Valla canım dediğim gibi bir kere yaptım sadece o ilişkide bebek odaklı olduğundan belki kendim çok ıslanmadım bilmiyorum ama dışarı akan bişey olmadı en azından diğerlerinden pek bir fark hissetmedim ben normal ilişkimde daha fazla ıslaklık oluyor belki o defaya mahsustur bu hafta başlıycam ben de anca o zaman net anlarımCok islaklik olmuyor degil mii jelden dolayi ?
İnşAllah faydalı olur güzel bir sonuç alırsınBen geçen ay bir kere kullandım 5 dk önce sıktım içine o kadar ama çatlamadan sonraydıbu ay tam deneyeceğim inşallah
Artımedden çok zor anlaşılıyor ama pik olmuş sankiKızlarım PİK olmuş muovülasyon testim artımed
Buda beklemiş hali 10dkArtımedden çok zor anlaşılıyor ama pik olmuş sanki
Ben innovitada daha net gördüğüm için artımedin pik hali pek pik gibi gelmiyor bana. Bu fotoda daha belli pik olduğuBuda beklemiş hali 10dkaslında anlaşılıyor ama 3 ay önce de bu testle hamile kalmıştım ben
Bu programın adı ne canımBen innovitada daha net gördüğüm için artımedin pik hali pek pik gibi gelmiyor bana. Bu fotoda daha belli pik olduğuBak innovitadaki piki atayım soldakiler t çizgisi
İnnovita bende olur olmadık zamanlarda pik gösterdi 1 ayda 3 kere mi yumurtluyorum ben hepsi 1 ayın içimde çok farklı zamanlar da, tekli olan test 4 gün boyunca pik kaldı çok güvenmiyorum innovitayaBen innovitada daha net gördüğüm için artımedin pik hali pek pik gibi gelmiyor bana. Bu fotoda daha belli pik olduğuBak innovitadaki piki atayım soldakiler t çizgisi
Femometer canımBu programın adı ne canım
Hmm ben hiç böyle bir şey yaşamadımİnnovita bende olur olmadık zamanlarda pik gösterdi 1 ayda 3 kere mi yumurtluyorum ben hepsi 1 ayın içimde çok farklı zamanlar da, tekli olan test 4 gün boyunca pik kaldı çok güvenmiyorum innovitaya
Pcoslu değilim yeni doktora göründümHmm ben hiç böyle bir şey yaşamadımBazı arkadaşlarda uzun süre pik oluyor
Yani yumurtlamayı gösterme konusunda beni yanıltmadı ama bir sonuç alamadım henüz. Bugün regl oldum. Bittikten sonra bir dolu bir boş şekilde ilerleyeceğim ovülasyon testi yapmayı düşünmüyorum ateşle takip edicemPcoslu değilim yeni doktora göründümbu testte güvenim kalmadı benim zaten size attığım testte 8. günü pik gördüm çatlamayı da gördüm tekrar pik gösterdi tekrar çatladı derken reglime 6 gün vardı sanırım gebelik çıkar diye elimde ovü vardı yapayım dedim 4 gün boyunca pik sonra zaten regl oldum beni çok yanılttı umarım sizi yanıltmaz
Bende öyle deniyorum şuan 1 dolu 1 boş arada 2 gün boşluk bıraktım ki sperm kalitesi yükselsin, kasıklarımda ağrı olunca ne olur ne olmaz diye değerlendirdim dün akşamda,bugünde göğüslerimde kaşıntı var ağrıdan ziyade. bende ovü yapmıcaktım ama ateş olayını çözene kadar yapayım dedim bu ayda olmazda ateşle devam edicem .tabloda görebilsem yumurtlama zamanı mı kavrıcam ama testle tablo farklı gitmiyor mu sizce de?Yani yumurtlamayı gösterme konusunda beni yanıltmadı ama bir sonuç alamadım henüz. Bugün regl oldum. Bittikten sonra bir dolu bir boş şekilde ilerleyeceğim ovülasyon testi yapmayı düşünmüyorum ateşle takip edicem
Canım bugün pikse bile ateşin zaten çatladıktan sonra yükselmeye başlar ovu testin silikleşmeye başlar o zamanBuraya da paylaşmak istedim benim ateş tablom çok dandik ilerliyor anlamıyorum ateşte yumurtlama gözüküyor mu yoksa bugün pik değil misevayd HELP ME
Hadi canım rast gele
36 dereceye düştüğü gün çatlama olmuş bence 16.döngü günü galiba. Ovülasyon nasıldı o günBende öyle deniyorum şuan 1 dolu 1 boş arada 2 gün boşluk bıraktım ki sperm kalitesi yükselsin, kasıklarımda ağrı olunca ne olur ne olmaz diye değerlendirdim dün akşamda,bugünde göğüslerimde kaşıntı var ağrıdan ziyade. bende ovü yapmıcaktım ama ateş olayını çözene kadar yapayım dedim bu ayda olmazda ateşle devam edicem .tabloda görebilsem yumurtlama zamanı mı kavrıcam ama testle tablo farklı gitmiyor mu sizce de?
Sağlıkla nasip olur inşAllahKızlarrr doktora gittim sol tarafta 16mm olmuş yumurtamın biri diğeri de 12mm imiş sizce çatlayınca bebiş olma ihtimali var mıdır? İlk defa öyle büyük gördüm yumurtamı heyecanlandım