Canım sağol buraya gelecek herkese hayırlı olsun inşallahHayırlı olsun ugurlu gelsın canım sana bu topıcateşimin iki üç gundur 35 lerde gezmesı bugun canımı sıktı ya.hıpotermı gecırcem heralde havanın ve evın anıden ısısının dusmesı etkılı oldu dıye dusunuyorm sen ne dıyorsun canm bu duruma
Ölçtüm ölçtüm bebegm iş yerındekı ölçerle yıne 35.30Canım sağol buraya gelecek herkese hayırlı olsun inşallahya evet ocak ta da dikkatimi çekti tam yazacaktım hatta buraya denk geldi , düşük değil mi senin ısın başka ateş ölçer mi denesen acaba okuldan bile kalan bilgi hep vücut ısısı ortalama 36,5 tur diye.bir hastalık olacağını zannetmiyorum ama ya yapısal bişeydir bünye farkıdır ya da ateş ölçerinde sıkıntı vardır canım diye tahmin ediyorum
Denk gelirsen eczaneye rast gele ya da sağlık ocağının önünden geçecek olursanfalan başka bi ateş ölçerde de dene bence
Alla alla Peki çok üşüyor musun normalde kilo yağ oranında falan sıkıntı var mı
Netten baktım sen de bakmışsındır illa 36 37,2 arası normal kabul edilir diyor 35 in altına hipotermi diyor zaten o da aşırı soğuğa maruz kalırsan oluyor ya da soğukta hareket yetersizliği ince giyinmek falan
Bence bünyedendir ama sen gene de içinin rahatlaması için müsait bir zamanında istersen dahiliye ye görün normalmiyim diyebide zencefille vücut ısısı arttırılabilir yazıyordu bir yerde de
valla tırstım bendeAlla alla Peki çok üşüyor musun normalde kilo yağ oranında falan sıkıntı var mı
Netten baktım sen de bakmışsındır illa 36 37,2 arası normal kabul edilir diyor 35 in altına hipotermi diyor zaten o da aşırı soğuğa maruz kalırsan oluyor ya da soğukta hareket yetersizliği ince giyinmek falan
Bence bünyedendir ama sen gene de içinin rahatlaması için müsait bir zamanında istersen dahiliye ye görün normalmiyim diyebide zencefille vücut ısısı arttırılabilir yazıyordu bir yerde de
dahılıyecıye dıyomusum ben her sabah atesımı ölçüyorum 35.30 cıkmaya basladı neyım var
iş yerındekılere bı deney yapıyorum dedım
dahılıyecıye dıyomusum ben her sabah atesımı ölçüyorum 35.30 cıkmaya basladı neyım vardahiliyeci: neden ruh hastasımısınız nıye hergun ates ölçüyorsunuz
Geeçekten miiş yerındekılere bı deney yapıyorum dedımDD yaa cok komıktııı elımde ates ölçer mılletın atesını olcuyorum hahahahha
Benide eklermisin canim bat 23 subat, bu ay olmadim dahada var zaten ilac kullaniyorum diye olmazda zaten simdiden o bur aya yazdiriyim bari
Bu ay farklı bişey deneyecek olan var mı kızlar. Ben mesela inofolic combi kullanıyordum günde bir tane ara vermiştim. Şimdi günde 2 tane kullanacağım 1 sabah 1 akşam. Ovülasyon testi yapıyorum bide
Benimde hiç kahvaltı alışkanlığım yok onu bi düzene sokmam gerekAteş takibi yapıyordum ama dil altı değildi şimdi dilalti için yeni bir tane sipariş verdim. Ovulasyon testi deneyeceğim ilk defa, innovita aldım. Geçen ay folidoce kullanıyordum folik asit için yine ondan devam ederim sanırım. Bir de sabah kahvaltılarinda avokado yiyorum, çayı da açık iciyorum, çok içmiyorum
Yeni ay yeni umut canım
Ben de çörek otunu bu ay tekrar yapacağımBu ay farklı bişey deneyecek olan var mı kızlar. Ben mesela inofolic combi kullanıyordum günde bir tane ara vermiştim. Şimdi günde 2 tane kullanacağım 1 sabah 1 akşam. Ovülasyon testi yapıyorum bide
Tamam canım hayırlısı olsun hadi ekliyorumBenide eklermisin canim bat 23 subat, bu ay olmadim dahada var zaten ilac kullaniyorum diye olmazda zaten simdiden o bur aya yazdiriyim bari
Tamam canım ekliyorum
İnşallah canım ya ne güzel denk gelmiş totemin tutar inşallah hayırlısıylaBende geldimmm Ocaktan Şubata geçiş yaptımUmarım hayırlı olur bu ayın bi özelliğide benim için totem yaptım kendi kendime bundann 6 yil kadar once kızıma hamileykende çok iyi hatırlıyorum 4 ocakti son adet tarihim tesadüf mü artık bilmiyorum şimdide öyle olur umarım bakalım hayırlısı Sat 4 ocak Bat 3 şubat sevayd