Kısmet belkide içine doğmuşturBenım oglum dıyorki anne karnında iki tane bebek var
bana koymadın kırmızıyı ınatla gelmıyor gordun mu :) hıc heveslenmıyorum ama cunku dun surelab yaptım kaset hıcbısey cıkmadı,gogus agrısı ve karnımdakı adet agrısıda ıyce azaldı ama kırmızılar yokKısmet belkide içine doğmuştur
Bencede canım en mantıklısı yarım 14 oluyor değil mikuzum aksama kadar olmazsam predıctor alayımda yapayım sabah ınsallah bır aksılık olmazsa
Kız senin daha çok erken.Sabah test yaptım saçma bikaç belirtim var diye negatifi gördüm ben de ama hiç üzülmedim hiç bişeye hevesim kalmadı(
Stres yapma canım, bazılarında idrara geç yansıyor. Takibe devam et sen bir iki gün dahakızlar bende dün çok silik çıkmıştı zor görünüyordu, bu gün yine öyle çıktı adetim 3 gün gecikti, böyle olup koyulaşan oldu mu acaba? stres yapmaya başladım
sende yapmadın demı daha test yapınca etıketle kuzum gıremıyorum bazen cunkuValla canım ne bileyim hayırlısı olsun belki de bu iki gün etkilemiştir adetini de . İnşallah hayıra çıkar yoksa da gelsin zaten bir an önce.aynen benim içinde geçerliimagination forever
yarın sağlık ocağında kan testi veriyim bakalım yoksa adet söktürücü falan içerimStres yapma canım, bazılarında idrara geç yansıyor. Takibe devam et sen bir iki gün daha
Bende korktum hayatımda bir ilk bu yani, allahtan randevu almıştım inşallah kötü birşey çıkmazBu ay bende bu sekilde oldum az 1 gün normal kanama yaşadım suan sadece leke kahverengi leke ve bende 7 8 9 gün olurdum 2 gün sürdü nerdeyse cok garip bende kist filan mı oldu diye korkmadım değil
ben ovu testım olmadıgı ıcın tam bılmıyorum ama 26 sında çarsamba gunu eşit koyuluktaydı ,12. gun fln oluyor bugun.hadı gec catladı desek bır ıkı gun o zaman belkı vardır dıyorum.predıctoru alıp sımdı yapsam ılk ıdrar olmasa nolurBencede canım en mantıklısı yarım 14 oluyor değil mi
Benim arkadaşım Bat'ına 4 gün kala Predictor ile yaptı ve akşamdı net çıktı onda.ben ovu testım olmadıgı ıcın tam bılmıyorum ama 26 sında çarsamba gunu eşit koyuluktaydı ,12. gun fln oluyor bugun.hadı gec catladı desek bır ıkı gun o zaman belkı vardır dıyorum.predıctoru alıp sımdı yapsam ılk ıdrar olmasa nolurPapatyamaviss ilk idrar olmasa yınede varsa cıkarmıkı canım
At tabi bebek azıcık yorum yapalım. Kafamız dağılsın, herkesin modu düşük.Ovülasyon testlerimi atsam bana da yorum yapar mısınız acaba ?
Ovülasyon testlerimi atsam bana da yorum yapar mısınız acaba ?Zaten asıl önemli olan ayın 5 inde pik gördüğün gün birlikte olmanız. 6 sında yumurta çatlayınca iş işten geçmiş oluyor zaten.
Sondaki bugününAt tabi bebek azıcık yorum yapalım. Kafamız dağılsın, herkesin modu düşük.
26 sında pık gordun 27 de ılıskı oldu dedın dımı oyle hatırlıyorum 28 olsa bıle 11.gun olur bugun.İlk ıdrar ıle olması tabıkı sonuc ıcın daha guvenılır ama bekleyemem dıyorsan 3-4 saat sıvı tuketmedıgın bı anda dene ıstersen.Predictorda cızgıler cok ınce oluyor gozukmesı ıcın 10 dk bekle yaparsan da var bıle cok sılık gozukur cunkuben ovu testım olmadıgı ıcın tam bılmıyorum ama 26 sında çarsamba gunu eşit koyuluktaydı ,12. gun fln oluyor bugun.hadı gec catladı desek bır ıkı gun o zaman belkı vardır dıyorum.predıctoru alıp sımdı yapsam ılk ıdrar olmasa nolurPapatyamaviss ilk idrar olmasa yınede varsa cıkarmıkı canım
Predictor erken testim kalmıştı bitane olsa silik milik bişey görünürdü tertemiz çıktıKız senin daha çok erken.