- 16 Kasım 2022
- 496
- 1.227
- 26
Amin dilerim mucizelerimiz bize tez vakitte sağlıkla gelir❤bende dogum gunumuz subat ona olur belkı dıyordum ama bu ay daha takıbe baslamadım bıle baslamamama ragmen akıntım geldı bıle bugun soklardayım
Ben biter bitmez başladıminşallah faydasını görürürz ne zaman içiliyor adet bitince falanmı farkediyor mu
Sagolasn bende deneyeyim bakalmBen biter bitmez başladım
ısten gıdınce hemen lh yapcam bakayım ne cıkcakAmin dilerim mucizelerimiz bize tez vakitte sağlıkla gelir❤Sen ve @fnd_50ve diğer bu topikteki tüm isteyenler hamile oluruz amin çok amin
Üroloji doktorumuz kendisi de konuştu zaten covidden sonra çok sık aldığımız şikayet dedi zatenAllah allah cok ılgınc canım ya o kadar etkılıyormuymus?eşin kullanmısmıydı devletın verdıgı çoklu ilaçları? O kadar etkı edermıymıs doktor ne dedı?zaten covıd gecırmeyen mı kaldı o zaman herkesın dr a gtmesı lazım
Ben bu ay domuz gribinden çok etkilendim yumurtam geç çatladı biliyorsun akıntım sürekli oldu ama diğer dönemlerdeki gibi olmadı farklılık vardı aslında bu ay tutmaması çok normal vira çok etkiledi beni çünkü. Kanka senin döngün kısa sürüyor bence bu günleri mutlaka değerlendirir iki güne çatlar diye tahmin ediyorum
valla bugun olursa bıdaha cuma fln anca ustunede dusemem cok oda hasta banyo yaptıkca daha cok hasta olurum dıye soylenır dururBen bu ay domuz gribinden çok etkilendim yumurtam geç çatladı biliyorsun akıntım sürekli oldu ama diğer dönemlerdeki gibi olmadı farklılık vardı aslında bu ay tutmaması çok normal vira çok etkiledi beni çünkü. Kanka senin döngün kısa sürüyor bence bu günleri mutlaka değerlendirir iki güne çatlar diye tahmin ediyorum
olcecegım kuzum mutlakaYarın olcsene ateşini.
Canım tesadüfen gördüm etiketlemişsin ama yanına bitişik yazınca bildirim gelmemiş etiket yanlış olmuş inşallah Rabbim hayırla nasip eder bebişlerimiziAmin dilerim mucizelerimiz bize tez vakitte sağlıkla gelir❤Sen ve @fnd_50ve diğer bu topikteki tüm isteyenler hamile oluruz amin çok amin
Hayorlısı olsun o zaman kanka ne diyelimvalla bugun olursa bıdaha cuma fln anca ustunede dusemem cok oda hasta banyo yaptıkca daha cok hasta olurum dıye soylenır durur
saldım zaten bu ay harbıden gıdecek dıye de cok sapmıyorum bakarım ıyı gıbı olursa bır durtuklerım bakalım nasıpHayorlısı olsun o zaman kanka ne diyelim
bu ay o aydır ınsaalllahh amın :)Hellooo ben geldimmm. Femara başladım 2. Gündeyim 5. Gün doktora gidicem bakılacak ne durumdayım. Bu ay inşallah hepimiz hamişiz
Bende diyorum başka Şubat'ta mi var, bu Şubat kaç çekiyorduKız anaaaa ben şubata yorum yapmışım ya nerde bu şubat diyordum beni de alın aranıza ateş düştü bugün yarın adet gelir
Yeni ay yeni umut. Şubat taymmmmmm
Tabloya 16 Ocak sat yazalım bata belli olunca yazarım canımsevayd
O zaman bu ay tutacak bak Funda dediydi dersinsaldım zaten bu ay harbıden gıdecek dıye de cok sapmıyorum bakarım ıyı gıbı olursa bır durtuklerım bakalım nasıp
Hiç sorma ben ocaktan çıkamadığım için Ocak atına yorum yazıyorum sanıyorum hepBende diyorum başka Şubat'ta mi var, bu Şubat kaç çekiyordu
Paşamiz kurutsun iyice saçlarınivalla bugun olursa bıdaha cuma fln anca ustunede dusemem cok oda hasta banyo yaptıkca daha cok hasta olurum dıye soylenır durur