- 25 Eylül 2022
- 9.211
- 13.351
- 36
Yok kuzu test 31 ocakta yapcamda adet 4 şubat gibi burda da durim dedim orda öksüz gibi hissettim kendimiRegl mi oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzu test 31 ocakta yapcamda adet 4 şubat gibi burda da durim dedim orda öksüz gibi hissettim kendimiRegl mi oldu
Evettt bence de kis aylari hamile kalmak icin daha verimliymis bu arada o yuzden ben inaniyorumValla ben bu ay iki defa yattım kalkmadım 2 defa doggy o bebişin gelmesi lazım artık
Aşk olsun öylesin papatyamKendıme zorla ıltıfat ettırdıysem yatabılırım
Ayyy öyle deme ya benimde yumurtlamada benimde umudum gitti şuanBu ay beklemiyorum tek ilişki ile hele hıc beklemıyorum aminnnn
Bende dediğin akıntı pik günü çok oldu canım ertesi günde oldu ama daha azŞimdi yumurta akı kıvamında akıntı çatlama olmusmu demek?benımkı oyle bugun.dün aksam ılıskı oldu.bugun bos.yarın aksam olur ancak.
Benımde dunden berı var sabah baya coktu sımdı kıvamı yogunlastı.yumurtaları catlattık galıba haydı dunden kalan spermler sıze guvenıyorumBende dediğin akıntı pik günü çok oldu canım ertesi günde oldu ama daha az
Ay iyi bari ben senden umutluyum da o yüzden üzüldüm bir anda, sevindim daha regl olmadığınaYok kuzu test 31 ocakta yapcamda adet 4 şubat gibi burda da durim dedim orda öksüz gibi hissettim kendimi
Sende de gün aşırı mı birliktelik olcak canımBenımde dunden berı var sabah baya coktu sımdı kıvamı yogunlastı.yumurtaları catlattık galıba haydı dunden kalan spermler sıze guvenıyorum
Bende o akıntı başladıktan 3 4 gün sonra oluyor ama kişiden kişiye değişebilir tabi. Takip edip anlayabilirsin ancakŞimdi yumurta akı kıvamında akıntı çatlama olmusmu demek?benımkı oyle bugun.dün aksam ılıskı oldu.bugun bos.yarın aksam olur ancak.
Ya sen ne bakıyorsun doktora bak ne güzel yumurtan varmış hem de iki tane. Belki bu ay olacak ne biliyorBugün gittim yumurta kontrolüne 2 tane çok gğzel yumurtan var dedi tam seviniyordum ki böyle iyi tepki veriyorken artık gecikme dedi yani tüp aşılama ne halt edeceksen et bir an önce demeye getirdi sevgili doktorum. Yarın çatlatma iğnesini yapacağım bir sonraki ay aşılamaya gitçem artık eşimin de takviyeleri bir sonraki aya 2 buçuk ayını doldurmuş olacak herhalde etki eder az çok
Çatlarsa ki iğne olcakmışsın kesin bebiş gelir hatta bebişler gelir hadi inşallaaaahhhhBugün gittim yumurta kontrolüne 2 tane çok gğzel yumurtan var dedi tam seviniyordum ki böyle iyi tepki veriyorken artık gecikme dedi yani tüp aşılama ne halt edeceksen et bir an önce demeye getirdi sevgili doktorum. Yarın çatlatma iğnesini yapacağım bir sonraki ay aşılamaya gitçem artık eşimin de takviyeleri bir sonraki aya 2 buçuk ayını doldurmuş olacak herhalde etki eder az çok
İnşallah canım ya ne bileyim iyi mi kötü mü düşüneyim bilemedim artık diğer aşamalara geçelim yaa her ay aynı tantanaYa sen ne bakıyorsun doktora bak ne güzel yumurtan varmış hem de iki tane. Belki bu ay olacak ne biliyor
Nerde ben de o nasip tek olsun benim olsun sağlıklı olsun yeter . Kasımda 4 koca yumurta vardı nur topu gibi kistim kaldı elimde sadece inşallah ya arkandan geliyorum önce senÇatlarsa ki iğne olcakmışsın kesin bebiş gelir hatta bebişler gelir hadi inşallaaaahhhh
Ben sabah değerlendirdim günah değildir diye sanıyorumKızlar bşy dicem bugün kandil ya değerlendirme yapsak günah olur mu ya
Kız varmış işte iki tane güzel yumurtan ümitsiz olma ben yumurta ile şansımı deniyorum bu ay oda ilaç sayesindeBugün gittim yumurta kontrolüne 2 tane çok gğzel yumurtan var dedi tam seviniyordum ki böyle iyi tepki veriyorken artık gecikme dedi yani tüp aşılama ne halt edeceksen et bir an önce demeye getirdi sevgili doktorum. Yarın çatlatma iğnesini yapacağım bir sonraki ay aşılamaya gitçem artık eşimin de takviyeleri bir sonraki aya 2 buçuk ayını doldurmuş olacak herhalde etki eder az çok
Haklısın demiştim bir arkadaşa hiç uzanmadan yapanlar bile hamile kalıyor ayakta olacak olan hertürlü olur rabbim sağlıklı evlat nasip etsin şu kandilin yüzü suyu hürmetineYok kuzum ya valla nasip olsun yeter ki istersen hic yTma yine oluyor