- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.678
O mesajı okuyunca Funda’yı tanısa ateş gurusu olduğunu bilirdi diye geçirdim içimdenAteş takibi yapıyorum canım ben de ateşin kitabını yazarım :) akıntım başladı bir iki güne çatlar eminim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O mesajı okuyunca Funda’yı tanısa ateş gurusu olduğunu bilirdi diye geçirdim içimdenAteş takibi yapıyorum canım ben de ateşin kitabını yazarım :) akıntım başladı bir iki güne çatlar eminim
Arıyorum tabıııı kuzum freely dıye bı marka ıcınden bu cıktıOoo demek ki doğruymuş ay maşaAllah daha da koyulaşmış testin.
Sende bahane arıyormuşun test yapmaya
Ay anca girdim şimdi okudukça yazıyorum dilim pabuç kadar herkese yazasım geliyorKız senın ıcın foto attım sen harıc herkes yazdı bı sen yazmadın
Ayy İn şa Allah kuzum görekE bunda da var çizgi İnşAllah pembe çizgi de görürüz
İlişki sıklığı mı Papatyamavisscanımmm hamilelik belirtilerin nelerdi bi de ilişki sıklığın nasıldı ben ilişki sıklığını çözmeye çalıştığım için tavsiyelerini almak isterim
İyi o zaman canım yaYok yok, aslında normali 1 gün zaten. Ancak bazılarında geç çatlama olduğu için pik uzun sürüyor. O kişilerin de bolca havuç yemesi lazım eheheh
Görümce görümce görmeyim ömrümce İn şa Allah gördüğü gibi olurYaa kızlar görümcem rüyasında beni hamile görmüş bebiş istediğimizi bilmiyor
Dene dene tescillendiOvulasyonla hamilelik öğrenenler varmış denesem mi diye düşünüyorum
Pik olmuş Bol değerlendirmelerSagol canim cok yogun oldu diyemem acikcasi sadece pecetede gördüm, ic camasirimda da gordum islaklik afedersin kacirmisim gibi kucuk. Ben de ovu yapiyorum acikcasi ondan da dikkat ettim az once yine ovu yaptim yorumlarinizi merak ediyorum
Sabahtan tekrar gebelik testi yapicam varsa daha da belirgin olur ztnAy evettt acaba koyulasacakmı
Hadi inşallah canımSabahtan tekrar gebelik testi yapicam varsa daha da belirgin olur ztn
Hiçbir şey yapmadan mobilyacıyı ara canım onun tavsiyesini uygula geçmezse değişim talep et Garanti kapsamından çıkmaması için ekstra bir şey yapma.sevayd cok bereketlı bır topıc olcak bu ayy bellııı
yaa kuzular sıze bısey sorcam bı yatak almıstm bazalı baslıklı,cunartesı geldı ama koku gıtmedı bı degısık kokuyor başlıgı ozellıkle,havalandırdım o kadar.bellonadan almıstım ne yapmak gerekır bormalmı yenı alınan mobılyanın boyle kokması
Degerlendirecez kaçırmamBugünü mutlaka değerlendirmelisiniz mutlaka ne yap ne et
Teşekkür ederim ben de tam ne olduhunu bilmiyorum ondan sordumEvet evet bugünü değerlendirmelisiniz. Çatladıktan sonra iş işten geçmiş oluyor maalesef.
Rabbim sağlıkla nasip etsin İnşAllah canım Sevincini doya doya yaşayacağın hamileliğinde çok yakın eminimSağol canım biraz erken sevindim sabah çok yoğun bir kanama ile hastaneye gittim tansiyonum bile yerlerdeydi kanamadan dolayı . Düşük başlamış müdahale edilmeyecek kadar küçük dendi hap verildi kanama ile beraber düşcekmiş . Rabbimin imtihanı inşallah daha sağlıkla şekilde nasip olur yeniden . Bende değerim yükselir diye bekliyordum büyük ihtimalle kimyasal gebelikti sonlandı..
Evet canım komik ama soruyorum. ilk gebelik öğrenmem gereken çook şey oluyor böylelikle kaygılarım ortadan kalkıyor.İlişki sıklığı mı Papatyamaviss