- 15 Temmuz 2015
- 18.698
- 31.196
Bugun akıntım gelmıs baya bıldıgın uzayan yogunCanim 2 günü toparlanır siniz, değerlendirin mutlaka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun akıntım gelmıs baya bıldıgın uzayan yogunCanim 2 günü toparlanır siniz, değerlendirin mutlaka.
Doktor kontrolundekukkanıyorsan baksıncanım mutlaka bazı bünyelerde kıst yapabılıyorKızlar klomende bugün 4. Günüm akşamları 2 tane içiyorum henüz içmedim. Aşırı yanmam ve kramp ağrı tuhaf şeyler var hem sağda hem solda bazen tek taraflı bazen aynı anda bu ilaç ise yarıyor demek mi agridikca mutlu oluyorum öyle olduğunu düşünerek ama baya acı çekiyorum
Allah allah cok ılgınc canım ya o kadar etkılıyormuymus?eşin kullanmısmıydı devletın verdıgı çoklu ilaçları? O kadar etkı edermıymıs doktor ne dedı?zaten covıd gecırmeyen mı kaldı o zaman herkesın dr a gtmesı lazımCanım biz pandemiden önce hiç sıkıntı yoktu sonra covidden sonra tekrar bakalım denildi ilk 9 milyon çıktı temmuz ayında morfoloji %1 çıktı biz şok olduk 3 ay arı sütü bal polen (Keçi boynuzu pekmezi organik siyah üzüm çekirdeği öğütülmüş fındık ceviz hepsini birden macun yaptım bir kaşık yiyor) Kasım 16da tekrar yapıldı 25 milyon geldi morfoloji de %3 geldi.Şimdi bunlara ek olarak 2 aydır da Maxigo kullanmaya başladık şimdi aşılama da bakicaz bakalım neler oldu
Doktor kontrolundekukkanıyorsan baksıncanım mutlaka bazı bünyelerde kıst yapabılıyor
Herkeste etkisi farklı canim.Kızlar klomende bugün 4. Günüm akşamları 2 tane içiyorum henüz içmedim. Aşırı yanmam ve kramp ağrı tuhaf şeyler var hem sağda hem solda bazen tek taraflı bazen aynı anda bu ilaç ise yarıyor demek mi agridikca mutlu oluyorum öyle olduğunu düşünerek ama baya acı çekiyorum
O zaman 2 güne yani tam yunurtlama tam zamanında olacakBugun akıntım gelmıs baya bıldıgın uzayan yogun
Erken yumurtluyorsun artık heralde senle aynıyız benim 9 gün ama ben 14. Gün gıbı oluyor şanslısın vallafnd_50 uzayan yumurta akı akıntım onlıne en yogunundan
Geliyor gelmekte olanfnd_50 uzayan yumurta akı akıntım onlıne en yogunundan
Canım amh düşüklüğüne yani yumurtalık rezervinin kalitesini artırıyor. Bende enfeksiyon vardı onun içinde faydalı herkese iyi gelirmi oda meçhul canım bende ilk kez yapıyirum burdaki arkadaşlar biliyor iki kızım doğal kendiliğinden oldu düşük yaptım 11 ay pldu her şeyi deniyorum soğan ve incir birde çatlasın diye havuç suyu taze onu içiyorum hakkımızda hayırlısı olsun mucizeler beklenmedik anda gelir inşallah faydasını gőrürüz❤❤Bu soğan suyunu ve inciri kimler kullanabiliyor yani adeti düzensiz flan olanlar mı neye iyi geliyor
27 ocak evlilik yıl dönümümüz buay olmadı öbür ay inşallah hepimiz sağlıkla mucizelerimize kavuşuruz❤❤Ben de dün çok ufak leke gördüm sabah aktif kanamaya döndü zaten umudum yoktu ama buay hep kesıklarımın ağrıması içimde belki de diye şüpheye düşürmüştü. Bu ay eşim bekleyelim diyor test için dün moralimi bozdu dün evlilik yıldönümümüzdü bide bir umut gebelik haberim de olur belki diyordum ama elimde patladı gene . Allah yüzümüze baksın isyan etmeden bir an önce nasip etsin inşalllah
inşallah faydasını görürürz ne zaman içiliyor adet bitince falanmı farkediyor muCanım amh düşüklüğüne yani yumurtalık rezervinin kalitesini artırıyor. Bende enfeksiyon vardı onun içinde faydalı herkese iyi gelirmi oda meçhul canım bende ilk kez yapıyirum burdaki arkadaşlar biliyor iki kızım doğal kendiliğinden oldu düşük yaptım 11 ay pldu her şeyi deniyorum soğan ve incir birde çatlasın diye havuç suyu taze onu içiyorum hakkımızda hayırlısı olsun mucizeler beklenmedik anda gelir inşallah faydasını gőrürüz❤❤
bende oglumda kullanmıstım mıınık mınık kıstler olmus demıstı doktor benım cok agrımıstı kasıgım o zaman hamılede kalmıstım ama sonra gıttıler , bu seferkınde ıkı ay kullandım ne bebk ne kıst olmadı D: benım uzayan akıntım geldı baya bı bıldıgınKontrolüm cumartesi canım. İşten izin alamam maalesef son 2 gün 4 ilacım kaldı zaten gerisi nasip artık ctesi ultrasonda bakar. Umarım kist olmaz. Olursa da regl ile atiliyormus sanırım. Sen ne durumdasin
sansmı bılemedım kalıtesız oluyor bence gecen ay 10.11 cıvarı oldu eve gıdınce bı ovulasyon yapıp bakacagım vallaErken yumurtluyorsun artık heralde senle aynıyız benim 9 gün ama ben 14. Gün gıbı oluyor şanslısın valla
bende dogum gunumuz subat ona olur belkı dıyordum ama bu ay daha takıbe baslamadım bıle baslamamama ragmen akıntım geldı bıle bugun soklardayım27 ocak evlilik yıl dönümümüz buay olmadı öbür ay inşallah hepimiz sağlıkla mucizelerimize kavuşuruz❤❤
O zaman ver coşkuyu kankaaafnd_50 uzayan yumurta akı akıntım onlıne en yogunundan
11 gündür tık yok bızde adet bıtelı uc gun oldu hala tık yokO zaman ver coşkuyu kankaaa
Senin lekelenme başladı mı ?O zaman ver coşkuyu kankaaa
Yok daha cano sancım olur gibi oldu okulda Şuan bir şey yok ama yakın benceSenin lekelenme başladı mı ?