- 14 Mayıs 2021
- 4.521
- 8.879
Saol bebısmmm ınsallaaaah hepımıııızzzGeçmiş olsun inşallah bir daha sıkıntı çıkarmadan gebelik haberini alırsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol bebısmmm ınsallaaaah hepımıııızzzGeçmiş olsun inşallah bir daha sıkıntı çıkarmadan gebelik haberini alırsin
Hıı tamam canım o zaman gayet güzel yorumlamış (artık beğenmediğimiz için doktor yorumlarını havalar bin beş yüz ))Askım gıttm dr a rontgen cekılemem hamılelık planım var dedım adam muane ettı çürük yok dısardan gozuken ama 20lık dıs sürtüyor yandakıne diş etı cekılmesı olmus yra olmus orası dedı 1 hafta bı takıp edelım hamılelık yoksa bı fılm cekmemız lazım dedımajezıgın gargarasını sıkıyodum onuda sıkma şüphen varsa dedı.tuzlu suyla gargara dedı
Ay inşallah valla bende baya tırsıyordum da yorumlarını okuyunca rahatladim biraz benim devlet hastanesi yapıyor randevu alın Dedi de cesaret edemiyorum korktuğum içinİnşallah iyi geçer ben kendimi çok korkutmuştum
Iyi olur inşallah ben bayaga araştırmistimAy inşallah valla bende baya tırsıyordum da yorumlarını okuyunca rahatladim biraz benim devlet hastanesi yapıyor randevu alın Dedi de cesaret edemiyorum korktuğum için
Endokrin bölümüne gidin ilaç verirşer belkiKızlar tahlil sonuçlarım çıkmış hepsi normal yaziyir da prolaktin referans dışı yazıyor bı bakar mısınız çok mu yüksek nasıl düşürülüyor
İlk çektirdiğim de sağ taraf kapalıydı.Ay süper hadi inşallah açık mi çıktı tupleriniz peki
Hsgyi döngünün hangi günü çektirmiştinİlk çektirdiğim de sağ taraf kapalıydı.
Cevat hocam gel açarız demişti öyle de yaptı.
10. Gün doktoruma gittiğimde 19 mm yumurta vardı sağ tarafta 17. Gün kahverengi akintim geldi bat 3 şubat gözüküyor ama yarın bir test yapacağım, ilk aydan pek umudum yok gerçi..
Bizimde yıllar önceki sonucta volum 1 sperm sayısı 138 milyon aktif 65 ama Hareketsizlik vardı bu volum ne oluyor tam olarak tabu aradan yıllar geçti belki dahada düşmüştürEvet canım volume
Minumum 2 ml olması lazım bizimki de birinde 1 birinde 2 çıkmıştı . Az yani sayıyıda otomatik azaltmış oluyor volume
Sanırım gerek kalmadı gene kahverengi incecik bir akıntı gelmiş. Yarına kırmızılar gelirİlk çektirdiğim de sağ taraf kapalıydı.
10. Gün doktoruma gittiğimde 19 mm yumurta vardı sağ tarafta 17. Gün kahverengi akintim geldi bat 3 şubat gözüküyor ama yarın bir test yapacağım, ilk aydan pek umudum yok gerçi..
Adetin ilk gününden sayıp 8 Veya 9. Gün diyorlar ben 9 da çektirdimHsgyi döngünün hangi günü çektirmiştin
Hiç belli olmaz canım rahim filminden sonra gebe kalan çok olmuş hadi güzel haberlerini bekliyoruzİlk çektirdiğim de sağ taraf kapalıydı.
Yerlesmede olabilir canım kirmizilari görmeden umudunu kesme kaçıncı ayın denemedeSanırım gerek kalmadı gene kahverengi incecik bir akıntı gelmiş. Yarına kırmızılar gelir
Bırıde benım 2021 yılında.hemen cekılır cekılmez hemde.hsg den hıc korkmayın bende hıcbısey cıkmamıstı ama demekkı yolları temızlemıs yanı acıyor galıba ıyıce tuplerı.o yuzden hamılelık kolaylasıyormus ılk 3 ayHiç belli olmaz canım rahim filminden sonra gebe kalan çok olmuş hadi güzel haberlerini bekliyoruz
Kadın doğum doktoru vermiyor mu canım sonuçları ona gosterecegim deEndokrin bölümüne gidin ilaç verirşer belki
Anammmm çok pahalıymışYok nerdee özel. Bi hsg 2500den başlıyor özelde…
Hadi canım şifa olsun inşallah bebişine vesile olsunKızlar bugün gittim doktora banada iğne verdi yarın öğlen yapcaz şifa olsun dualarınızı bekliyorum
Bebiş olmasına engel oluyor dostinex verilir genelde düşer hemen sorun olmazKızlar tahlil sonuçlarım çıkmış hepsi normal yaziyir da prolaktin referans dışı yazıyor bı bakar mısınız çok mu yüksek nasıl düşürülüyor