- 12 Ocak 2023
- 10
- 12
- 34
Kan vermeden önce gebeliktendir dedim çok heyecanlıydım betamı öğrenince üzüldümÇatlama bı ihtimal 3ü de olabilir gibi geldi ama diğer günleri yorumlayamadimgebelikten ötürü nü diye düşünüyorum ama beta da düşük çıkmış hiçbir şey anlamadım
2 ay önce kan değerlerime baktırdım çok şükür her şey normal dedi doktor, folik asit ve d vitamini kullan düzenli dedi haricinde bir şey yapmadım da. Lh niye yüksek anlamıyorumKan vermeden önce gebeliktendir dedim çok heyecanlıydım betamı öğrenince üzüldüm
Canim pko mu var sende, bir çok yumurta oluşmuş gibi görünüyor.Merhabalar arkadaşlar yaptığım ovulasyon testinden bişey anlamadım. Yorumlar mısınız dün betam 0.100 çıktı Eki Görüntüle 3190659
Burada regl olup da gebelik öğrenen gördük dur hemen pes etmek yokkKan vermeden önce gebeliktendir dedim çok heyecanlıydım betamı öğrenince üzüldüm
Selam cnmBen yumurta kalitesi için 2 kez düzenli incir tükettim.
Folik asit kullandım.
Omepa Q10 killandik balık yağı
Ama kaç aydır gebelik olusmayinca motivasyonumu kaybettim artık. Kullanmıyorum folik asit bile.
9 aydır canim.Selam cnm
Kac aydir gebelik bekliyosun
Senin dusundugun herhangi bi sorun varmi?
İki ay önce doktora gittim bütün tahlillerim ultrasonum temiz dedi doktor canım, ben anlamadım yumurtlama mı nedirCanim pko mu var sende, bir çok yumurta oluşmuş gibi görünüyor.
Bir tüp bebek sayfasında şöyle yazıyor canım. Birde rahim filmi çektirmiş miydinBen yumurta kalitesi için 2 kez düzenli incir tükettim.
Folik asit kullandım.
Omepa Q10 killandik balık yağı
Ama kaç aydır gebelik olusmayinca motivasyonumu kaybettim artık. Kullanmıyorum folik asit bile.
Cnm benimde geçen ay ovu testler ım 9 gün pik kaldıİki ay önce doktora gittim bütün tahlillerim ultrasonum temiz dedi doktor canım, ben anlamadım yumurtlama mı nedir
Canım sanki pkoda böyle oluyordu yada yumurtan çatlayamadıMerhabalar arkadaşlar yaptığım ovulasyon testinden bişey anlamadım. Yorumlar mısınız dün betam 0.100 çıktı Eki Görüntüle 3190659
Benimkiler de pik gibi ben de pco yok doktor baktığında her şey güzel bu ay hamileyim diye gelebilirsin dedi 4 tane yumurtan görünüyor dedi mutlu olmuştum. Stresim yok şükür hatta 16. Gün yumurtlamam görünüyordu aynı gün yumurtlamam olduCnm benimde geçen ay ovu testler ım 9 gün pik kaldı
Bnde de pco var
Ya bi çok yumurtlama oluyor
Yada lh idrardan geç atılıyor, ya, da kiste dönüşüyor çatlamıyor diye düşünürken,
Ne oldugunu tam anlamadan Bn gebe kaldım bu ay ama maalesef kimyasal oldu
Başka bir doktora görünsem iyi olur gibi, pco tahlilde veya ultrasonda görünüyo muCanım sanki pkoda böyle oluyordu yada yumurtan çatlayama
Adet donemin nasil9 aydır canim.
Benim 8 yaşında kızım var.
Yaşta 37
Eşimde bir sorun çıkmadı.
Bende de hormonlarda bir sikinti görünmüyor ama burası ile uzak bir ilçe, doktorlar yumurta takibi felan yapmıyor, 1 kez klomen kullandım sadece.
Allah bagislasin kizini canim9 aydır canim.
Benim 8 yaşında kızım var.
Yaşta 37
Eşimde bir sorun çıkmadı.
Bende de hormonlarda bir sikinti görünmüyor ama burası ile uzak bir ilçe, doktorlar yumurta takibi felan yapmıyor, 1 kez klomen kullandım sadece.
Canim benim bir kızım var 8 yaşında.Bir tüp bebek sayfasında şöyle yazıyor canım. Birde rahim filmi çektirmiş miydin
Adet döngüsünü düzenleyen hormon süreçleri üzerinde olumlu bir etkiye sahip olarak yumurtlamayı teşvik eden birkaç bitki bulunmuştur. Bu bitkilerden üçü;
- Tribulus (Tribulus terrestris) - Tribulus, yumurtalıklara karşı bir afiniteye sahiptir ve yumurtlamadan önce kullanıldığında yumurtlamayı teşvik ettiği bulunmuştur.
- Vitex veya Chaste Tree Berry (Vitex agnus-castus) - Vitex kısmen vücudun yumurtlamanın oluşmasına neden olan hormon olan luteinize edici hormon (LH) üretme yeteneğini kısmen destekler.
- Saw Palmetto (Serenoa repens) - Saw Palmetto bastırılmış yumurtlamayı uyarabilir.
Evet düzenli. 28 gün adet dongum ortalama.Adet donemin nasil
Duzenlimi
Allah bağışlasın canım, tabiki iyi bir doktor iyi bir hastane bulursan çok faydası olurCanim benim bir kızım var 8 yaşında.
Taşınma durumum var il degistirecegim.
İl değiştirdikten sonra daha kapsamlı bir hastanede daha kapsamlı bir tedaviye başlamak istiyorum.
Tibbi bi sorun cikmadiysa dogru zamanini bekliyodur :)Evet düzenli. 28 gün adet dongum ortalama.