- 14 Mayıs 2021
- 4.510
- 8.870
bence var canım ıkı gun sonra tam olarak kesınlesır.sımdıden hayırlı olsunEvet canım 5 dakika bile geçmeden çektim bi de regle 5 gün var daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence var canım ıkı gun sonra tam olarak kesınlesır.sımdıden hayırlı olsunEvet canım 5 dakika bile geçmeden çektim bi de regle 5 gün var daha
Ben senın yerınde olsam bı dr a gorunurdum.ben bu yasıma kadar hıc adetıme o kadar erken lekelenme gormedım.Kızlar nolur yardım edin akşam yine tuvalete gidince kanama gördüm günlük pedim koyu kahverengi olmuştu neden ola bilir?? Bat 12şubat
Sağol canım benimbence var canım ıkı gun sonra tam olarak kesınlesır.sımdıden hayırlı olsun
Ateş tablon çok güzel ama erken test yapmışsın gibi geldi kuşumHerkese günaydın güne negatif testle uyandım
Buda ateş tablom7918f3 Ovulation charts on FertilityFriend.com
www.fertilityfriend.com
Hamile olanlar tekrar tebrik ediyorum çook ama çook sevindimm rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Erken gebelik için predictor , bir çoğunun test edil onayladığı)) kaset testler de çok var ama laboquick en iyisi sanırımErken gebelik testlerinden onerdiginiz marka var mi? Bir de kaset testlerden hassas olan hangisi?
Agnj şey bende de var canım bütün kök dişlerim problemli kökten çeksem hepsini yeridir yani ama sıkıyorum kendimi önce gebelik her türlü dayanacağı diye çünkü bir başlasam ha deyince bitmeyecek çok iş var tatlı yiyince çürükler sızlıyor onun da çözümünü yememekle buldum çok canım çekince de ön dişlerimle yaşlı dişsiz teyzeler gibi yiyorum geviş getirir gibiHamılelıge karar verdıgım aydan berı 2,3 aydır dişime bişeyler oldu bebısler 20lıklerle alakalı bısey oldugunu dusunuyorum ama suratım kulagım asırı agrı yapıyo gozume bıle.ayda bır ıkı kez boyle olmaya basladı saglam beslenme ve vıtamın takvıyesının etkılı oldugunu dusunuyorum.ama moralım bozuluyor ya hamıleyken artarsa dıye korkuyorum ama amelıyat olayındanda cok korkuyorum
Ben de bu sebepten dişçiye gittim çok ağrım vardı ama dişim değil dediğin gibi suratım. İltihaptan diye düşündüm. Ama gidince dişlerimi sıktığım için olduğunu söyledi. Baş ağrısı da yapar dedi. Ben de 2 hafta önce kürtaj oldum onun stresi üzüntüsüyle oldu demek ki geceleri farketmeden sıkıyor olabilir misin acabaHamılelıge karar verdıgım aydan berı 2,3 aydır dişime bişeyler oldu bebısler 20lıklerle alakalı bısey oldugunu dusunuyorum ama suratım kulagım asırı agrı yapıyo gozume bıle.ayda bır ıkı kez boyle olmaya basladı saglam beslenme ve vıtamın takvıyesının etkılı oldugunu dusunuyorum.ama moralım bozuluyor ya hamıleyken artarsa dıye korkuyorum ama amelıyat olayındanda cok korkuyorum
Ben görüyorum yahuEki Görüntüle 3199081 arkadaşlar simdi test yaptim burda hayalet cizgi gorebilenler vardir diye geldim reglima 5 gun var sizce var mi ben silik bi cizgi goruyorum ama
Ay gördüm benEki Görüntüle 3199081 arkadaşlar simdi test yaptim burda hayalet cizgi gorebilenler vardir diye geldim reglima 5 gun var sizce var mi ben silik bi cizgi goruyorum ama
Ateşi erken ölçünce aşağı bakan üçgen , geç ölçünce yukarı bakan üçgen. Her sabah aynı saatte ölçmek gerekiyorKızlar ben vücudumu tanımak için hem de programda veri olsun diye şimdiden ateş takibine başladım. Ama bir şeyi anlamadım bazı ateşlerde aşağıya yada yukarıya bakan üçgen şekli oluyor onun anlamını bilen var mı
Ben de düşmesi gerekiyor bir sonraki gün falan diye yorumlamıştımAteşi erken ölçünce aşağı bakan üçgen , geç ölçünce yukarı bakan üçgen. Her sabah aynı saatte ölçmek gerekiyor
Diş sıkması bende de var ve migren ağlarımı tetikliyor. Sabahları yorgun uyanıyorum gece çenemi sıktığım için. 2 senedir plastik diş plakası kullanıyorum. Kişinin diş ölçülerine göre özel hazırlanıyor. Gece yatarken takıp sabah uyanınca çıkartıyorsunuz. Ben baya faydasını gördüm tavsiye ederim.Ben de bu sebepten dişçiye gittim çok ağrım vardı ama dişim değil dediğin gibi suratım. İltihaptan diye düşündüm. Ama gidince dişlerimi sıktığım için olduğunu söyledi. Baş ağrısı da yapar dedi. Ben de 2 hafta önce kürtaj oldum onun stresi üzüntüsüyle oldu demek ki geceleri farketmeden sıkıyor olabilir misin acaba
Ay bir de saati de mi aynı olmalıydı. Öfffff onu kaçırmışım. Ben uyanınca nefes almadan gözümü kırpmadan ilk iş elimle ateş ölçere uzanıp ölçüyordum sadece Valla sinirim bpzuldu. Onu yap onu düşün. Şimdi salona gidip uslu uslu maçını izleyen kocama yumruk atıcam sinirden dfrghjkAteşi erken ölçünce aşağı bakan üçgen , geç ölçünce yukarı bakan üçgen. Her sabah aynı saatte ölçmek gerekiyor
Erken gebelik predictor ortamların 1 numarası gibi şu anda. Eccük pahalı ama.Erken gebelik testlerinden onerdiginiz marka var mi? Bir de kaset testlerden hassas olan hangisi?
Gecmıs olsun kuzucugum aynı bende oyleyım ya yuzum cok agrıyor.bende gıtmeyı dusunuyorum nıye sureklı oluyormus.Ben de bu sebepten dişçiye gittim çok ağrım vardı ama dişim değil dediğin gibi suratım. İltihaptan diye düşündüm. Ama gidince dişlerimi sıktığım için olduğunu söyledi. Baş ağrısı da yapar dedi. Ben de 2 hafta önce kürtaj oldum onun stresi üzüntüsüyle oldu demek ki geceleri farketmeden sıkıyor olabilir misin acaba
Bana botoks yaptı ama 6 ayda bir tekrar edilmesi lazım dedi plak daha mantıklıymış onu sorayım kontrole gidinceDiş sıkması bende de var ve migren ağlarımı tetikliyor. Sabahları yorgun uyanıyorum gece çenemi sıktığım için. 2 senedir plastik diş plakası kullanıyorum. Kişinin diş ölçülerine göre özel hazırlanıyor. Gece yatarken takıp sabah uyanınca çıkartıyorsunuz. Ben baya faydasını gördüm tavsiye ederim.
Haber ver kuzum banadaGeçmiş olsun canım bende klomen kullandım ama kontrol yarın inşallah