- 24 Aralık 2015
- 370
- 276
- 34
Inşallah canım inşallah bu ay herkese uğur getirsin hepimiz hamiş olalimmİnşallah canım ya ne güzel denk gelmiş totemin tutar inşallah hayırlısıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canım inşallah bu ay herkese uğur getirsin hepimiz hamiş olalimmİnşallah canım ya ne güzel denk gelmiş totemin tutar inşallah hayırlısıyla
Kahvaltı konusunu hiç aksatmam bebek düşünmeden önce de böyle peynir zeytin yumurta domates salatalık falan hepsinden yerim sadece çayı açık içmeye başladım onu değiştirdim kahvalti konusunda, bence düzene sokmayı deneyin çünkü bebiş gelince mecbur artık düzenli sağlıklı beslenme moduna geçmek lazım şimdiden alışkanlık olur en azından :)Benimde hiç kahvaltı alışkanlığım yok onu bi düzene sokmam gerek
Evet biraz zorlamam lazım kendimiKahvaltı konusunu hiç aksatmam bebek düşünmeden önce de böyle peynir zeytin yumurta domates salatalık falan hepsinden yerim sadece çayı açık içmeye başladım onu değiştirdim kahvalti konusunda, bence düzene sokmayı deneyin çünkü bebiş gelince mecbur artık düzenli sağlıklı beslenme moduna geçmek lazım şimdiden alışkanlık olur en azından :)
Tamam canım bozma moralini inşallah en güzel en hayırlı zamanda bulacak seni bebeğin hatta inşallah oğlun ve inşallah bu ay olursevayd benide eklermisin canım sat 4 ocak bat 1 şubat canım hepimiz hamiş oluruz sağlıkla kucağımıza alırız❤
Ay çok mutluyum şu an teşekkür ederim canım Allah gönlümüze göre hayırlısını versin rabbimTamam canım bozma moralini inşallah en güzel en hayırlı zamanda bulacak seni bebeğin hatta inşallah oğlun ve inşallah bu ay olur
Düzeltiyorum canım hadi hayırlısıyla olur inşallah bu ay hepimiz içinsevayd canım bat 2 değil 1 şubat
Aynen bunu bende çok merak ediyorum muz duydum keçi boynuzu özü pekmezi duydum başka şeyler var mi acaba bilgileri depolamak lazım bi daha ki ay içinKızlar eş için bildiğimiz uyguladığımız şeyleri de söyleyelim birbirimize
Çörek otu nasıl yapılıyor canım nasıl bi faydası varmış anlatirmisin rica etsemBen de çörek otunu bu ay tekrar yapacağım
Keçi boynuzu kürü de yapıyorum ben kabak çekirdeği hem bize hem onlara iyiAynen bunu bende çok merak ediyorum muz duydum keçi boynuzu özü pekmezi duydum başka şeyler var mi acaba bilgileri depolamak lazım bi daha ki ay için
Yumurtalıklara adet düzenine iyi geliyor diye biliyorum canım saraçoğlunun kürlerinden biri ölçüsüde var yazıyor her yerde ama ben kafama göre yapıyorum ölçüsünü bal+çörek otu+tarçınÇörek otu nasıl yapılıyor canım nasıl bi faydası varmış anlatirmisin rica etsem
Amin inşallah ❤❤Düzeltiyorum canım hadi hayırlısıyla olur inşallah bu ay hepimiz için
Bende soğan kürünü yapıcam inşallah faydalı olur yarın reglinin son günü bakalım hayırlısı olsun hepimiz hamiş oluruz❤❤Yumurtalıklara adet düzenine iyi geliyor diye biliyorum canım saraçoğlunun kürlerinden biri ölçüsüde var yazıyor her yerde ama ben kafama göre yapıyorum ölçüsünü bal+çörek otu+tarçın
çörek otu ya çiğnenecek ya da öğtülerem eklenecek erkeklere de iyi geliyormuş çörek otu ama benimkine hiç bir güç yediremez onu
Ben de yaptım onu kist çıkınca adetimi söksün kisti düşürsün diye etkisi oldu mu bilmiyorum ama düştü çok şükür her şeye iyi geliyormuş soğan kürüBende soğan kürünü yapıcam inşallah faydalı olur yarın reglinin son günü bakalım hayırlısı olsun hepimiz hamiş oluruz❤❤
Evet baktım internetten cnm ama bi sürü tarif var hangi ölçü ile hangi günler yenecek kafam karıştı vallahi billahi deYumurtalıklara adet düzenine iyi geliyor diye biliyorum canım saraçoğlunun kürlerinden biri ölçüsüde var yazıyor her yerde ama ben kafama göre yapıyorum ölçüsünü bal+çörek otu+tarçın
çörek otu ya çiğnenecek ya da öğtülerem eklenecek erkeklere de iyi geliyormuş çörek otu ama benimkine hiç bir güç yediremez onu
Benimde sağ yumurtaligimda kist görmüştü doktor çok minik önemsiz bi kist demişti ama bu ay aşırı kanamam var ve pihtili geliyor acaba kist mi sökülüyor ki adetle yok olabiliyor kistler demi kist düştüğünü nasıl anlarız kiBen de yaptım onu kist çıkınca adetimi söksün kisti düşürsün diye etkisi oldu mu bilmiyorum ama düştü çok şükür her şeye iyi geliyormuş soğan kürü
Bu canım bakEvet baktım internetten cnm ama bi sürü tarif var hangi ölçü ile hangi günler yenecek kafam karıştı vallahi billahi de
Bunu bi doktor sitesinden aldım saraçoğlu 12 bal 6 şarda diğerleri diyordu sankiBu canım bak