Bi kaç saat değil 5 10 dakika da oldu hatta zatn yoktr dedim bakalm yarn bir daha yapaymYaptıktan bir kaç saat sonra çıkan çizgiye diyorlar canım pembe değilde gri gibi sadece çizginin izi gibi duruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi kaç saat değil 5 10 dakika da oldu hatta zatn yoktr dedim bakalm yarn bir daha yapaymYaptıktan bir kaç saat sonra çıkan çizgiye diyorlar canım pembe değilde gri gibi sadece çizginin izi gibi duruyor
Olsun canım nelere şahit oluyoruz hergün burda kırmızılar gelene kadar umut vardır sonrasında bile varmış hatta ama o da çok nadirdir zaten bizi bulmaz herhalde dimiAh bebeğim nerdeee geçen testi denemek bahanesiyle yaptım kar gibi
5 10 dk da kuruma çizgisi olmaz canım atsana testini diğer tarafa bakalım inşallah vardır hadiBi kaç saat değil 5 10 dakika da oldu hatta zatn yoktr dedim bakalm yarn bir daha yapaym
Bende dedim acaba yumurtan çatladı mı naptın vallahi bende böyleyim ya içinden hiç gelmiyor hepimiz aynı mooda döndük demekkiGeçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah bende senin gibiyim bu ay içimden hiç bir şey gelmiyor ovülasyon yapardım yapmıyorum saldım gitti ya sıkıldım takip etmekten yok pik mik çatlama valla 2-3 günde bir ilişki yaparım kısmetse olursa olur ya bıktım çiş takip etmekten bu ay öyle saldım gitti olacağı varsa oluyor zaten sen takip edincede olmuyor
Cok gecmis olsunİnfluenza kibar adı. Öğretmenim kapalı ortamda 6 saat sınıfta çocuklarla iç içeyim. Bir tanesi hapşırsa yeter. Öyle yani
Daha olduğunu düşünmüyorum gelir ama 5-6 gün içinde olur benim artık sık ilişki ama cidden sıkıldım bi gün dolu bir gün boş yapacağım olursa olur zaten olursa da süpriz olur :)Bende dedim acaba yumurtan çatladı mı naptın vallahi bende böyleyim ya içinden hiç gelmiyor hepimiz aynı mooda döndük demekki
Bendede insan bunalıyor ya benimde boğazlarım ağrıyor hasta grubuna bende kstılıyorum galiba yavaştanDaha olduğunu düşünmüyorum gelir ama 5-6 gün içinde olur benim artık sık ilişki ama cidden sıkıldım bi gün dolu bir gün boş yapacağım olursa olur zaten olursa da süpriz olur :)
Kasım aralıkta 8 hafta boyunca öksürdüm geçmek bilmedi öksürükten ciğerlerim çıktı çok zor ben yaşadım yeni yeni iyiyimBendede insan bunalıyor ya benimde boğazlarım ağrıyor hasta grubuna bende kstılıyorum galiba yavaştan
Ah çok güldüm canım ya alemsinOlsun canım nelere şahit oluyoruz hergün burda kırmızılar gelene kadar umut vardır sonrasında bile varmış hatta ama o da çok nadirdir zaten bizi bulmaz herhalde dimi
Şubat ayınde neden hepimize bir bikkinlik gelmişKasım aralıkta 8 hafta boyunca öksürdüm geçmek bilmedi öksürükten ciğerlerim çıktı çok zor ben yaşadım yeni yeni iyiyim
Yeni yıl yeni enerji falan diyorduk ta şubata ne diycezŞubat ayınde neden hepimize bir bikkinlik gelmiş
Ben normalde de sürekli yapılan şeyden çok soğurum normal iştede evde de her şeyde ondan çok sıkıldım takipten saldım artık nasipte varsa zaten olurŞubat ayınde neden hepimize bir bikkinlik gelmiş
Havalarında bence etkisi var karamsarlığımızda nisan mayısta bir enerji gelir de biz oralarda inşallah gebe oluruz olmazsak ta sağlık olsun yani aynen öyle nasibimizde varsa eninde sonunda gelecek inşallah çok bekletmezBen normalde de sürekli yapılan şeyden çok soğurum normal iştede evde de her şeyde ondan çok sıkıldım takipten saldım artık nasipte varsa zaten olur
Amin canım amin inşallah zaten eşim şehir dışına çıktı inş yumurtlama olana kadar gelirHavalarında bence etkisi var karamsarlığımızda nisan mayısta bir enerji gelir de biz oralarda inşallah gebe oluruz olmazsak ta sağlık olsun yani aynen öyle nasibimizde varsa eninde sonunda gelecek inşallah çok bekletmez
Yine nasip işte canım varsa bu ay illa denk gelirAmin canım amin inşallah zaten eşim şehir dışına çıktı inş yumurtlama olana kadar gelir
Duphaston u kullanımdım 2 ay. adetimi düzenlesin diye vermişti doktor işe de yaradı 10gün kullandım 12.gün de regl olmuştum.diğer ay da devam etmek istersen 15 gün ara ver tekrar başla demişti doktor.Kızlar merhaba benimde bat tarihi değişecek 13 gündür az az kanamam var dün doktora gittim hafif bir enfeksiyon varmış ve hafif yumurta tembelliği dedi biretal duphaston ve gynoflor vajinal tablet verdi bunları 10 gün kullanıcam galiba duphaston bittikten sonra tekrar adet olunuyor ona göre bat güncellerim. Birde bu ilaçları kullanan oldu mu ?
Engelleme değilde ödem söktürücü özelliğinden ötürü tutunma engelleyebilir o yüzden yumurtlamadan sonra bırakmak gerekirBen de bu ay ovülasyon testine ek olarak ateş ölçümünü de takip etmeyi düşünüyorum. Aklımda soğan kürünü uygulamak da var ama adeti getiriyorsa soğan kürü gebeliği engellemez mi daha çok. O kısım kafamı karıştırıyor