Safransari inşallah iyisinizdir arkadaşım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüm ilçe yıkıldı.Safransari inşallah iyisinizdir arkadaşım
Hepimize çok geçmiş olsun canım, seni çok merak ettim gerçekten. Geldin mi Malatyata sen orada ailen marsta mı yakalandın bunlar kafamda dönüp durdu. İyi olmana sevindim. Rabbim bir daha hiç bir ülkeye ve hiçbir nesle böyle bir acı yaşatmasınTüm ilçe yıkıldı.
Biz yıkılmayan nadir binadan cikabildik çok şükür.
Çok çok üzgünüm.
İlcemde 350 bina yıkıldı.
Hala artcillar devam ediyor gece gündüz sürekli sallaniyor.
Ben salıya kadar bekliyecem canım erken olmasın diye yumurtlamayı takvimle takip ettiğim için bu ilk ay korunmayı bırakalı pek ümidim yok aslındaYarın sabah test yapmayı düşünüyorum. Bugün ateşim düşük gibi geldi dün kaç olduğunu unutmuşum. Ateşim düsuyor demek ki regl dedim sonra hemen uyuyakalmisim ruyamda test yapmıştım negatifti o yüzden bugün test yapmadım. Ateşime bakinca da aslında düşmemiş dünle aynıymış ben yanlış hatirlamisim. Sen ne zaman test yapcaksin canim
İnşallah vardır canımBi önceki ay iğne batması gibi olmuştu bende de ama bu ay olmadı. Geçtiğimiz haftasonu sol kasigimda yanma oluyordu. O da şu an çok yok sadece arada ağrıyor. Bir de alt karnimda hafif atma gibi şeyler oldu. Herşeyi psikolojiktir diye düşünüyorum da şu akıntı konusunu anlayamadım işte onu gözle görünce de acaba mi diyorum
İnşallah vardır canım hiç belli olmaz umutsuz olmaBen salıya kadar bekliyecem canım erken olmasın diye yumurtlamayı takvimle takip ettiğim için bu ilk ay korunmayı bırakalı pek ümidim yok aslında
Cumartesi tasincaktik, pazartesi deprem oldu.Hepimize çok geçmiş olsun canım, seni çok merak ettim gerçekten. Geldin mi Malatyata sen orada ailen marsta mı yakalandın bunlar kafamda dönüp durdu. İyi olmana sevindim. Rabbim bir daha hiç bir ülkeye ve hiçbir nesle böyle bir acı yaşatmasın
Eğer sürekli devam eden akıntın varsa mutlaka doktora git. Enfeksiyonun olabilir.Test yaptım canım Papatyamaviss ne yazık ki negatif bu akıntılarımı hiç anlayamıyorum her gün yumurtlama mi oluyor
Kokusuz bir akıntı olduğu icin enfeksiyonu değildir diye düşünmüştümEğer sürekli devam eden akıntın varsa mutlaka doktora git. Enfeksiyonun olabilir.
İnşallah canımİnşallah vardır canım hiç belli olmaz umutsuz olma
Daha günün geçmedi canım panik yapmaTest yaptım canım Papatyamaviss ne yazık ki negatif bu akıntılarımı hiç anlayamıyorum her gün yumurtlama mi oluyor
Negatifi gorcem diye korkuyordum görünce de hiç umudum kalmadı artıkDaha günün geçmedi canım panik yapma
Valla henuz bılmıyorumBen ilk defa kullanıyorum ovulasyon da bilmiyorum, bilgilendirdigin için teşekkür ederim senin minnak napıyor
Oy kuzuuum kıyamam ona ya benAmin canım aslinda soyle diyorum kendime bir evladım var çok şükür rabbim bu duyguyu yaşattı ama oğlum her geçen gün yanlizligindan şikayet eder oldu bizi ve evi istemiyor resmen benim cocugum yok diyor agliyor yani gülsemmi ağlasam mı bilmiyorum hep tekim kimse yok evimizde diyip krizlere giriyor
Ilk olarak 5 hfta gıbı kese gozukebılır canımİnşallah her şey güzel olur pazartesi kan vereceğim. Doktora ne zaman gitmeliyim acaba
Kuzum devamlı yumurtlama olmayabılır benım adet oldugum zamanalrda yum sonra kremsı ye dönüp adet zamanı sulu akıntıya donuyordu mesela bilemedim hava sartları va hersey etkılıyorTest yaptım canım Papatyamaviss ne yazık ki negatif bu akıntılarımı hiç anlayamıyorum her gün yumurtlama mi oluyor
Ya usuttum ya da dediğin gibi adet dönemi yaklaşınca böyle oldu bende daha önce bu kadar çok olmadığı için acaba mi demiştimKuzum devamlı yumurtlama olmayabılır benım adet oldugum zamanalrda yum sonra kremsı ye dönüp adet zamanı sulu akıntıya donuyordu mesela bilemedim hava sartları va hersey etkılıyor