- 7 Kasım 2022
- 3.133
- 5.792
)) nasıl denk gelmiş gerçekten keçi boynuzu pekmezi çok işe yaramıyormuş canım yine pekmez gibi olan özü daha etkiliymiş bide saraçoğlu nunda söylediği kürü yapıyorum keçiboynuzunu kaynatıp o suyu içiriyorum yani . E vitaminini erkek infertilitesinde okudum bazılarının doktorları önermiş araştırdım ben de etkiliymiş onuda ekledim listeye)) bide geçen sene bahçeciye başvurup yarım bıraktığım tüp bebekteki doktor maxigo maxijino eş paketi takviyesi vermişti onu kullanıuoruz akşamkarı da arada beraber kabak çwkirdeği çitliyoruz domateste çok iyimiş içindeki likopenden dolayı. Aklıma gelenler bunlar . Burda çopu arkadaş mfk nın eş paketini kullanıyor. Erkek infertilitesinde de erkek için çoğunlukla proxeed in iyi olduğunu söylemişler
Kuzum 19 sene önce ameliyattan sonra sperm testi vermiş bir sıkıntısı yokmuş bir de şaka gibi birsey oldu ben bilmiyordum ameliyatını kim yaptı kendime Dr dan randevu alırken ona da prof bir hocadan randevu aldım ozelde o kişi çıktı ameliyatı yapan :) d vit keçiboynuz pekmez fındık esimde kullaniyor. Eş takviyesi ne canım? E vit kullanmiyor