- 26 Aralık 2015
- 11.554
- 18.553
- 34
Ya dün gece ilişki oldu bugün olur mu bilemiyorum. Ayyy heyecanlandımBence çok yakın yumurtlama olmak üzere akşam bile olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya dün gece ilişki oldu bugün olur mu bilemiyorum. Ayyy heyecanlandımBence çok yakın yumurtlama olmak üzere akşam bile olabilir
Evet bebeğim pik oldu olacak yaniAma çok yakın aşkım dimi çünkü bayağı artıyor koyuluğu
Çok az kalmış canım yarın kesin olur gibiYa kızlar bir bakin lütfen saat 16:29 gibi bir daha yaptım ovu testi. En son iki saat önce kupayla yeşil çay içmiştim ona rağmen çok daha koyu çıktı şimdi bu pozitif mi demek acaba bilemiyorum anlayanlar yardımcı olursa sevinirim bir de dün gece olmuştu ilişki bugün olmalı mı acaba ? Bu arada bugün olsa bile anca gece 2-3 gibi olur ilişki oğluş geç uyuyor Papatyamaviss bebekheyecani
sen bı o cısını tut bı bucuk saat sıvısız tekrar yap bakalım kankamYa dün gece ilişki oldu bugün olur mu bilemiyorum. Ayyy heyecanlandım
Ay inşallah canımÇok az kalmış canım yarın kesin olur gibi
Öyle yapıcam çok teşekkür ederim bence yumurtlama günlerinin önemini anlaması lazım. O akışına bırakalım diyor bende biraz akış biraz o günlere önem verelim diyorum ama çok teşekkür ederim tavsiyeni dikkate alacağım.Bence yumurtlama günlerinin önemini bilmiyor olabilir. Bunu anlatıp enerji verici besinlerle desteklerseniz daha istekli olacaktır. Her gün bir avuç kabak çekirdeği fındık pekmez vs..
Benim bugün 21.gün ama 9. Ve 10. Gün akıntım olmuştu 10.gun değerlendirdik sadece eşim şehir dışında idi . Yarın gelecek acaba yapsam mı diye düşündümCanım adetin başladığı günden sonra 5. gün başlıyorum ben normalde yapmaya.
O zaman bu akşam bir bakayim benim çok düzensiz adetim hapı bıraktığım ay 41. Gün oldu çünküBen adet bitince başlıyorum bazen erken yumurtlama gördüğüm için ama bana göre akşam daha iyi çünkü zaten öğlen değerlendiremem
Çok sağ ol kuzumEvet bebeğim pik oldu olacak yani
Tamam kankacımsen bı o cısını tut bı bucuk saat sıvısız tekrar yap bakalım kankam
Dün test attım ve silik ama güvenemedim.Sen hamile değil miydin Dün test atmamış mıydın ?
Çok haklısın canım olursa herşekilde olur zaten. haftasonları bizimde öyle o keyifle kendisi istiyor. Sadece istemiyor mu acaba diye bi acabaya düşmüştüm ama onuda konuşarak hallettik. Hakkımızda herşeyin hayırlısı bu ay bakalım umarım güzek haberler alırızCanım spermle ereksıyon arasında çok bı baglantı yok.gayet saglıklı olabılır ayrıca verecegın takvıyenınde malesef cok baglantısı yok(kullandıgın vıtamınler veya yıyecekler spermler ıcın faydalı)hersey kafada yani.yorgunluk çok etkılı emın ol,bız evdeyken tatılken fln sureklı olur ama iş yogunlugu cok etkılıyor malesef.kafanı takma ıkı gunde bır az degıl merak etme.nacızane tavsıyem bunun ıcın tartısma sonra kafasında ıyıce zorlasır bebek ıcın ılıskı.zamanla hersey duzelır
Zaten yok çıkmadı erken gebelikte de, hayırlısı olsun25 betadan itibaren silik gösteriyor diye biliyorum
Evet, maalesef bu ayda olmadıCnm ben innovita test yapmıştım gecen ay sabah
Çok aşırı silik çizgi vardı
Hemn gttım kan verdım ve 4,18 idi
5 bile değildi
Bnce beta 10 olunca bile gösterıyor
Hadi inşallah, beklediğin zaman olurmuşBen bu ay sabredicem dedim ve şuan sabır aşamasındayım
Bat yarın
Belirtim yok ama yınede Bi umut
Yarın test alıp
Persembe sabahı yapacağım
Canım gece olmasa bile bence sabah olsun en kötüYa dün gece ilişki oldu bugün olur mu bilemiyorum. Ayyy heyecanlandım
Ben gündüzden mesaj atıyorum gayet davetkar şimdiden kendini hazırlasın diye yoksa her erkekte olabiliyor canım eğer kafasında kuruyorsa çocuk için yapıyorum diye düşünmesin bizde geçen yaz hem sperm testi hem tedavi derken iki kere yaşadık ara verdik takviye başlayınca düzeldi sende keçi boynuzu pekmezi verebilirsin sabah akşam performans için yararlı oluyorBenimde 2 gün pik oldu ilk pik günü değerlendirdik ama 2. pik günü değerlendiremedik 3. Çatlamayı değerlendirmek zorunda kaldık. eşim 2. Pikte gelemedi bu sorunu aşamıyoruz bi türlü. Kendini baskı altında hissediyor herhalde. Bakıyorum burada herkes hergünü değerlendirebiliyor bizde mutlaka bir gün boş oluyor. ( çocuk istemeden önce böyle bir problem yaşamıyorduk) gerçi arka arkaya da balayında deniyorduk o da ayrı. Bu durumu nasıl aşıcaz çok kafaya takıyorum
Maşallah maşallah ne güzel çıkmış vallaVar var erken gebelikte 6 gün önce çıktı
Walla bu ay Braz akışına bıraktımHadi inşallah, beklediğin zaman olurmuş