- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
2 yada 3 dü ama geç yumurtlama oldu var biraz dahaBat ı 1 2 şubat olanlar ne zAman test yapçak acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 yada 3 dü ama geç yumurtlama oldu var biraz dahaBat ı 1 2 şubat olanlar ne zAman test yapçak acaba
Ben sınırlendıgımde femometerı bıle silmiştim 3 aylık kayıt sılınmıso yuzden takıbıde bıraktımgerı gelmıyor.o guzeldı soyluyodu belırtılerı fln ama oda yok artık.belırtın olursa yazarsnayy hıc degerlendıresım yok bugunu yaa.son kez bu enerjıyı bulurum ıns ılerleyen saatlerdeAl benden de o kadar
Ben hafta içi salı yada çarşamba çarşıya gidebılırsem alıcam testHadii şenlendırın batı yaklasan bebısleerbiraz bebiş haberı alalımda aksamımız şenlensin
Evet canim düşünüyorum birde diyorum yoksa bitkisel şeyler mi yapsam kararsizimSende mi başlayacaksın klomene
Aynen ya gözümüz gönlümüz şenlensin bir sürü hamiş haberiyle inşallahAyy aynı seyı düşünmüşüz bende tam bunu yazacaktm bebegımhadı test yapında mutlu olalım şurada yaa
Hadı ınsallahhh canımm bol bol çift çizgi görelimBen hafta içi salı yada çarşamba çarşıya gidebılırsem alıcam test
Hiç yokmuş gibi takılıyorum, birazda zaman geçsin istıyorum, erken öğrenmek istemıyorum
Olursada büyük sürpriz olur zaten
Canım klomenle yumurtaların kaç mm olmuştu kaliteli miyfiKlomen kullandım canım ovitrelle çatlatma ignesi oldum kimyasal oldu bu ay yine başlıycaz inşallah
ağrısız sızısız hallolur canım inşallah.gebelik ilerleyince olsa işlem de yapılmazdı gebelikte daha da artıyormuş ağrılar vardır bunda da bir hayırKuzucum az once ıyıce baktım kanadı ıltıhap olmus üst taraftakı 20 lik diş,antıseptık agrı kesıcı gargara sıktım,yarına kadar tuzlu su,gargara ıyıce dıkkat edeym gecmezse yarın dr angıdecegım.ıltıhaplanmıs malesef
YarınBat ı 1 2 şubat olanlar ne zAman test yapçak acaba
Burdaki bütün anne adayları tedavi görüyor mu yoksa normal yolla bekleyenler de varmı
Ya bu ay memleketteydim eşim de yanimda değildi takip yapmadım. 2 gecedir değerlendirme yaptık. 2 gündür ateş takibi yapıyorum. Daha yukselmemis.Aa normal ortalamandan saptı mı yani bu ay
Benım cok belırtım varrr oo say say bıtmezBısey olmaz kuzucum bebek yerlesmedıkı dahaıcebılırsın ,tutunduktan sonra ıcmemek daha ıyı ama.daha bızım sıpalar tuttuysa tüplerde gezıntıdeler.bende hıcbı hamılelık belırtısı yok ya.yıne basaramadık galıba
Bence korkmayın hamilelik döneminde daha zor olur hatta çocuk doğunca bence daha da zor olur ağrısı da artınca gerçekten çok ağrır onun yerine 1-2 gün ağrı çekin ameliyat sonrası daha sonra rahat edin. Ayrıca her yirmilik ameliyatı zannedildiği kadar zor olmuyor bazen sadece adı ameliyat oluyorHamılelıge karar verdıgım aydan berı 2,3 aydır dişime bişeyler oldu bebısler 20lıklerle alakalı bısey oldugunu dusunuyorum ama suratım kulagım asırı agrı yapıyo gozume bıle.ayda bır ıkı kez boyle olmaya basladı saglam beslenme ve vıtamın takvıyesının etkılı oldugunu dusunuyorum.ama moralım bozuluyor ya hamıleyken artarsa dıye korkuyorum ama amelıyat olayındanda cok korkuyorum
Tabıkıde var kuzum karısık bu ayda tedavı olarak asılama yapanımız var harıcınde ılac ve yumurta takıbı yapan var drlaBurdaki bütün anne adayları tedavi görüyor mu yoksa normal yolla bekleyenler de varmı
Saol canım benım.baktm ıltıhap olmus yarın bı gorunecegım doktoraBence korkmayın hamilelik döneminde daha zor olur hatta çocuk doğunca bence daha da zor olur ağrısı da artınca gerçekten çok ağrır onun yerine 1-2 gün ağrı çekin ameliyat sonrası daha sonra rahat edin. Ayrıca her yirmilik ameliyatı zannedildiği kadar zor olmuyor bazen sadece adı ameliyat oluyor
Ay inşallah güzel haberler duyarız ben hiç tedavi gormutorum 1 buçuk ay önce de kimyasal geçirdim bakalım bu ayda beklicem Şubat'ta da olmazsa mfk eş paketi düşünüyorum oda olmazsa en son tedaviye başlarımTabıkıde var kuzum karısık bu ayda tedavı olarak asılama yapanımız var harıcınde ılac ve yumurta takıbı yapan var drla
Reglı basında benımde bı hafta dısım agrıdı daha knce 20 lik için cerrahı ıslem geçirdim, neyse doktor dedı üst cıkmıs bu surecte ama alt cıkamayacak gıbı dedı ant bıtsın fılm cekıp bakalım ama gömülü duruyor dedı ant bıtırdım ve gıtmedımSaol canım benım.baktm ıltıhap olmus yarın bı gorunecegım doktora
Karışık. Ben pcos tedavisi görüyorum ve ilaç kulanıyorum regl görebilmek ve yumurtlamak için.Burdaki bütün anne adayları tedavi görüyor mu yoksa normal yolla bekleyenler de varmı