- 21 Nisan 2011
- 2.145
- 3.183
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım döngün 28 30 gün civarıysa normal. T nin daha koyu olması şart değil eşit olsa da yeter lh ın yükseldiğini gösteriyor ama çatlama için bence tam tarihi vermiyor da o andantibaren en az bir hafta değerlendirmek lazım bencesevayd bir ben mü beceremiyorum bu ovulasyonu hiç eşit çıkmıyor genelde adetin 14/15. Gün oluyor zaten ovulasyonda da anca o zaman belirgin çıkıyor ama pozitif sayılacak kadar değil düzenli değerlendirmeye çalışıyoruz ama bilemedim
Yeni yıl enerji diyorduk şubatta tükendikYeni yıl yeni enerji falan diyorduk ta şubata ne diycez
Çok haklısın belkide bu getirir bebişiBen normalde de sürekli yapılan şeyden çok soğurum normal iştede evde de her şeyde ondan çok sıkıldım takipten saldım artık nasipte varsa zaten olur
Olacak olduktan sonra hiç bir şey engel olmaz ama sen yine de çatlamadan sonra bırak canım bence çünkü kimyasala falan dönüşürse vicdan azabı çekersin kendi kendine yeşl çay o kadar değil ama kiraz sapını yumurtlamadan sonra bırak ödem söktürücü olduğundanKizlar bise sorucam
Fazla kilolarim var diyete girdim
Yesil cay , kiraz sapi cayi iciyorum hamile kaldigimi farz edersek ogrendigim an birakmayi dusunuyorum herhangi bi sorun olurmu kafama takildi
Yeşil çayı çok içmek zararlı bunu ben bir yerde okumuştum..kiraz sapı çayınıda görümcem hep içiyor değişen bir şey yok..en güzeli yemeği azaltmak ekmek un..kendi annemden biliyorum neler etdi olmadı..ama 6 sonra yemeği bıraktı ve zayıfladıKizlar bise sorucam
Fazla kilolarim var diyete girdim
Yesil cay , kiraz sapi cayi iciyorum hamile kaldigimi farz edersek ogrendigim an birakmayi dusunuyorum herhangi bi sorun olurmu kafama takildi
Gunde 1 yesil cay 1de kiraz sapi canim fazla icemem zaten pek sevmiyorumYeşil çayı çok içmek zararlı bunu ben bir yerde okumuştum..kiraz sapı çayınıda görümcem hep içiyor değişen bir şey yok..en güzeli yemeği azaltmak ekmek un..kendi annemden biliyorum neler etdi olmadı..ama 6 sonra yemeği bıraktı ve zayıfladı
Aynen öyle valla bütün olay akşam yemeğini aburcuburunu atıştırması ne varsa akşamı kesmekteYeşil çayı çok içmek zararlı bunu ben bir yerde okumuştum..kiraz sapı çayınıda görümcem hep içiyor değişen bir şey yok..en güzeli yemeği azaltmak ekmek un..kendi annemden biliyorum neler etdi olmadı..ama 6 sonra yemeği bıraktı ve zayıfladı
Catlama derken ?Olacak olduktan sonra hiç bir şey engel olmaz ama sen yine de çatlamadan sonra bırak canım bence çünkü kimyasala falan dönüşürse vicdan azabı çekersin kendi kendine yeşl çay o kadar değil ama kiraz sapını yumurtlamadan sonra bırak ödem söktürücü olduğundan
İyi hatırlattın ben de kayısı çayımı içeyim bari hazır adetken
O zaman bşraz sanırla rahat verirsin ama kiraz dağını her gün içme bağırsak tembelliği yapıyor böyle çaylar kendimden biliyorum her yolu denemiş biri olarakGunde 1 yesil cay 1de kiraz sapi canim fazla icemem zaten pek sevmiyorum
Dedigin gibi 6dan sonra yemegi kestim, abur cuburu biraktim
Yok 1 yeşil çayla bir şey olmaz..aynen 6 sonra yemeği kes..yemeğini ekmeksiz ye..6 sonra acıkırsan yoqurt elma ye..inan sonra alışacaksın..mesela annem şimdi tatlı yese bile kilo almıyor tabi aşırı şekilde diğil..Gunde 1 yesil cay 1de kiraz sapi canim fazla icemem zaten pek sevmiyorum
Dedigin gibi 6dan sonra yemegi kestim, abur cuburu biraktim
YumurtlamaCatlama derken ?
Yanlis anlamayin boyle sorunca tuhaf geliyo ama kullanilan bazi turkce terimlere pek hakim degilim ondan
Aksam 1 bardak icim dedim yarimi anca bitirdimO zaman bşraz sanırla rahat verirsin ama kiraz dağını her gün içme bağırsak tembelliği yapıyor böyle çaylar kendimden biliyorum her yolu denemiş biri olarak
Bazen ben de yazdığıma bakmıuorum ben bile anlamıyorum ne yazdığımı yanlış harfler ve hızlı yaxmaktanCatlama derken ?
Yanlis anlamayin boyle sorunca tuhaf geliyo ama kullanilan bazi turkce terimlere pek hakim degilim ondan
Aynen öyle ben mesela kilolu diğilim ama yemekte ekmeyi az yiyerim..Aynen öyle valla bütün olay akşam yemeğini aburcuburunu atıştırması ne varsa akşamı kesmekte
Iste aslinda bunu onceden yapip guzel bi kilo vererek hamile kalmak istiyodum. Nezaman niyetlensem hasta oldum hele en sonki beni 11 gun yataga bagladi. Oyuzden hamile kalana kadar 3 5 ne verirsem karYok 1 yeşil çayla bir şey olmaz..aynen 6 sonra yemeği kes..yemeğini ekmeksiz ye..6 sonra acıkırsan yoqurt elma ye..inan sonra alışacaksın..mesela annem şimdi tatlı yese bile kilo almıyor tabi aşırı şekilde diğil..
Ben de aynı canım kabızlıktan ötürü sabah harici ekmek yemiyorum (Aynen öyle ben mesela kilolu diğilim ama yemekte ekmeyi az yiyerim..
Ha yok ben direk catlatmanin ne anlama geldigini anlayamadim yumurtlama demissin simdi anladim :)Bazen ben de yazdığıma bakmıuorum ben bile anlamıyorum ne yazdığımı yanlış harfler ve hızlı yaxmaktan
Sabır ve iktikrarla oluyor aceleci davranınca ters tepiyor bazen iştah üzerindeIste aslinda bunu onceden yapip guzel bi kilo vererek hamile kalmak istiyodum. Nezaman niyetlensem hasta oldum hele en sonki beni 11 gun yataga bagladi. Oyuzden hamile kalana kadar 3 5 ne verirsem kar