye kadar sürüyor yerleşmeden bikaç gün sonra ancak hcg salgılanmaya başlıyor da teste çıkabilsin yani en az 9 10 gün şazım ilişkidn ( çatlamadan) sonra görebilmek için
Sabretçez napalımOhoo daha 5 günüm var o zaman, bu zaman niye hiç geçmiyor
Çok doğru söyledin canım bazı testler sırf satmak için milleti kandırıyorlar bu kadar erken belli olması imkansızİlişkiden 5 gün sonra düpedüz yalan bence zaten yerleşme en erken 6.günde başlıyor 12 ye kadar sürüyor yerleşmeden bikaç gün sonra ancak hcg salgılanmaya başlıyor da teste çıkabilsin yani en az 9 10 gün şazım ilişkidn ( çatlamadan) sonra görebilmek için
Mecburen sabrediyoruz erken yapıp görmemektense bekleriz daha iyi şu çarşamba yada salı bi gelse diyeOhoo daha 5 günüm var o zaman, bu zaman niye hiç geçmiyor
Gönlünce sonuç alırsın inşAllahMecburen sabrediyoruz erken yapıp görmemektense bekleriz daha iyi şu çarşamba yada salı bi gelse diye
Hep beraber inşallah akıntı çoğaldı bugün ağrıda başladı yerleşme ağrısı değilse pek ümidim yok malasefGönlünce sonuç alırsın inşAllah
Benim de dündendir ağrım var kasıklarım da sertleşti. Üşütmediysem inşAllah bebiştir. Yoksa bende de bir şey yok şu an. Allah nasip etsin isteyen herkeseHep beraber inşallah akıntı çoğaldı bugün ağrıda başladı yerleşme ağrısı değilse pek ümidim yok malasef
İnşallah öyledir ağrı felaket bişey adet ağrısına yakın bu kadar erken başlamazdı bnm ağrımBenim de dündendir ağrım var kasıklarım da sertleşti. Üşütmediysem inşAllah bebiştir. Yoksa bende de bir şey yok şu an. Allah nasip etsin isteyen herkese
Benimde yaşım 34 Amh 9 ay önce 1.36 göstermişti ama bir güzel doktor var..o bana iyi dedi çokta sınırda diğil ve ben hamile kaldım gelişmedi çocuk..o doktordan sonra ama başkalarına gitdim..Amh bakmadan bana hemen tüp bebek diyorlar..o kadar dediler şimdi tüp bebeğe gidicem.Kızlar regl oldum gece bu ayi atlamayalım dedim istediğim Dr da yer yoktu ismini duyduğum bir dr dan randevu aldım. Alttan muayene etti. 6 senede hiç hamile kalmamışsin millet sürtünme ile üstüne boşalarak hamile kalıyor rahim iyi duruyor ama sağda 3 solda 2 dedi o ne dedim yumurta dedi yumurta rezervinin az kesin amh çok düşük hemen rahim filmi çekelim bayıltarak peşine aşılama tüp bebek vakit kaybetmemen lazım dedi. Nasıl agliyorum. Amh kan testi istedi. Kanımı alamadılar ağlamaktan bebek hortumu ile aldilar. Neyse değerim çıktı 2.26. Whatsapp tan yazdım Dr a . İstediğimiz bir değerde cikmis. Ben yaşından dolayı acele edelim diye öyle söyledim dedi. Rahim filmini çekelim dedi.