Sanki adet olucam gibi öyleyim yani.İn şa Allah Allah duamı kabul ederEvet ben ikisinde de görüyorum.
Evet canımSen bu ay aşılama mı yapmıştın aşkım
Ama öyle ağrılar olabiliyor belirti olarak biliyosun. Yarın sabah tekrarla kuzumSanki adet olucam gibi öyleyim yani.İn şa Allah Allah duamı kabul eder
Artık her sabah edicemAma öyle ağrılar olabiliyor belirti olarak biliyosun. Yarın sabah tekrarla kuzum
İnşallah güzel sonuçlar alırsın bebeğim. Kalpten diliyorum.Evet canım
Bakalım 2 ay sonra sperm hareketinde bi değişim olmazsa ben de denerim belki.Evet canım
Amin kuzum..Allah hepimizi sevindirsin 2 sene olucak artıkİnşallah güzel sonuçlar alırsın bebeğim. Kalpten diliyorum.
Kuzum ben hiç yapmak istemiyordum ama gördüm olmuyor..yani çok şey denedim hep anlatdım zaten.Bir bak ben pozitif olucammı sende yapBakalım 2 ay sonra sperm hareketinde bi değişim olmazsa ben de denerim belki.
Tamam bebişimKuzum ben hiç yapmak istemiyordum ama gördüm olmuyor..yani çok şey denedim hep anlatdım zaten.Bir bak ben pozitif olucammı sende yap
Bata çok var canım ayın 9 bat..ama aşılamada bazı kızlar 11 günde bazıları 14 günde belli oluyorTamam bebişiminşallah olursun ne kadar var bata.
Günaydın kızlar.Eşimin inadıyla test yaptım..2 tane yaptım..aşılamanın 11 günü
Kuzum sevinemiyorumki ben valla diyorum acaba iğnenin etkisimi..ağladım bile namazdaAyyyykız var var kaset testtede erken gebeliktede bariz gözüküyor maşallah canım benim sağlıkla ilerler inşallah
Ay kuzum saglıkla buyusun ınsallahhhh cok sevındımGünaydın kızlar.Eşimin inadıyla test yaptım..2 tane yaptım..aşılamanın 11 günü
Kuzu aşılamadan sonraki 11. Gün mü ? İğneyi aşılamadan 36 saat önce vuruyorsun yani bugün çatlatma iğnesinih 12. Günü oluyor iğne etkisi kalmazKuzum sevinemiyorumki ben valla diyorum acaba iğnenin etkisimi..ağladım bile namazda
Canım bariz belirginleşmiş hiç korkmaKızlar korkuyorum
18 iğnem vuruldu 20 aşılama olduKuzu aşılamadan sonraki 11. Gün mü ? İğneyi aşılamadan 36 saat önce vuruyorsun yani bugün çatlatma iğnesinih 12. Günü oluyor iğne etkisi kalmaz
Belirgin olmuş sende benim gibi neden korkuyorsunKızlar korkuyorum
Kuzum sevinemiyorum iğnenin etkisi ola bilir hem çok net göstermiyorAy kuzum saglıkla buyusun ınsallahhhh cok sevındım
Soldakı ıkı gun var arasında sagdakı koyu olan dun altındakı bu sabahCanım bariz belirginleşmiş hiç korkma